Pasiulykit kauke plaukams

QUOTE(the_wanted @ 2012 07 12, 08:15)
Garnier Nutri Repair kaukė. Ji maitinamoji, plaukai tampa švelnūs, nepasipūtę, bet ir ne riebūs. Be akcijos kaina apie 15 Lt. O kiek esu bandžius rusiškų kaukių, tai man nepatiko, ši vis dėlto geresnė, nors galbūt ir mažiau natūrali.

QUOTE(Tiara1 @ 2012 07 12, 10:54)
Garnier Nutri Repair kaukė. Ji maitinamoji, plaukai tampa švelnūs, nepasipūtę, bet ir ne riebūs. Be akcijos kaina apie 15 Lt. O kiek esu bandžius rusiškų kaukių, tai man nepatiko, ši vis dėlto geresnė, nors galbūt ir mažiau natūrali.

Aš irgi už šią

QUOTE(Tiara1 @ 2012 07 12, 09:54)

sitai irgi duodu +10 balu

stengiuosi sampunus ir balzamus pirkti iki 10lt

QUOTE(Tiara1 @ 2012 07 12, 08:54)

O man kaip tik nepatiko ji, dabar pardavinėju

QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 12, 16:16)
Man irgi nepatiko, isbere galvos oda nuo jos

QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 12, 16:16)
man ir nepatiko , nes jokio poveikio nejutau kai plaukai pūtėsi taip ir po jos pūtėsi..

QUOTE(Aguonytė @ 2012 07 12, 16:12)
man ir nepatiko , nes jokio poveikio nejutau kai plaukai pūtėsi taip ir po jos pūtėsi.. 

Va va, man būtent dėl to ir nepatiko, poveikio nesijautė jokio

QUOTE(the_wanted @ 2012 07 12, 09:15)
Man patiko RBA (Recepty Babuški Agafiji), naudojau su ropėmis - plaukai po jos ne taip veliasi ir yra švelnesni. O kaina apie 5 Lt ,tad net jei netiks, tokių pinigų negaila pabandymui.
QUOTE(abiga @ 2012 07 12, 19:53)
Man patiko RBA (Recepty Babuški Agafiji), naudojau su ropėmis
Ji- repeinaja

Parekomenduokit gerą kuo šiurkštesnį šveitiklį veidui ir kūnui
Gerai būtų iš Martinos asortimento, bet žinoma nebūtinai. Labai mėgstu Čistaja linija veidui ir Domašnie recepty kūnui, bet norisi išbandyti ką nors naują

QUOTE(dontstop @ 2012 07 13, 19:44)
Parekomenduokit gerą kuo šiurkštesnį šveitiklį veidui ir kūnui
Gerai būtų iš Martinos asortimento, bet žinoma nebūtinai. Labai mėgstu Čistaja linija veidui ir Domašnie recepty kūnui, bet norisi išbandyti ką nors naują 

Veidui man Margaritos šveitiklis labai patinka