Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 14:55)
...kaip prioritetai pasiskirsto - ledai ar plokscias pilvas thumbup.gif

... ir švytinti oda thumbup.gif aišku, jau vėl pradedu blush2.gif suprasti, kad oda gerai atrodys tik tada , jei bus valgomos šviežios daržovės... ( t.y. netrūks ląstelienos kasdien ) ne vaisiai, o būtent daržovės ir įvairios - čia mano atveju ax.gif

o daržovių mažokai valgau doh.gif žinau kodėl, gal tingiu salotas pasiruošti ar šiaip nėra ūpo biggrin.gif bet va špinatų prisipirkau - ryt smoothie bus thumbup.gif

aišku, kartais tas nevykęs noras nugali, bet pastaruoju metu ne, nes ir pagal šonus matau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 30, 14:27)
.... Gal reikės ir kalorijas paskaičiuoti, nes pas mane būna trys rimtesni valgymai, bet paprastai du iš jų neviršija, manau, 300 kcal, o užkandis ir būna vienas - obuolys. Veikiausiai to nepakanka nei gana sėsliomis dienomis. Na darbo dienomis man tikrai kitaip ir neišeina, savaitgaliais vis tiek kitaip, kai esu mažiau užsiėmusi, tai norisi ir priešpiečių, ir pavakarių, ir kruopų pietums jau nevalgau biggrin.gif

pala, o tai bendroje visumoje per dieną surenki nors 1500 kcal. per dieną? nes 1500 kcal - tai skaitoma mažo kaloringumo mityba. Čia slidus reikalas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 14:55)
Visa yra bananu ledai bigsmile.gif Apsivalgymas nerealus ten, kaip skanu thumbup.gif Is tavo blogo beje radau thumbup.gif Gaminaus anksciau, tikrai patiko.

joa, taigi turiu 3 maišelius jau supjautytų šaldytų bananų užsislėpusi šaldiklyje doh.gif lotuliukas.gif reiks gamintis ledų pavakariams biggrin.gif su braškėmis arba pabandysiu šaldytų mėlynių įmesti bigsmile.gif

vakarienei - liesą varškę kaposiu essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 14:53)
Vistyte isvirt ar ymest y orkaite, juoku darbas thumbup.gif Mazai laiko sugaistu, greita ir skanu 4u.gif Pamokyk tu jy tongue.gif  biggrin.gif

Išmokyt? Jį? lotuliukas.gif Jis tik akytes išpučia ir sako: "aš tik iš miltų ir varškės moku gaminti" biggrin.gif Iš tiesų, tuos patiekalus nuostabiai skaniai gamina, mėsos tai ne ne ne bet užtat nori jos valgyt, kone kasdien biggrin.gif
Salotose tiek kalorijų? g.gif Iš kur jų ten tiek? Nuo aliejaus?

QUOTE(Bos @ 2012 05 30, 14:55)
tie guzai, irgi toki liuliuojantys, negali ropoti, tai eina is paskutiniuju(neseniai ismokes), sako alergiskas, ikandimai, bet keista, kad ant abieju kojyciu, praeidineja, geriam vaistus, tepam harmoniniais. O tau kaip buvo?? nuo antibijotiku, is ko jie nusprende? mes ir gerem antibijotikus.

Man irgi ant abiejų kojų buvo, jo tikrai nuo antibijotikų kaip jie nustatė nepamenu per maža buvau, bet galėsiu mamos paklausti. Jai tie mano guzai tuo metu buvo didelis šokas ir siaubas. Bet nieko praėjo, dabar jokių pasėkmių.

Aišku, Bos, pradėk nuo šiandien - vakarienė tinkamą gali pasigaminti mirksiukas.gif Nereiks laukti rytojaus, o gal ir pasportuot šiandien išeitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 13:02)
atni9, jeigu taip jauti, tai gerk ziauriai daug siltos arbatos. Nori nenori gerk tiek, kad pusle butu pilna, o kai nueisi y tualeta ne lasiukui, o normaliai, tai praeis skausmas. Beje, spanguoles padeda labai 4u.gif Vaistinej gali nusipirkt tableciu su ju ekstraktu, greit palengvina viska 4u.gif As kiekviena ziema raitydavaus taip darbe doh.gif

Taip ir dariau,geriau daug arbatos ir dabar jau viskas gerai. Nebeskauda. Saip ne pirma karta taip tai turiu tu tableciu su ekstarktu. Aisku geriausia butu stengtis nesusalti koju ir tada viskas ciki butu.
O siaip man rankos ir kojos visada sala,nes zemas kraujo spaudima,bet bandau visaip ji pakelti. Tai judu daugiau tai skaitau kurie maisto produktai labiau padeda pakelti kraujo spaudima.
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2012 05 30, 15:07)
Man irgi ant abiejų kojų buvo, jo tikrai nuo antibijotikų kaip jie nustatė nepamenu per maža buvau, bet galėsiu mamos paklausti. Jai tie mano guzai tuo metu buvo didelis šokas ir siaubas. Bet nieko praėjo, dabar jokių pasėkmių.

Aišku, Bos, pradėk nuo šiandien - vakarienė tinkamą gali pasigaminti mirksiukas.gif  Nereiks laukti rytojaus, o gal ir pasportuot šiandien išeitų mirksiukas.gif

paklausk del guziuku mirksiukas.gif kaip nustate. Jau jam ir akis karta buvo labai uztinus, guzas vietoj akies, gal koks antibijotikas netinka, tik idomu kaip nustate, nes dabar musu gydytojams dzin, pats aiskinkis, nors buvome pas kelis medikus, ir pazistamus, bet neitare niekas kad nuo antib.

Mano sportas galetu buti 6 ryto, arba 9vakaro, kai visa armija miega, nes isderinti begimus, dienos begyje sunku, tai darbeliai visokie, tai i miesta, kol auklyte buna, arba juos miegancius paziuri, o dabar kai trys namie tai ohoooo, ramiausiai kai mieste visi trys susikabine eina thumbup.gif tokia palaima mirksiukas.gif

einu vandens gert, o tai sakaitoj 0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bos: 30 gegužės 2012 - 14:27
QUOTE(flooding @ 2012 05 30, 14:45)
Liebchen, o tai nėra darbe, kur pasišildyti? Šaltos kruopos ne kažkas (skonio atžvilgiu).

Ne, nėra. Šalti kiaušiniai vakar dar buvo nieko, bet kruopos tau jau tikrai ne kažkas biggrin.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 14:49)
Ech, pazystamas jausmas doh.gif Maniskis daznai kencia biggrin.gif Neduok dieve pasiulys pavalgyt.. blush2.gif Tai pradedu savo tirada.. blush2.gif 300 kcal rimtam valgymui nera uztektinai schmoll.gif Ypac jei tavo uzkandis obuolys 4u.gif As tai pasidalinu, kad ryte man butu normaliai kcal, jausciaus soti, vakare irgi, nes baigsiu valgyt 6 val., o pietukai lengvoki. Priespieciu nevalgau - jauciuos soti nuo karalisku pusryciu biggrin.gif O pavakariai kaip kada, nuo noro priklauso irgi g.gif Va tau uzkandziams ykvepimas:

http://gyvensena.sve...tys_uzkandziai/

http://gyvensena.sve...lieknejantiems/

4u.gif  4u.gif

Ačiū, paanalizuosiu smile.gif. Ne, manęs namuose tai tie siūlymai šiuo metu neveikia visai, nebent pati kažką skanaus gaminu ir sau neleidžiu. Pamenu, buvo kažkada atvejis, kai kepiau bulvinius blynus (siaubingai juos mėgstu) ir visi aplink klausinėjo, kodėl aš jų nevalgau. Tai susinervinau vos ne iki ašarų. Blynų galiausiai priėdžiau, tapau laiminga biggrin.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 05 30, 15:04)
pala, o tai bendroje visumoje per dieną surenki nors 1500 kcal. per dieną? nes 1500 kcal - tai skaitoma mažo kaloringumo mityba. Čia slidus reikalas  unsure.gif

Šiokiadieniais tikrai vargiai surenku, kai pamąstau. Vargiai ir 1200 kcal susidaro. Bet ir skirtingai visur rašo, kiek reikia tų kcal. Aišku, 1000-1200 kcal tikrai per mažai. Na semsiuosi dar minčių, kai pereiti prie daugiau kcal. Jei valgai maistą be riebalų, mažomis porcijomis, sunkiai renkasi tos kalorijos g.gif . Bet kokiu atveju, sveikata man, aišku, yra prioritetas. Tik neseniai pamačiau plaukų pagerėjimą slinkimo atžvilgiu, kurie sėkmingai krito 5 metus. Tikrai nenorėčiau, kad dėl nepavalgymų jų kritimas vėl suaktyvėtų unsure.gif . Vienu žodžiu, dar man mokytis ir mokytis tų ypatybių. Važiuosiu vakare į parduotuvę dar minčių semtis, ką būtų galima valgyti
Atsakyti
Panos,nu ziauriai noriu to pyrago kuris stovi virtuje. Atkalbekit nevalgyt ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 30, 15:04)
... ir švytinti oda  thumbup.gif  aišku, jau vėl pradedu  blush2.gif  suprasti, kad oda gerai atrodys tik tada , jei bus valgomos šviežios daržovės... ( t.y. netrūks ląstelienos kasdien ) ne vaisiai, o būtent daržovės ir įvairios - čia mano atveju  ax.gif

Vat butent drinks_cheers.gif As darzoviu nelabai cia pirkdavau, nes skonis neyspudingas tiesa pasakius, bet kai paskaiciavau, kiek vaisiu suvalgau, tai doh.gif Ir is kur nebusi alkana, uztat ir keiciu mityba, vienas vaisius max per diena, veliau proteinai ir darzoves, dz. vaisiai ir riesutai bus pamirsti, iki kol nenumesiu svorio smile.gif Mano oda susitvarke, tai baigesi bulvine ir miltine mityba thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(flooding @ 2012 05 30, 15:07)

Salotose tiek kalorijų? g.gif  Iš kur jų ten tiek? Nuo aliejaus?

Priedai rolleyes.gif Padaziukai, batono gabaliukai ir kiti s..ukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(atni9 @ 2012 05 30, 15:59)
Panos,nu ziauriai noriu to pyrago kuris stovi virtuje. Atkalbekit nevalgyt !  biggrin.gif

Nueik, visai sukriuksek kelis kartus ir gali tada valgyt biggrin.gif Jei dar apetito yra, ir negeda biggrin.gif Arba uzsidek ta pyrago gabaliuka ant pilvo, ir paziurek, ar jisai tau tinka biggrin.gif biggrin.gif Juokauju aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 15:06)
Nueik, visai sukriuksek kelis kartus ir gali tada valgyt biggrin.gif Jei dar apetito yra, ir negeda biggrin.gif Arba uzsidek ta pyrago gabaliuka ant pilvo, ir paziurek, ar jisai tau tinka biggrin.gif  biggrin.gif Juokauju aisku biggrin.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif visgi nevalgiau jo,o pasidariau arbatos.O jei labai ko nroeciau tai turiu grudeos varskes su cinamonu ir keptais obuoliais,bus vietoje deserto tik sveikesnis variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atni9 @ 2012 05 30, 15:59)
Panos,nu ziauriai noriu to pyrago kuris stovi virtuje. Atkalbekit nevalgyt !  biggrin.gif

Atsikąsk mažą kąsniuką ir pažiūrėk, ar jis vertas nuodėmės biggrin.gif . Man kartais tokio kąsniuko ir užtenka arba išvis išspjaunu ir tą, nes lėtai kramtau ir mąstau, kaip blogai mane tas produktas veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 30, 15:52)
Ne, nėra. Šalti kiaušiniai vakar dar buvo nieko, bet kruopos tau jau tikrai ne kažkas biggrin.gif
Ačiū, paanalizuosiu smile.gif. Ne, manęs namuose tai tie siūlymai šiuo metu neveikia visai, nebent pati kažką skanaus gaminu ir sau neleidžiu. Pamenu, buvo kažkada atvejis, kai kepiau bulvinius blynus (siaubingai juos mėgstu) ir visi aplink klausinėjo, kodėl aš jų nevalgau. Tai susinervinau vos ne iki ašarų. Blynų galiausiai priėdžiau, tapau laiminga biggrin.gif

Pazystama situacija rolleyes.gif Galima galima tu kaloriju susirinkt smile.gif Salotos, kiausiniai, koses, jogurtas, vaisiai, darzoves, riesutai, varske ir t.t. Tik sukombinuot reikia - vat tokioj mityboj tikrai svarbu manau daug skaityti, dometis naujais sveikais receptais, juos isbandyt - na kad nenusibostu pastoviai tas pats, nes taip ir perdegt galima schmoll.gif As manau, kad 1500 kcal tikrai suvartoju, noreciau susiskaiciuot tiksliai, bet vis tingisi svert porcijas - o gal reiketu, del ydomumo rolleyes.gif Sveikai valgant galima sau ir normalias porcijas leist, nes ner tu visu grietiniu, kremu, padazu riebiu ir t.t. Taip kad uz ta 1500 kcal galima tikrai nemazai privalgyt ir nebut alkanai biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(atni9 @ 2012 05 30, 16:08)
Prajuokinai  lotuliukas.gif visgi nevalgiau jo,o pasidariau arbatos.O jei labai ko nroeciau tai turiu grudeos varskes su cinamonu ir keptais obuoliais,bus vietoje deserto tik sveikesnis variantas  ax.gif

Niu va saunu thumbup.gif Atkalbejau biggrin.gif
Mano varskes apkepas nepavyko, manau ydejau per daug kiausinio ir per mazai selenu unsure.gif Matyt nelabai jo ir reikejo, ka darysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 30, 16:11)
...nes lėtai kramtau ir mąstau, kaip blogai mane tas produktas veikia biggrin.gif

mintis yra galingas užtaisas thumbup.gif kitaip tariant savitaiga tikrai veikia bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 16:14)
Pazystama situacija rolleyes.gif Galima galima tu kaloriju susirinkt smile.gif Salotos, kiausiniai, koses, jogurtas, vaisiai, darzoves, riesutai, varske ir t.t. Tik sukombinuot reikia - vat tokioj mityboj tikrai svarbu manau daug skaityti, dometis naujais sveikais receptais, juos isbandyt - na kad nenusibostu pastoviai tas pats, nes taip ir perdegt galima ...

joa, tikrai galima susirinkti tas kalorijas , tik vėl na kadangi man jau kraujyje tie derinimai ir jei nors kartą nesuderintai pasigaminu (kartais ir taip būna tongue.gif ), tada galiu tik save kaltinti dėl to atsiradusio sunkumo skrandyje doh.gif

va va kai tik pradedi gilintis, tai tookieeee beribiai informacijos klodai atsiveria, kad ooooo blink.gif kai kada net susipainioji tokioje gausybėje info ... O , būna, kartais pagalvoji, niu ir kam to viso reikia, kai tuo tarpu paprasti mirtingieji sau keptas bulves kerta ir vargo nemato pūzus glostydami.... doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 16:14)

Mano varskes apkepas nepavyko, manau ydejau per daug kiausinio ir per mazai selenu unsure.gif Matyt nelabai jo ir reikejo, ka darysi unsure.gif

o ką ? rimtai jau taip visai nevalgomas ? mirksiukas.gif
Atsakyti
irmulia - tikrai, kad su ta informacija pasimeti rolleyes.gif O kiek jos neteisingos, uzsakytos gamintoju ir t.t. doh.gif Tiesiog pagal skrandy ir savijauta atsirenki, kas tinka, kas ne smile.gif Bet va vienas dalykas yaugo y krauja ir man - mesyte tik su salotom smile.gif Jokiu ryziu, bulviu ir t.t., o kazkada tai atrode neymanoma doh.gif
Apkepas nelabai valgomas, gaila produktu tik sugadintu verysad.gif Nekokia is manes kepeja dazniausiai pirma karta buna biggrin.gif doh.gif Kiek kepe, tai tik pluta ant pavirsiaus uzsidejus, o viduj varskes tyrele doh.gif biggrin.gif
Atsakyti