as auginsiu A.A.A. kitiems metams visas sias veisles, symet Pasalimo meginau likau patenkinta tik, kad nuvyle pigios seklos is IKI
gailiuosi kad is ten pirkau ziople

Aztek turiu ir šiltnamyje ir lauke. Abiejose vietose nėr problemų.Dar ir dabar šiltnamyje veda.Tik vis pražiopsau,tai grambuolinius parsinešu

Vakar ir as dar keturis agurkus radau. Pagaliau ir pas mane gal prades dereti
Bet gasdina slapi orai, kazkodel itariu, kad greitai nudves tie mano agurkai, kai taip dregna. Ar ne?

QUOTE(ingiote @ 2012 08 10, 10:51)
Bet gasdina slapi orai, kazkodel itariu, kad greitai nudves tie mano agurkai, kai taip dregna. Ar ne?
nebutinai. Priklauso dar ir nuo zemes, ar tankiai susodinti.
Pas mane dalis veliau sodintu irgi dar tik pradeda karjera. Bet jie retai susodinti, lapu sabakstyno nera, zeme vandens neuzlaiko. Tai paprastai agurku turim ilgai, kartais - iki salnu net.
QUOTE(saintlina @ 2012 08 10, 11:12)
nebutinai. Priklauso dar ir nuo zemes, ar tankiai susodinti.
Pas mane dalis veliau sodintu irgi dar tik pradeda karjera. Bet jie retai susodinti, lapu sabakstyno nera, zeme vandens neuzlaiko. Tai paprastai agurku turim ilgai, kartais - iki salnu net.
O koks tarpelis tarp daigų eilej-ežioj? Bijau,kad pasidaviau aplinkai ir sutankinau

sodinau kas 80 cm, o dar ne 100 procentu sudygo, tai visai poniskai dabar jie auga.
As nieko neskabau, leidziu augt kaip kam patinka. Tusciu ziedu kazkaip visai nematau.. kaip ziedas - taip agurkelis. Ir aplipe tais mazuliukais
Pirmieji agurkai vis issidirbinejo, o sitie veliau sodintieji labai graziai auga. Bent jau kol kas
As nieko neskabau, leidziu augt kaip kam patinka. Tusciu ziedu kazkaip visai nematau.. kaip ziedas - taip agurkelis. Ir aplipe tais mazuliukais

Pirmieji agurkai vis issidirbinejo, o sitie veliau sodintieji labai graziai auga. Bent jau kol kas

QUOTE(saintlina @ 2012 08 10, 12:35)
sodinau kas 80 cm, o dar ne 100 procentu sudygo, tai visai poniskai dabar jie auga.

eina sau... o pas mane jau snipsas, siadnien tik bliudeli pririnkau ir namie

dabar dar laukia zaliu pomidoru misraine...jau viska paruosiau, supjausciau, liko tik isvirti, bet vaika jau atsibudo, aukle(mociute) isvaziavo... idomu kaip cia seksis

kuom patarsit nupurksti lapus nuo pirmu miltliges pozymiu
ir dar... netycia atradau keliu siltnaminiu agurkeliu problema- ogi tripsai
nu kas per joprst-pirmi metai siltnamis, o jau ir baltasparniu sulaukiau ir tripsu

ir dar... netycia atradau keliu siltnaminiu agurkeliu problema- ogi tripsai

QUOTE(matuke @ 2012 08 16, 14:08)
neįsivaizduoju.. kažkuo liaudišku reiktų, nes agurkai gi jau dera. Gal koks tirpalas su soda tiktų?
Aš nutariau nepurkšti niekuo, nors yra neaiškių lapų, vietom pageltę ploteliai. Nuėjau vakar galvodama, kad gal jau ir nusibaigė tie agurkai, vistik šlapia, šalta.. O jie, pasirodo, visai neblogai jaučiasi

Mano agurkeliai jau link derliaus pabaigos. Vienu lapai tikrai ne kokie, bet.... pakanka tu agurku. Kur dar zaliuoja, tai labai daug zydi, prisimezgusiu...Mama liepe nakciai uzdengti kokia agro plevele. Sako agurkams jau saltos naktys kai dar palyja.... Nezinau, sianakt dengiau, nes mamos klausau
. Mama sako, mama zino
O ka jus apie tai galvojate?

Mes nurovę žirnius toje vietoje pasėjom agurkus. Prastokas mamos pirktų sėklų derlius, tad tikimės, kad naujai pasėti bus geresni. Jau bando į šonus driektis, gal netrukus sulauksim pirmo agurkėlio.