QUOTE(soledada @ 2012 06 20, 12:01)
O sakykit kaip pagal vieta jei ieskai viesbucio zymeti Lotynu kvartala? Nes tokio pasirinkimo kaip lotynu kvartalas nerandu, tai matyt kazkaip kitaip reikia vesti
Oi man cia kokia mistika, nes pirma karta mes taip patys ieskomes visko
Beje, galvoju apie hotel du commerce, jis lotynu kvartale yra, bet ar taip gali buti, kad booking.com jo nemeta? Pagal adresus atrodo netinka, arba kazka ne taip darau 

Booking.com tiesiog yra vienas populiariausių viešbučių užsakymo puslapių. Ne visi juo naudojasi. Be to, kainodara gudresnių viešbučių stipriai skiriasi - vienas kainas duoda booking.com, kitas duombazėse, trečias pas save tiesiai puslapyje.
Pavyzdžiui, kai skridom į Brėmeną užsibukinau hostelį, kuris tebuvo užsiregistravęs tik hostelworld'e, niekur kitur. Ir tai nesutrukdė rezervuoti jo už gerą kainą

Jei jau taip neramu - paklauskite kokioje nors agentūroje ką galėtų pasiūlyti toms dienoms, gal gi visai nustebsit, kaip kad aš nustebau savo atveju bukindama viešbutį - jau buvau pradėjus ieškot studijos tipo apartamentų iš tos desperacijos, bet paklausus už tą kainą gavau kambarį ir pusryčius neblogoj lokacijoj, visai normaliam viešbuty: )
gavosi 32 EUR žmogui naktis, kai tuo tarpu už šią kainą pigiausiam hostely siūlė lovytę 6-viečiam dorme booking.com žodžiu, painu ir apgaulu su tuo Paryžium ypač liepą