Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Tušai iš Oriflame geri, daugiau nei metus tik juos tenaudoju smile.gif
Atsakyti
O kurie geriausi "Eveline" depiliaciniai kremai? 4u.gif
Net pasimečiau "Martinos" asortimente biggrin.gif. Man paprastai netinka skirti jautriai odai, nes nepašalina visų plaukelių. Idealus buvo "Tanita 3min" gelis vienkartiniuose įpakavimuose. Deja, jo jau niekur neberandu. Turbūt negamina...

Beje, nesenai išbandžiau "Velvetic Ekspress 3min" kremą - tikrai gan neblogas, gerai suveikė, tik kiek dirgino blauzdas... 100ml - 4,99Lt.

O kaip "Prestige" kremai"? ax.gif

Atsakyti
Anksčiau ir man geriausias buvo Tanita depiliacinis, bet vėliau jo neberasdavau nusipirkti, tai teko ieškotis ko nors naujo.Taip atradau Farmasi thumbup.gif Jo yra maximoje 100 ml 5 ar 6 lt, tiksliai nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 03, 17:23)
Labai nusivyliau ištirinėjus sudėtį - pagrindas mineral oil  sad.gif Skaniai kvepia, patogus naudotis, greitai įsigeria, bet poveikio jokio. (Trečias nesėkmingas produktas iš nagų linijos, daugiau eksperimentų nebus ) )

kokie dar du nepatiko?
Gal esate kas bandę Eveline kremą-šilką kūnui?
Papildyta:
QUOTE(julkanos @ 2012 06 01, 21:45)
pirkau už ~48lt su nuolaidom

ką naujo išsirinkote?
Planuoju irgi pasinaudoti nuolaida.Šiandien tik rudą max precision pieštuką akims nupirkau,nes PC Parko Martinoje ,deja,labai skurdus pasirinkimas Eveline buvo belikęs .Turėtų užvežti prekių.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 06 05, 17:47)
kokie dar du nepatiko?
Gal esate kas bandę Eveline kremą-šilką kūnui?
Papildyta:

Dar nepatiko balintojas:

user posted image

vienas sluoksnis neuždažo (pernelyg permatomas), du ir daugiau labai nenatūraliai, net keistai atrodo.

Ir kietiklis:

user posted image

man nuo jo nusisluoksniavo ir nulūžo visi nagai, kol atstačiau doh.gif Bet va, atidaviau mamai, ji kaip tik šį savaitgalį padėkojo, sakė vien su juo ilgus ir stiprius nagus atsiaugino smile.gif

Apie šilką pirm kartą girdžiu, nesu mačius smile.gif
Atsakyti
Gal esate atradusios kazka panasaus ir pigaus kaip tbs tas aliejukas kuris paryskina idegi, graziai blizga?... LABAI ieskai, reik vienam kartui , dar yra kazkoks brangokas prancuziskas irgi ji su tbs lygina. ..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 05, 19:55)
Ir kietiklis:
user posted image
man nuo jo nusisluoksniavo ir nulūžo visi nagai, kol atstačiau  doh.gif  Bet va, atidaviau mamai, ji kaip tik šį savaitgalį padėkojo, sakė vien su juo ilgus ir stiprius nagus atsiaugino  smile.gif

žiūrinėjau.Man nepatiko ,kad sudėtyje yra 2 proc.formaldehido.
Nagų lako ingredientas formaldehidas veikia kaip kietiklis. Jis gali dirginti akis, nosį ir gerklę. Dėl jo gali berti odą, atsirasti nuovargis, galvos skausmas, sutrikti imuninė sistema.
Europos Sąjungoje šios medžiagos nagų lako sudėtyje gali būti ne daugiau kaip 0,2 procento.Todėl labai keista ir neįtikėtina ,kad šiame net 2 proc.
http://gyvenimas.del...i.d?id=40738673
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 06 05, 19:55)
Apie šilką pirm kartą girdžiu, nesu mačius  smile.gif

user posted image
yra ir su subtiliu aukso žvilgesiu
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 04, 19:53)

pirkau toki
eveline depiliacinis kremas

man labai patiko - gerai ir greitai salina plaukelius. butinai pirksiu dar karta. Del alergiju, tai man neteko susidurt kad kuris nors dep.kremas alergizuotu tfu tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunera: 06 birželio 2012 - 09:41
QUOTE(xde @ 2012 06 06, 09:16)
žiūrinėjau.Man nepatiko ,kad sudėtyje yra 2 proc.formaldehido.
Nagų lako ingredientas formaldehidas veikia kaip kietiklis. Jis gali dirginti akis, nosį ir gerklę. Dėl jo gali berti odą, atsirasti nuovargis, galvos skausmas, sutrikti imuninė sistema.
Europos Sąjungoje šios medžiagos nagų lako sudėtyje gali būti ne daugiau kaip 0,2 procento.Todėl labai keista ir neįtikėtina ,kad šiame net 2 proc.

daug kam tinka tas formaldegidas, esu mačius ispudingu rezultatu (tarp kit ko frenchi lakai visi su juo :ax:net tie kurie su spalva ), bet man asmeniškai nagai nueina nuo jo sluoksniais iki kraujo doh.gif ir dabar jau pamokinta visada žiuriu į sudetį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 birželio 2012 - 10:41
Iš depiliacinių kremų man labai patiko body natur, žinau, kad tikrai ne per brangiausiai mokėjau, bet niekaip negaliu prisiminti, kur. Gal Eurokos? Jei kas žinot, būčiau dėkinga už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 04, 20:53)
Net pasimečiau "Martinos" asortimente biggrin.gif. Man paprastai netinka skirti jautriai odai, nes nepašalina visų plaukelių. Idealus buvo "Tanita 3min" gelis vienkartiniuose įpakavimuose. Deja, jo jau niekur neberandu. Turbūt negamina...

Beje, nesenai išbandžiau "Velvetic Ekspress 3min" kremą - tikrai gan neblogas, gerai suveikė, tik kiek dirgino blauzdas... 100ml - 4,99Lt.

O kaip "Prestige" kremai"? ax.gif

Siandien maciau Droge "Eveline" depiliaciniai kremai 3 rusiu po 125ml kainuoja 7 su centais +dovanu lupu blizgis. Yra kur plaukelius salina per 3min., jautriau odai o trecios rusies nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt rekomenduot poras valantį ir sutraukiantį valiklį, kaukę?
Atsakyti