Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

Sveikutes,pleputes 4u.gif
na ir priplepejot,kol perskaiciau ir arbata atsalo lotuliukas.gif labai pavargus siandien esu ,tai labai daug nerasysiu,tik trumpai kas svarbiausia. ax.gif
Buvom siandien biski sveciuose,i kita miesta-tai sukepem toj masinoj,pavargau kaip suo,mazoji nemiega,dantys dygsta-smagumai nakti nusimato,nes gerokai irzlesne,labai matyt skauda doh.gif

Taigi,Bos-linkiu sveikateles tavo vaikuciams.Nezinau kas tai reiskia,kai vaikai taip serga,bet tikrai nuosirdziai uzjauciu.Reikia ieskoti priezasciu kodel taip kimba jums ligos,kaip imunitetas.. na sunku net ka patarti,nes mano didzioji jau gal metai ne slogos neturejus,antibiotiku savo gyvenime gavo tik 1karta (o jai jau 4metukai) blink.gif ptfu ptfu ptfu,kad neprisisneketi,per kairi peti...tai tikrai nezinau net ka patarti..Buk stipri 4u.gif o del valgymo...na brangioji,negalima sau ieskoti pasiteisinimu..Vienai serga vaikai,kitai mokslai,treciai vyras,ketvirtai dar kas-taip taip ir rytume visos.Buna dienu paluztam,bet jau kita diena grieztas ne privalomas.O jei sau pataikauji,nuolaidziauji,tai tada neverta ne pradet nieko.Draugiskai as cia,tik nesupyk 4u.gif niekas kitas nenumes uz tave,niekas kitas neuzklijuos tau burnos..jei nori buti grazi,jei nori didziuotis savo kunu-privalai pati i ji investuoti-daug dirbti su juo..

Egliukasz-paskaiciau apie varskes apkepa ir taip uzsinorejau..Bet artimiausiuos planuose,jo pas mane nebus.Nes vieno valgyt nelabai moku,tuoj prasideda grietines (su jogurtu neskanu ir tt.) zodziu nemoku normaliai,nereikia isvis blush2.gif

Liebchen-i darbuka bandyk gal salotytes nestis,vis geriau eis,nei saltos kruopos,kiausiniai.. ax.gif

atni-ar salta Lt kad kojeles pasalai?ar basa kur lakstai? blink.gif

Irmulia-na ar kepei ta deserciuka? ax.gif as rytoj kulniuosiu tofu pirktis ax.gif

Flooding-pamazu pamazu isivaziuosi,tik apie kebabus jau svajot nebereiktu lotuliukas.gif

mano meniu siandien nelabai samoningas,alkana jauciuosi,esiu dar varskes suvalgyt.

Pusryciai-vaisiu salotos
Pietus-jautienos kepsnys su salotom
Pavakariai-pora saukstu ledu (sveciuose)
Vakariene-sriuba
bus dar varske

Vandens 2l drasiai. prisiminiau dar Bos-ir idomu paliko,rasei apie 16val jog dar vandens 0-tai kaip tai? blink.gif blink.gif Negeri ryte vandenuko?
As pvz atsikeliu-iskart i wc,tada vandenukas,tada darau kava,tada vel vandenuko stikline,po kavos vel vandenukas,tada pusryciai...
As pirmoj dienos pusej stengiuosi isgert bent 3stiklines,nes geriu kava,o kaip zinia ji varo skyscius labai doh.gif

taigi einu ilsetis jei pavyks..grazaus vakaro ir ramaus poilsio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 05 30, 21:49)
atni-ar salta Lt kad kojeles pasalai?ar basa kur lakstai? blink.gif

Zinok atsalo vakar staigiai ir lijo baisiai tai matyt ir persalau tada kojas,siandien irgi nesilciau...

Mano meniu siandien:
pusryciai: kose
priespieciai bananas
pietus: saltibarksciai su....bulvemis blush2.gif
pavakariai: bananas
vakariene: jogurto 380g
vanduo: apie 2l
Atsakyti
k.a.c.i.a.u. - jau pasigedus taves siandien buvau, sveika 4u.gif 4u.gif Ech, stiprybes tau nakty, jau is seses ir drauges patirciu zinau, ka dygstantys dantukai reiskia ax.gif Beje, ar nebuna, kaip palengvinti to skausmo vaikuciams? Pamenu, lyg galima kazkoky tepaliuka pasigamint, tik dabar jau nebeatsiminsiu kaip g.gif Na kaip nors 4u.gif As tai y ta apkepa nedejau nei cukraus nei nieko, planavau viena valgyt, matyt mintimis jauciau, kad neskanus bus, tai ir neisejo lotuliukas.gif Juokauju biggrin.gif Geriau jau be jokiu pribumbasu valgysiu, man kuo paprasciau, tuo geriau smile.gif
atni9, mmm...bulves wub.gif Saltibarscius gali pasilikt, nemegstu lotuliukas.gif Bet bulviu tai net skonio nebepamenu verysad.gif O buvau bulvine tiek metu blush2.gif Ech, gal kai ta 10 kilu numesiu, issivirsiu ir su sviestuku viena sukaposiu blush2.gif Ot gera motyvacija numest - kad bulve suvalgyt lotuliukas.gif
Niu ka, pamaitinau savo lelius, vienas valge tik is rankos ( cia as apie vezliukus jei ka lotuliukas.gif ) ir zygiuoju y lova smile.gif
Laikom fronta, neuzkandziaujam, negriesijam ir ryt susitinkam vel cia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, trumpam as, perskaiciau Bos pagyras ir tokia sarmata sueme, nes valgiau ryzius, o jau toks velyvas metas. Bos, baik tu, man iki tikrai grazios figuros dar ohoho kiek dirbti, truputi apleidau ir sportus ir mityba, rasiau jau, per namuka viskas issireguliavo.
SIandien, kaip tycia, kaip Irmulia rase, galeciau saldytuva suvalgyti, nu baisuma kazkokia doh.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 18:49)
Apkepas nelabai valgomas, gaila produktu tik sugadintu verysad.gif Nekokia is manes kepeja dazniausiai pirma karta buna biggrin.gif  doh.gif Kiek kepe, tai tik pluta ant pavirsiaus uzsidejus, o viduj varskes tyrele doh.gif biggrin.gif

Egliukasz, jei nori kad kepiniai viduj butu iskepe, kepk iki180 karscio ir geriau ilgiau as dazniausiai kepu 170-175, su fanu pas mane elektrine orkaite ir pyraga pvz morku, tai 40-45, o jei dedu dregna aguonu mase, tai 50min, bet ant mazos ugnies.

Tai tiek, einu lovyten, ryt vel darbelin.
Gero vakaro mielosios.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Oi Kaciau tikrai nepykstu smile.gif tu teisi, problemu nesuvalgysi ax.gif
Vandenuko tai jooo, negeriu jo beveik, vakare labiau, nors jei tvarkingai valgau tai jis man lenda, o taip tai ne doh.gif blogaiii, ir ant odos greit pasimato, nebelieka to elastingumo, gal pasent greit noriu lotuliukas.gif
Pas mus del dantuku nebuvo jokiu problemu, retkarciais patepdavau su tokiu saldanciu tepaliuku, tokia mazyte tubele. Imuniteta reikia mums stiprinti, bet kada g.gif , kad jie vis serga, sveiki, tai ir basi laksto kieme, visaip buna. Tu lyg apie ta spirulina rasei, o ja vaikams duoda? mes cia perkam sirupu visokiu, bet kad is ju naudos tai nezinau.

Fanore, neraudonuok blush2.gif valgyk tuos ryzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar mano vakaras baigėsi stikline sidro ir greitu miegeliu. Mano nuotaika pastaruoju metu tai žemiau jūros lygio. Nežinau, ar nelaimingas pilvas čia kaltas, ar PMS unsure.gif . Nėra absoliučiai jokio vidinio džiaugsmo. Nusibodo jau vaidinti šypseną. Tokia monotonija- darbas, namai, miegas, greitai praeinantis savaitgalis. Uch, kažkoks durnas metas, atostogų jau baisiai reikia, bet jos tik rudenį nusimato.
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

Kaciau, ne dar nekepiau, biggrin.gif bet visi produktai supirkti thumbup.gif pažiūrėsiu, gal Tėvo dienai jį kepsiu, bet prieš tai reikia išbandyti ar valgomas biggrin.gif ( niu bet valgomas tikrai o dar tokie sakyčiau solidūs produktai įeina wub.gif )

Liebchen, nieko praeis 4u.gif , o tu sportuoji ? nes sportas tikrai padeda slogias mintis nuvyti į šalį ir savijauta puiki thumbup.gif

Fanore, birželį pasirodysi, tada įvertinsim kiek ten privalgei ar neprisportavai biggrin.gif

dėl tavo vakarinių ryžių, kai aš galų gale išsiaiškinau kaip kruopų kalorijas skaičiuoti - kažkaip ramiau žiūriu į šį maistą mirksiukas.gif svarbu lazdos neperlenkti su riebiais padažais ar kt. priedais - ir viskas bus ok thumbup.gif

Bos, gerk vandenį reikia, odai ir visam organizmui thumbup.gif irgi yra tiesos tame - kad prastai maitinantis vandens ne taip norisi kai mityba daili būna drinks_cheers.gif

Egliukasz, sakai bulvių užsimanei ? hihihi.gif tai nieko, štai net nežinau kada cepakus paskutinį kartą valgiau ( gal prieš porą metų g.gif ) o dabar : pastaruoju metu tik apie juos ir kalbu, bet kai tik ateina reikalas rinktis savaitgalį ką valgyti , kažkaip greitai tie cepelinai žavesį praranda biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas :4u:Tikiuosi jums jis labesnis nei man biggrin.gif Pravemiau visa nakty, pratriedziau irgi ne maziau doh.gif Net nezinau, ka cia kaltint. Gal nat. jogurta, kury naudoju vietoj yprastinio vaisinio, nes a la sveikesnis ir t.t. Tai va gera sveikata buvo lotuliukas.gif Uzmigau tik 6 ryto porai valandeliu, y darba nenuejau - net tiesiai pastovet sunku doh.gif Tai tiek to dziaugsmo gyvenime ir man Liebchen 4u.gif Nenusimink, viskas gerai, uzplaukia juodi periodai, kad yvertintum geruosiuos 4u.gif Daug kas gyvenime yra tik aukstyn, zemyn ir pirmyn atgal trypciojimai, bet neleisk jiems taves palauzt 4u.gif
irmulia - as cepelinu niekada nemegau, nevalgiau ju kaip minimum 8-10 metu biggrin.gif Bet va kugelis ir bulviniai blynukai, bulve virta su morka - visai kas kita wub.gif Man jie zavesy praranda vien nuo to, kiek laiko pagamint uztrunka blink.gif
Fanore - 4u.gif As ir kepiau ant tokios, tik arba orkaite leva, arba kepeja biggrin.gif Manau antras variantas biggrin.gif
Del vandens tai - dailiai ar ne dailiai maitinuos, jeigu iki 12-13 val. neisgeriu apie litra, man net skauda slapimo pusle schmoll.gif Taip kad atsikelus 0,5 l per pusvalandy pries darba man privalomas smile.gif O sianakt tai isgeriau gal apie 4 l lotuliukas.gif
Ech, nezinau net ka valgyt reikes siandien g.gif Kai mazesne buvau, tai mama dziuveseliu man duodavo tokiais atvejais, padedavo. O siandien apie ka pagalvoju, apie ta ir nupurto..
Atsakyti
Labas rytas/diena biggrin.gif

Nevalgiau aš tų kebabų cool.gif

Vakarykštis meniu:
Pusryčiai: 30 g. virtos mėsytės su pomidoru
Pietūs: 2 bananai
Vakarienė: kiaušinienė su agurkais

Vandens 2 l. kaip niekur

QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 30, 16:06)
Priedai rolleyes.gif Padaziukai, batono gabaliukai ir kiti s..ukai biggrin.gif

Ai tada nebaisu, nes perku tik ten, kur su aliejum būna ir kur tik paprastos daržovės, be jokių priedų. Arba dar labai mėgstu jūros kopūstus bigsmile.gif net seilė nutyso pagalvojus lotuliukas.gif

QUOTE(atni9 @ 2012 05 30, 16:08)
Prajuokinai  lotuliukas.gif visgi nevalgiau jo,o pasidariau arbatos.O jei labai ko nroeciau tai turiu grudeos varskes su cinamonu ir keptais obuoliais,bus vietoje deserto tik sveikesnis variantas  ax.gif

Šaunuolė, kad atsispyrei mirksiukas.gif

Liebchen, man lygiai toks pat laikotarpis suš... juodas doh.gif

Egliukasz, tokiu atveju reik naminį kisielių gerti bei ryžių klijus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flooding: 31 gegužės 2012 - 10:41
QUOTE(irmulia @ 2012 05 31, 10:17)
Liebchen, nieko praeis  4u.gif , o tu sportuoji ? nes sportas tikrai padeda slogias mintis nuvyti į šalį ir savijauta puiki  thumbup.gif

Lankau jogą, bet einu jau ten kaip į katorgą. Atsibodo. Kitą savaitę ėjimą nutrauksiu. Vakar buvau, po jos namuose dar galvojau sportuot, bet kai tokia nuotaika, rinkaus sidrą ir miegą. Gal ir nieko, bent išsimiegojau. Geriu dabar kavą su pienu, nuotaika nuo jos net pasitaisė biggrin.gif. Kažkaip buvau kavą jau metusi, bet dabar vėl išgėrinėju, man ji kai kada būna paskutinis akcentas sotumui pajausti, kai dar kažko labai labai trūksta biggrin.gif

Kalbant apie cepelinus smile.gif. Aš jų nesu didelė gerbėja, yra gerai, nėra - nereikia. Bet kavinėse, kad ir nesilaikant jokio mitybos režimo, valgant bet ką, cepelinų nesirinkdavau. Pica paskutiniu metu buvo pati mėgstamiausia nuodėmė biggrin.gif . Šiuo metu gyvenu su tėvais, mama reguliuoja pietus, tad kai namuose bus toks maistas, kaip cepelinai, aš jų tikrai neatsisakysiu. Saikas yra mano mitybos esmė, tad savaitgaliais aš nuo to bėgte nebėgsiu, šiokiadieniais aš naminių pietų nematau, tad labai pasilgstu.Žudančiai manęs tokie produktai neveikia, nes nėra atpratintas organizmas nuo įvairaus maisto. Va, užtat užvalgius ką jau vėliau, viskas tartum sustoja.
Pamenu, kaip vaikystėje aš siaubingai mėgdavau cepelinus, suvalgydavau jų tiek, kiek tėtė, 5-6 vnt blink.gif doh.gif . Aišku, jie nebuvo XXL dydžio, bet tikrai stebiuosi, kur man jų tiek tilpdavo biggrin.gif. Arba dar vienas "gražus" vaikystės prisiminimas - siaubingai vaikystėje mėgdavau ir bulvinius blynus, tad kai apsistodavau pas močiutę, ji man kasdien (!), ištisomis savaitėmis juos kepdavo. Ir man kasdien jie būdavo vis tiek skanūs. Bet gera medžiagų apykaita, augau tikrai ne rubuilis vaikas biggrin.gif

Aha, žinau, kad visi blogi laikai praeina. Džiaugiuosi bent tuo, kad nėra tokio "nėra nuotaikos, tai bent pavalgysiu" biggrin.gif . O kai pamatysiu galiausiai save tokią, kokią noriu matyti, džiaugsiuos dar labiau
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 31, 11:07)

Eina sau, užjaučiu dėl tokios nakties unsure.gif
Atsakyti
Liebchen, joga- man ne sportas biggrin.gif reikia kardio padoraus ir normalių jėgos pratimų raumenukams formuoti , kad kūnas gerai atrodytų - joga irgi gerai, bet kad ten numesti lašiakus - be šansų biggrin.gif nebent badauti ir jogauti - gal tada... bet čia jau būtų žiauru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(flooding @ 2012 05 31, 11:40)

Nevalgiau aš tų kebabų cool.gif
.

o tu ką, dar kebabus valgai? blink.gif fui biggrin.gif į jų pusę net pažiūrėti negaliu, velniai žino kokios kokybės mėsa ( jei ten mėsa) abejotino šviežumo daržovės ir padažas prarūgęs .... doh.gif va tokie puikūs mano prisiminimai apie "kebabus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 31, 11:07)

na ir nenuskilo tau console.gif nepavydėtina savijauta 4u.gif nieko atsigausi ir žiū, išsaiškink nuo ko taip taves susuko mirksiukas.gif
Atsakyti