na ir priplepejot,kol perskaiciau ir arbata atsalo

Buvom siandien biski sveciuose,i kita miesta-tai sukepem toj masinoj,pavargau kaip suo,mazoji nemiega,dantys dygsta-smagumai nakti nusimato,nes gerokai irzlesne,labai matyt skauda

Taigi,Bos-linkiu sveikateles tavo vaikuciams.Nezinau kas tai reiskia,kai vaikai taip serga,bet tikrai nuosirdziai uzjauciu.Reikia ieskoti priezasciu kodel taip kimba jums ligos,kaip imunitetas.. na sunku net ka patarti,nes mano didzioji jau gal metai ne slogos neturejus,antibiotiku savo gyvenime gavo tik 1karta (o jai jau 4metukai)

Egliukasz-paskaiciau apie varskes apkepa ir taip uzsinorejau..Bet artimiausiuos planuose,jo pas mane nebus.Nes vieno valgyt nelabai moku,tuoj prasideda grietines (su jogurtu neskanu ir tt.) zodziu nemoku normaliai,nereikia isvis

Liebchen-i darbuka bandyk gal salotytes nestis,vis geriau eis,nei saltos kruopos,kiausiniai..

atni-ar salta Lt kad kojeles pasalai?ar basa kur lakstai?

Irmulia-na ar kepei ta deserciuka?

Flooding-pamazu pamazu isivaziuosi,tik apie kebabus jau svajot nebereiktu

mano meniu siandien nelabai samoningas,alkana jauciuosi,esiu dar varskes suvalgyt.
Pusryciai-vaisiu salotos
Pietus-jautienos kepsnys su salotom
Pavakariai-pora saukstu ledu (sveciuose)
Vakariene-sriuba
bus dar varske
Vandens 2l drasiai. prisiminiau dar Bos-ir idomu paliko,rasei apie 16val jog dar vandens 0-tai kaip tai?

As pvz atsikeliu-iskart i wc,tada vandenukas,tada darau kava,tada vel vandenuko stikline,po kavos vel vandenukas,tada pusryciai...
As pirmoj dienos pusej stengiuosi isgert bent 3stiklines,nes geriu kava,o kaip zinia ji varo skyscius labai

taigi einu ilsetis jei pavyks..grazaus vakaro ir ramaus poilsio visoms