Laba diena,visoms

vos speju sekt jus,skaityt
as trumpam prisedau,nes sunki naktele buvo,diena irgi -sunkiai kalasi dantukai mazulytei,vaikstau pati nemiegojus beveik,skaudancia galva

greiciau pasirodytu tie perliukai du
Bos- daug esu pasakojus apie tai ka geriam,nesinori reklamos ale daryti,jei tikrai idomu galiu i email parasyti

mes ne vien spirulina geriam,o ir barley grass,chlorella,wheat grass.Galima ten ir vaikam,nes net raso ant pakuotes.
Jum patarciau pagert rozines eziuoles lasiuku,labai stiprina imuniteta,gerdavom mes seniau. Pirkdavau va
toki . O siaip imuniteta stiprint yra n budu,ir suprantu,kad nespejat atsigaut nuo antibiotiku,ar geriat gerasias bakterijas? daug laukcio,vaisiu,darzoviu,siek tiek kokiu vitaminu ir atsigausit. Juk vasara maziau gal serga

Sveikatytes jums didziausios,manau augsit ir ligeles vis retes
Egliukasz-
brangioji,ar taves sveikint mums nereikia?
keistoka man tavo savijauta atrodo,tai mieguista,tai pykina tai tas svoris isispyres
gal turesim mamyte dar viena
?Liebchen-buna visom tu dienu,kai tik i viena taska ziuret noris ir verkt,o rankos svyra,svyra... bet kaip nusiteiki,toki gyvenima ir matai. Visur yra rutina,tas gyvenimas taip sudeliotas.Reikia dziaugtis sia diena,cia ir dabar-net smulkmenom-kaip sauleta silta diena,skani rytine kava,ciulbantys pauksciai ir tt. Mes taip isisukam i darbus,kad vis @ rytoj,kita savaite,kai tas ar anas pageres..vo tada tai busiu laiminga,dziaugsiuos,ilsesiuos ir tt" bet deja taip nebus-issispres vienos bedos,bus kitos ir taip visados,kol galu gale sedesim parke senuciukes taip ir bambancios-tik tada jau del issvaistyto laiko,liudesiui,apatijai. Neliudek,aukstyn nosyte ir sypsokis-tikrai gerai pagalvojus rasi del ko

o juolab del svoriojei apatija puola,tai isvis negalima liudet,nes juokas tik,kiek ten beliko numest
Papildyta:atni-kaip tu siandien,ar dar skauda pusle?
flooding-kada tau gynimasis?

kalbant apie kebabus..visi mes turim silpnybiu,vienos tortam,kitos kebabam,picom ir tt.. as asmeniskai ziauriai megstu subway-bet kolkas man apie ji pasvajot. Pasiekus tiksla,koki karta ar du i men,kodelgi nepasilepinus.Juk ne kasdien
irmulia-is kur siuntetes ta geri?

bus idomu isgirsti atsiliepimus
na ka,traukiu nuo kompo,prisijungsiu veliau.Atvaziuoja pas mus viesnia-grozio salonas i namus

tai siek tiek pagrazins nagelius
prisijungsiu veliau