Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Pasiulykit kauke plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 07 12, 08:15)

Garnier Nutri Repair kaukė. Ji maitinamoji, plaukai tampa švelnūs, nepasipūtę, bet ir ne riebūs. Be akcijos kaina apie 15 Lt. O kiek esu bandžius rusiškų kaukių, tai man nepatiko, ši vis dėlto geresnė, nors galbūt ir mažiau natūrali.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2012 07 12, 10:54)
Garnier Nutri Repair kaukė. Ji maitinamoji, plaukai tampa švelnūs, nepasipūtę, bet ir ne riebūs. Be akcijos kaina apie 15 Lt. O kiek esu bandžius rusiškų kaukių, tai man nepatiko, ši vis dėlto geresnė, nors galbūt ir mažiau natūrali.
user posted image

Aš irgi už šią wink.gif anksčiau budavo purškiklis dar nenuplaunamas plaukam l.geras iš Garnier, dabar neberandu..
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2012 07 12, 09:54)
user posted image

sitai irgi duodu +10 balu 4u.gif tik ji man jau brangoka 15-17lt tongue.gif
stengiuosi sampunus ir balzamus pirkti iki 10lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2012 07 12, 08:54)
user posted image

O man kaip tik nepatiko ji, dabar pardavinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 12, 16:16)

Man irgi nepatiko, isbere galvos oda nuo jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 12, 16:16)

man ir nepatiko , nes jokio poveikio nejutau kai plaukai pūtėsi taip ir po jos pūtėsi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 07 12, 16:12)
man ir nepatiko , nes jokio poveikio nejutau kai plaukai pūtėsi taip ir po jos pūtėsi..  ax.gif

Va va, man būtent dėl to ir nepatiko, poveikio nesijautė jokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 07 12, 09:15)

Man patiko RBA (Recepty Babuški Agafiji), naudojau su ropėmis - plaukai po jos ne taip veliasi ir yra švelnesni. O kaina apie 5 Lt ,tad net jei netiks, tokių pinigų negaila pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 07 12, 19:53)
Man patiko RBA (Recepty Babuški Agafiji), naudojau su ropėmis

Ji- repeinaja mirksiukas.gif -su varnalesomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Parekomenduokit gerą kuo šiurkštesnį šveitiklį veidui ir kūnui 4u.gif Gerai būtų iš Martinos asortimento, bet žinoma nebūtinai. Labai mėgstu Čistaja linija veidui ir Domašnie recepty kūnui, bet norisi išbandyti ką nors naują smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 13, 19:44)
Parekomenduokit gerą kuo šiurkštesnį šveitiklį veidui ir kūnui  4u.gif  Gerai būtų iš Martinos asortimento, bet žinoma nebūtinai. Labai mėgstu Čistaja linija veidui ir Domašnie recepty kūnui, bet norisi išbandyti ką nors naują smile.gif

Veidui man Margaritos šveitiklis labai patinka smile.gif
Atsakyti