Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

QUOTE(irmulia @ 2012 05 31, 12:25)
o tu ką,  dar kebabus valgai?  blink.gif  fui  biggrin.gif  į jų pusę net pažiūrėti negaliu, velniai žino kokios kokybės mėsa ( jei ten mėsa) abejotino šviežumo daržovės ir padažas prarūgęs ....  doh.gif  va tokie puikūs mano prisiminimai apie "kebabus"  biggrin.gif

Aš kebabų esu valgius taip iki 5 kartų. Prisimenu, kad labai jų norėdavau, o po to kaskart gailėdavausi, nes labai blogai mane jie veikdavo biggrin.gif
Atsakyti
oi panos, kokią gerą žinią iš MB gavau yahoo.gif taigi pagaliau užsisakėm tokius mandrus maisto papildus ("energy diet" vadinasi) , kurių dėka pavyks užlikusius riebaliukus nudžiovinti ir pilnai plokščią pilvelį turėti ( labai tikiuosi bigsmile.gif ) tad jau ryt juos ragausim essen.gif , brangūs zorazos, bet verti dėmesio biggrin.gif

o šiandien - man priverstinė iškrovos diena : nėra kaip maisto pasigaminti , tai vaisius ir daržoves graužiu : remontai vyksta doh.gif na nieko , taip kokias 2 savaites ir tikiuosi viskas bus sutvarkyta ax.gif

Liebchen, tas norėjimas tik dėl vadinamojo gliutomato, tikrai jo deda į visokius jų padažus ir mėsas doh.gif

mes su MB vien dėl to atsisakėme kiniečių maisto ( o anksčiau tik duok - atseis sveika ir t.t.t.t , pasirodo gliutomato skoniu mėgavomės tiek metų... doh.gif )

beje, Oze atradom tokį visai pusėtiną variantą, kadangi ten nėra ką valgyti išskyrus greitą ( nesveiką ) maistą, lietuvišką ( fui) virtuvę ir picas , tai vienoje iš greitų tų maistų ( rodos, kažkoks asian ) susidėliojome savo patiekaliuką- vien iš blanširuotų daržovių ( iš ties labai įvairių) ir vištienos filė gabaliukai ( natūralūs) - aišku , to gliutomato yra gal mėsoje o gal padaže ( kurio prašom kad visai nedėtų) , bet geriau nei pica ania? biggrin.gif Ir po jo jautiesi sočiai, bet neapsunkina skandžio darbo - ir greitai paruošia - nereikia laukti ilgai thumbup.gif Žodžiu čia mums extra atveju super tinka , kai labai skubame biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena! Siandien pusryciams valgiau omleta su agurku,tai kazkaip keista buvo,nes nepratus valgyti tokio maisto 11 val. biggrin.gif

QUOTE(Liebchen @ 2012 05 31, 11:07)
Lankau jogą, bet einu jau ten kaip į katorgą. Atsibodo. Kitą savaitę ėjimą nutrauksiu. Vakar buvau, po jos namuose dar galvojau sportuot, bet kai tokia nuotaika, rinkaus sidrą ir miegą. Gal ir nieko, bent išsimiegojau. Geriu dabar kavą su pienu, nuotaika nuo jos net pasitaisė biggrin.gif. Kažkaip buvau kavą jau metusi, bet dabar vėl išgėrinėju, man ji kai kada būna paskutinis akcentas sotumui pajausti, kai dar kažko labai labai trūksta biggrin.gif

Gal tau reikia kokio kardio daugiau? Aerobikos nemegsti? Ar sokiu kokiu? smile.gif
Man tai greitai viskas atsibosta,negaleciau tik begioti ar joga lankyti,tai dabar isvis nieko nelankau.. lotuliukas.gif Bet va jau su kolege pasitariau ir greitu metu mokysimes salsos bigsmile.gif

Del tu nuotaikeliu,tai ir man pasitaiko tokiu dienu. Buvo man pries dvi savaites kad uzkniso,kad kiekviena diena tik darbas ir miegas,nieko kito daugiau.. smile.gif

p.s kiek tau metu? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(atni9 @ 2012 05 31, 14:10)
Gal tau reikia kokio kardio daugiau? Aerobikos nemegsti? Ar sokiu kokiu? smile.gif
Man tai greitai viskas atsibosta,negaleciau tik begioti ar joga lankyti,tai dabar isvis nieko nelankau..  lotuliukas.gif Bet va jau su kolege pasitariau ir greitu metu mokysimes salsos  bigsmile.gif

Del tu nuotaikeliu,tai ir man pasitaiko tokiu dienu. Buvo man pries dvi savaites kad uzkniso,kad kiekviena diena tik darbas ir miegas,nieko kito daugiau.. smile.gif

p.s kiek tau metu? blush2.gif

Esu lankiusi ir šokius, ir aerobiką, bet tokia kvaila mano natūra - užsigriebiu, kad noriu, lankau dažnai, greit atsibosta. Reikia pokyčių smile.gif

Man 25 metai. Kiek tau?
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 31, 13:24)
Esu lankiusi ir šokius, ir aerobiką, bet tokia kvaila mano natūra - užsigriebiu, kad noriu, lankau dažnai, greit atsibosta. Reikia pokyčių smile.gif

Man 25 metai. Kiek tau?

Zinok man tas pats biggrin.gif Bet as kai turejau abonimenta sporto klube,tai galejau eiti ir visokias aerobijas i jogas,i sokius ir t.t,tai 3-4 per savaite kiekviena diena is ju darydavau kazka kita,tai tada nepabosdavo. Bet cia buvo kai gyvenau Stockholm'e. Vilniuje dar neradau jokios patrauklios vietos sportuoti smile.gif

Man 19m. smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau gyvybes zenklus pradejo kunas rodyt biggrin.gif Suvalgiau dziuveseliu uz 72 kcal., jogurto induka 125g ir sauja melyniu. Ir miezines kavos pasitaisiau, nes vanduo jau nebelenda, tiek litru sugerus smile.gif Tai jauciuos pusetinai, iki kol paskaitau cia apie kebabus, picas ir t.t. biggrin.gif Merginos jums reiktu cia Anglijoj greito maisto paragaut - tai jus sakytumet, kad lietuviski kebabai nerealiai skanus biggrin.gif biggrin.gif Bent ten kur as pirkdavau, tai tikrai ir mesa neriebi budavo ir man darzoviu daaaaug y lavasa pridedavo ( ne taip kaip Anglijoj, 1 gabaliukas agurko, 1 pomidoro, 1 svoguno, visa kita mesa doh.gif ), labai busy vieta budavo, beje, net ne kioskas lauke smile.gif As kai uzsimanau namie pasidarau savo versija biggrin.gif
Liebchen - o nenori pabegiot pora menesiuku? Na pabegsi truputy, greitu zingsniu paeisi, vel pabegsi ir t.t. As sporto klube isvis sh.. maldavau - kad kuo daugiau treniruokliu per karta aplekt blush2.gif Ir taip nusikaldavau per 20 min. kad nebenoredavau nieko. Dabar iseinu pabegiot-pasivaiksciot po 5 km, pratimuku pasidarau pusvalandy kambary ir tikrai geresny efekta jauciu. O gal isvis y baseina tau reiktu 4u.gif Miegotum ramiau ir depresijos isgaruotu, raumenukai ir padirbe, ir atsipalaidave thumbup.gif
irmulia - a kas cia per geris? bigsmile.gif Bet su jais ir sportuot nemazai reik turbut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 31, 14:57)

irmulia - a kas cia per geris? bigsmile.gif Bet su jais ir sportuot nemazai reik turbut? g.gif

joa, čia grynai dėl to , kad galėtume daugiau sportuoti ir nejausti energijos trūkumo mirksiukas.gif nes iš maisto negauname tiek energijos kiek reikia daugiau sportuojant doh.gif

sudėtis tokia :

• augalinės ir gyvulinės kilmės baltymai optimaliomis proporcijomis,
•išskirtinis fermentų kompleksas, užtikrinantis produkto maksimalų suvirškinimą ir įsisavinimą
• vertingiausios polinesočiosios riebalinės rūgštys, kurios mažina “blogojo” cholesterolio kiekį kraujyje ir didina “gerojo” cholesterolio kiekį, mažina polinkį trombų susidarymui ir palaiko sveiką širdį,
• angliavandeniai, tarp jų maistinės skaidulos, kurios padeda žarnyno detoksikacijai, gerina virškinamojo trakto funkcionavimą, normalizuoja žarnyno mikroflorą,
•12 vitaminų,
•11 mineralų,
•bičių pienelis,
•guarana,
•acerola – vitamino С šaltinis.
mirksiukas.gif

jie skirti tiek norintiems svorio numesti/priaugti, tiek sportuojantiems ir pan.

Žodžiu, bandysim nuo rytojaus juos, žiūrėsim kas gausis kiek padeda ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 31, 12:25)
o tu ką,  dar kebabus valgai?  blink.gif  fui  biggrin.gif  į jų pusę net pažiūrėti negaliu, velniai žino kokios kokybės mėsa ( jei ten mėsa) abejotino šviežumo daržovės ir padažas prarūgęs ....  doh.gif  va tokie puikūs mano prisiminimai apie "kebabus"  biggrin.gif

Taip, valgau. Nereikia taip dramatizuoti: kebabuose katės, maksimoj salotos sugedę, supuvę, feiriais išplautos, dešros popierinės ir pan doh.gif Sveika tik vaisiai - ant savo obels šakos užauginti.
Kebabai maistingumo, figūros, skrandžio atžvilgiu tikrai netinkamas pasirinkimas (užtat ir nevalgiau). Bet, kad jau taip visaip, tai tikrai juk ne visur. Mes su MB turim vietelę, kur labai skanūs, su daug ir įvairių daržovių, šviežia ir skania vištiena. Aišku, dabar apie juos pamirštu ilgam nes lašinį reikia nuo savęs nupurtyti, bet tikrai nepažadu, kad kada nors vėl kokio vieno nesuvalgysiu.
Atsakyti
biggrin.gif tai kad nėra to dramatiškumo, tiesiog man taip nutiko kiek esu kažkada ragavusi, tokios ir nuomonės mirksiukas.gif

o dešrelės - popierinės - tai faktas tongue.gif nors iš dabar geriausių ir į mėsą panašiausių (kurias galima valgyti ir nežiaukčioti) , tai Fovorite išskirčiau - kitos - baisumėlis į ką pavirsta jas išvirus doh.gif
Atsakyti
Laba diena,visoms 4u.gif vos speju sekt jus,skaityt thumbup.gif
as trumpam prisedau,nes sunki naktele buvo,diena irgi -sunkiai kalasi dantukai mazulytei,vaikstau pati nemiegojus beveik,skaudancia galva doh.gif greiciau pasirodytu tie perliukai du wub.gif

Bos- daug esu pasakojus apie tai ka geriam,nesinori reklamos ale daryti,jei tikrai idomu galiu i email parasyti mirksiukas.gif mes ne vien spirulina geriam,o ir barley grass,chlorella,wheat grass.Galima ten ir vaikam,nes net raso ant pakuotes.
Jum patarciau pagert rozines eziuoles lasiuku,labai stiprina imuniteta,gerdavom mes seniau. Pirkdavau va toki . O siaip imuniteta stiprint yra n budu,ir suprantu,kad nespejat atsigaut nuo antibiotiku,ar geriat gerasias bakterijas? daug laukcio,vaisiu,darzoviu,siek tiek kokiu vitaminu ir atsigausit. Juk vasara maziau gal serga mirksiukas.gif Sveikatytes jums didziausios,manau augsit ir ligeles vis retes 4u.gif mirksiukas.gif

Egliukasz-brangioji,ar taves sveikint mums nereikia? bigsmile.gif keistoka man tavo savijauta atrodo,tai mieguista,tai pykina tai tas svoris isispyres rolleyes.gif gal turesim mamyte dar viena wub.gif wub.gif wub.gif ?

Liebchen-buna visom tu dienu,kai tik i viena taska ziuret noris ir verkt,o rankos svyra,svyra... bet kaip nusiteiki,toki gyvenima ir matai. Visur yra rutina,tas gyvenimas taip sudeliotas.Reikia dziaugtis sia diena,cia ir dabar-net smulkmenom-kaip sauleta silta diena,skani rytine kava,ciulbantys pauksciai ir tt. Mes taip isisukam i darbus,kad vis @ rytoj,kita savaite,kai tas ar anas pageres..vo tada tai busiu laiminga,dziaugsiuos,ilsesiuos ir tt" bet deja taip nebus-issispres vienos bedos,bus kitos ir taip visados,kol galu gale sedesim parke senuciukes taip ir bambancios-tik tada jau del issvaistyto laiko,liudesiui,apatijai. Neliudek,aukstyn nosyte ir sypsokis-tikrai gerai pagalvojus rasi del ko mirksiukas.gif o juolab del svoriojei apatija puola,tai isvis negalima liudet,nes juokas tik,kiek ten beliko numest blush2.gif 4u.gif

Papildyta:

atni-kaip tu siandien,ar dar skauda pusle? unsure.gif
flooding-kada tau gynimasis? ax.gif kalbant apie kebabus..visi mes turim silpnybiu,vienos tortam,kitos kebabam,picom ir tt.. as asmeniskai ziauriai megstu subway-bet kolkas man apie ji pasvajot. Pasiekus tiksla,koki karta ar du i men,kodelgi nepasilepinus.Juk ne kasdien ax.gif

irmulia-is kur siuntetes ta geri? bigsmile.gif bus idomu isgirsti atsiliepimus 4u.gif

na ka,traukiu nuo kompo,prisijungsiu veliau.Atvaziuoja pas mus viesnia-grozio salonas i namus biggrin.gif tai siek tiek pagrazins nagelius nail.gif
prisijungsiu veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos mes juk stengiames kuo sveikiau valgyt, bet buna visokiu liapsusu. Tiek maistas, tiek vaisiai, tiek darzoves - jeigu kiekviena sh.. ten ziuretume, manau is bado numirtume, nes kaip as sakau - siais laikais nebera ka valgyt deja doh.gif smile.gif Tai proto ribose atsirenkam, kas geriau ir viskas, nes kaip minejau, tos informacijos per daug doh.gif Kava zudo! Kava ilgina gyvenima! Saldumynai kenkia! Nuo ju durnejama! Cukrus yra sh.. bet fruktoze/gliukoze jega ir t.t. Reik y gyvenima mums paprasciau manau ziureti, antraip tikrai stogas pavaziuot gali doh.gif Juk esam individualios, pacios jauciam, ko mums reik - ar vaisiaus, ar mesytes, ar zuvytes, ar darzoves mirksiukas.gif Mano pvz. siandien ant saldumynu ziauriai traukia, nu ir suvalgiau PUPOS, velniai nemate, ryt juk jos jau nevalgysiu blush2.gif
irmulia - pasidalink veliau savo nuomone, kaip tau tie vitaminai 4u.gif Mane cia paskutinem dienom niekas jauciu energijai neprikeltu, traukia prie zemes nors tu ka doh.gif
k.a.c.i.a.u.- xi xi bus matyt. Nebutu pasaulio pabaiga, man jau juk 27 m., neplanuojam, bet kaip ir laikas butu lotuliukas.gif O siaip tai mano skrandis jautrus yra, visa gyvenima tokia nusivemele esu, bent 4-5 kartus per metus taip stabiliai gaunas doh.gif
Carolina - pasisveikink bent, ydomu, kaip tu gyveni, ar viskas gerai? 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Na ką mergaitės, labas vakaras 4u.gif Lendu ir aš iš po lapų. Žinokit, ant svarstyklių (nesumeluojant) daugiau nei mėnesį nestovėjau blush2.gif Ir bijau lipt. Bet kadangi ryt birželio 1d. ir aš labai rimtai apsisprendžiau grįžti prie sveikos gyvensenos, derinimo ir sporto, tai ryt ryte pasisversiu ir Jums vakare (nes nuo ryto į darbą) skelsiu tikrą bombą jaučiu doh.gif O šiaip darbų darbelių milijonai, pastarąsias kelias savaites su MB nieko nematėme per tuos darbus, net vienas kito doh.gif

Tai ką, ryt startas ir startinis svoris.
O šiandien atsisveikinimo su nesveiku maistu proga, vakarienei kepsiu žemaičių blynus su grietine blush2.gif lotuliukas.gif Tai va, o pati sau atrodau labai baisiai, nutešlėjus kaip turi būt - tik skirtumas tas, kad nejaučiu nemeilės sau kaip kažkada - tiesiog toks laiko tarpas buvo, kad skubėjimas, stresas, lėkimas, neturėjimas kada pavalgyti, grįžimas vakare namo alkanai kaip vilkas ir t.t. Juk pasistengus ir gražiai laikantis galima labai greitai atgauti savo formas tongue.gif Džiaugiausi gyvenimu per pastarąjį mėnesį ir su tais ~ plius 6kg (tiksliai sužinosiu ryt), bet vistiek savijauta visai kitokia kai jautiesi lengva ir nereikia galvot ką apsirengt, traukt visokių palaidų drabužių, kurie neaptemptų nieko blush2.gif Nes dabar aptemptų jau nenešioju blush2.gif doh.gif
Atsakyti