Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Regila @ 2012 08 16, 17:51)
Mes nurovę žirnius toje vietoje pasėjom agurkus. Prastokas mamos pirktų sėklų derlius, tad tikimės, kad naujai pasėti bus geresni. Jau bando į šonus driektis, gal netrukus sulauksim pirmo agurkėlio.

nu as tai du pakelius pirktu seklu susejusi buvau, tai sudygo gal tik 10 seklu is viso doh.gif galvoju kad gal reikia ir agurku sekla savo pasiruosti g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 08 16, 17:23)
neįsivaizduoju.. kažkuo liaudišku reiktų, nes agurkai gi jau dera. Gal koks tirpalas su soda tiktų?
Aš nutariau nepurkšti niekuo, nors yra neaiškių lapų, vietom pageltę ploteliai. Nuėjau vakar galvodama, kad gal jau ir nusibaigė tie agurkai, vistik šlapia, šalta.. O jie, pasirodo, visai neblogai jaučiasi  bigsmile.gif

vat as irgi apie soda su muilu mastau g.gif kazkas buvo patares pienu, bet jauciu kad ni to schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 08 16, 18:10)

vat as irgi apie soda su muilu mastau  g.gif  kazkas buvo patares pienu, bet jauciu kad ni to  schmoll.gif

apie kefyrą čia kažkas buvo kalbėjęs smile.gif
Atsakyti
ar jau pas visas baigta su lauko agurkais?
sodyboje pries pora sav palikau graziai zydincius ir daug primezgusius, o vakar radau visus nurudavusiais lapais ir agurku vos vienas kitas unsure.gif
Atsakyti
Pas mane dar yra.Bet jau jau link pabaigos.Aztec jau kaput.O Atomic išdidžiai laikos vis dar.
Atsakyti
o kas patars del siltnaminiu agurku, irgi ziuriu siandien kad visi uzmegzti geltonuoja verysad.gif
pries savaite palaisciau humusu, ar cia vesesnes naktys irgi juos veikia ar medziagu pritruko, lapai tai jau senokai ir padziusta ir miltlige lanko, ar gali buto del to?
Atsakyti
Pas mane siltnamio agurkai pavasariniai jau prisibaige visai,bet, sodindama agurkus i lauka,keleta likusiu sekliuku buvau numetusi i siltnami,tai dabar dziaugiuosi antru derliumi,augalas grazus,agurkeliu daug,vietos tarp pomidoru jam dabar tikrai uztenka.Taip,kad antras pasodinimas visai pasiteisino. thumbup.gif
Atsakyti
o as vakar dar laukiniu kaip nekeista nemazai pririnkau blink.gif nu tas nemazai gal kibiras, pusantro...bet pas mane si sezona nefontanai visa laika, tai paliginus nemazai gavosi, kai jau buvau nurasius juos... bet jau tikrai paskutinis derlius, nes puse augalu jau parudave.... vaziavau patisonu nuskinti, uzvakuoti, o kai parsiveziau tiek agurku, teko agurkus vakuoti, patisonam neliko sloiku doh.gif biggrin.gif
o siltnaminiai kai kurie gerai auga vis dar, kai kurie kazkuo serga, o kai kurie dar net nedave 1 derliu (idomu ar isvis duos), nes iki 1m ugio tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 rugsėjo 2012 - 17:02
QUOTE(tany @ 2012 09 08, 17:02)
o as vakar dar laukiniu kaip nekeista nemazai pririnkau  blink.gif  nu tas nemazai gal kibiras, pusantro...bet pas mane  si sezona nefontanai visa laika, tai paliginus nemazai gavosi, kai jau buvau nurasius juos... bet jau tikrai paskutinis derlius, nes puse augalu jau parudave.... vaziavau patisonu nuskinti, uzvakuoti, o kai parsiveziau tiek agurku, teko agurkus vakuoti, patisonam neliko sloiku  doh.gif  biggrin.gif
o siltnaminiai kai kurie gerai auga vis dar, kai kurie kazkuo serga, o kai kurie dar net nedave 1 derliu (idomu ar isvis duos), nes iki 1m ugio tik

Mačiau nuotraukoj,kaip tik pagirti norėjau,kad gražus tavo agurkai šiltnamyje.verta savo daigus auginti ,kad neparsinešti viso svieto parazitų,ligų... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 08, 17:02)
o as vakar dar laukiniu kaip nekeista nemazai pririnkau  blink.gif 

doh.gif pas man eirgi daug dar agurkų,pradžioj maniau,kad visai neturėsiu,o dabar jau į neviltį varo,kad nebeturiu stiklainių,o mesti tai gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 09 09, 12:55)
Mačiau nuotraukoj,kaip tik pagirti norėjau,kad gražus tavo agurkai šiltnamyje.verta savo daigus auginti ,kad neparsinešti viso svieto parazitų,ligų... thumbup.gif

turbut pomidoru temoj nuziurejai biggrin.gif,,, siaip kazka visvien pasigave, taskiukai sviesus ant apatiniu lapu, vis isskinu(nevisu agurku, kadangi skirtingu rusiu ten auga...3 kartus gi sodinau doh.gif , tai susimaise.. tik azteka atrinku, nes jie kitokie...man labai patinka ju forma, kaip kareiveliai biggrin.gif
siais metais kazkaip pomidorais labai rupinausi, kad agurkam ir paprikom laiko nebeliko, augo patis sau... bet rezultatas neblogas visvien blush2.gif
Atsakyti
Kur ne,nano nurauti jau doh.gif .Baltasparniai savo padarė doh.gif
Atsakyti
Pas mane tiek siltnaminiu iek lauko agurku buvo labai trumpas ir menkas derlius g.gif

nusipirkau ankstesnese temose pagirta Asker , antpokelio raso kad galima set tiesiai i dirva nes atsparus veseeniam orui, ar kas taip daret?
Atsakyti