Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

Labas rytas, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na kol kas jis giedras, tikiuosi nelis ir i kaima minsiu dvirati biggrin.gif

*k.a.c.i.u.s* Del saldumynu,tai buvau smalize kaip reta, minejau meciau rukyti, mesa, ko gero paprasciau, nei norejau atsisakyti saldumynu. Ir sito malonumo, nemaniau ne uz ka gyvenime atsisakyti schmoll.gif Bet sausio 7 d meciau sau issuki - 90 d programa smile.gif Kaip Saulius sako: per 5 d organizmas fiziologiskai prisitaiko prie produkto negavimo, nejaucia diskomforto; per 30 d atsiras tam tikras iprotis; per 90 d. susiformuoja neuronu tinkluose nauja grandinele, kuri jau bus ilgalaikio, palaikomojo pobudzio dalykas smile.gif Todel nusistaciau sau data ir atlaikiau, va dabar man neliko poreikio tam dalykui smile.gif Niekad nieko neagituoju, kad taip darytu, kiekvienas turim pasirinkima, ir kiekvienas pats sprendziame, kaip norime jaustis smile.gif Mano figura kaip Egliukasz sako irgi tooookiaaaa, kad kitos mamytes (kaip tu mieloji), geriau atrodo ir man geda, kad esu bevale... Bet kaip ir sakai visos cia dailinam drauge ir smagiai leidziame laika smile.gif

Egliukasz geras thumbup.gif burokeliu sokoladinis tortas biggrin.gif thumbup.gif nuo ryto zvengiu biggrin.gif

Fanore Va cia tai, gelezine valia, thumbup.gif thumbup.gif as jau po pusvalandzio ko gero pasiduociau, kartais net pagalvoju ar eiciau ten kur pagundos. Treciadieni buvo mini klases susitikimas, irgi nuo 7 iki 23.30 tai atsigeriau kapucino, ir nors surio nevalgau, visos vaisinosi, pasivaisinau ir as... Nepriedziau, bet galejau ir neragauti.. blush2.gif Keista, saldumynams - valia, o susiejimuose ji dingsta... Reikia imti pavyzdi is taves 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergeliukės wub.gif

pirmiej įspūdžiai po pirmojo energy diet kokteiliuko vakar vakarienei :

o gi keisti pojūčiai biggrin.gif , tuo lab kad vakar gavosi ... nu vos ne bado diena.... doh.gif

meniukas toks skurdus , kad net gėda jį rašyti... bet vėl gi ....

pusryčiai : vanduo + 1 kriaušė
priešpiečiai : vanduo + 1 obuolys
pietūs : vanduo + 1 avokadas
pavakariai : vanduo + 1 saujelė saulėje džiovintų mango ( dievinu juos essen.gif )
vakarienė: 200 ml pieno su "Energy diet" miško uogų skonio koteilis + vanduo
naktipiečiai : 75 g saulėje džiovintų šilkmedžio uogų + 75 g ekologiškų džiovintų abrikosų + 75 gr saulėje džiovintų mini figų + vanduo

žodžiu, vakar nesurinkta nė 1500 kcal. ... doh.gif

taigi apie tuos keistus pojūčius nuo kokteiliuko - niu skonis jo kaip gardžių ledų biggrin.gif išgėrus toks jausmas kad skrandis užpildytas, bet netempia jo thumbup.gif kažkur po 15 min. norisi gerti vandens - tai normalu. Taigi lyg sotus, bet nesupranti nori valgyti ar nenori, bet keista akd po tokios skudžrios maisto atžvilgiu dienos jokių blogių nesinorėjo - nes kaip taisyklė- dieną normaliai nepavalgai, tai vakare jau lauk apsiryjimo nęsamonėmis biggrin.gif

Taigi , manau čia bus puikus variantas vakarienei, nes šiaip vakarienė turi būti mažai kaloringa plius bus gerai kaip baltyminis kokteilis po sporto ( o ko daugiau mūsų raumenukams reikia jei ne baltymų , kad atsistatytų, ania? )

Ilgai šių koktelių gerti neplanuoju, tik tiek kiek reikės lašinį nuo pilvo nutirpinti ir truputį kojas padailinti, šonus pilnai nudžiovinti biggrin.gif Keista, bet rodos pilvelis plokštėja, tik nežinau nuo ko , nes sporto tai minimaliai pastarosiomis dienomis gaunasi doh.gif bet jau įsitikinau, kad visur ( be išimčių) reikalingas saikas ... gyveni ir mokaisi, žmogau...

Dar pasidomėsiu, gal galėsiu paprastą pieną keisti kokiu sojų, migdolų ar pan. ( ne gyvulinės kilmės ) pienu - jei taip tada bus super thumbup.gif
Tiesa, minėjo, kad jį galima ruošti su jogurtu, galima ir su vandeniu, bet tada šio kokteiliuko kaloringumas bus dar mažesnis...

Viename kokteiliuke yra tik 140 kcal. ir šis maisto papildas yra skirtas sumažinto kaloringumo dietai ( tiesą pasakius, mūsų temą irgi galima priskirti sumažinto kaloringumo dietai pagal nurodomus kalorijų 1200-1500 kcal. kiekius )

Taigi, per dieną geriant 3 kokteiliukus, organizmas gaunas visas reikalingas medžiagas thumbup.gif

tokie tie pirmieji įspūdžiai ax.gif

Kaciau, matyt kažko trūksta organizmui , kad taip šokoladas traukia mirksiukas.gif bet gi sakoma, kad juodo šokolado ( nemažiau nei 80 % kakavos ) gabalytis nekenkia mirksiukas.gif

Giedre1658, na tikrai šaunu thumbup.gif kad atlaikei šią programą thumbup.gif

Egliukasz, baik, šokoladinis burokėlių pyragas labai egzotiškai ir gardžiai skamba , mestėlk receptėlį mirksiukas.gif

Fanore, smagių pabaigtuvių - lauksim foto jūsų namuko clap_1.gif:

Visoms gero savaitgalio group.gif
Atsakyti
Ei miarges a kur foto????
Maciau Atni ( nu kuda kaip dviratis, bet ir jaunute tu pas mumi, tai viskas gerai, lengva dar, taip ir laikyk).
Ir kas dar idejot, sorry tingiu atgal skaityt, neisidemejau kuri raset?
O kur visos kitos????
Kaciau, Junciuk ( neidomu pasiteisinimai, rodai ka privalgei), Irmulia gali nesirodyt a taip a taip geriausiai atrodai, tai bent musu neerzinsi, o mes isivaizduosim tave didesniu gabaritu lotuliukas.gif Ei mergaiciukes, davai, as be sprotu ir normalios mitybos beveik menesi ir tai rodau antirezultatus, o jus g.gif
Gerai, as ir vel numukan isbegu, dazyt ir daiktus tolaiu veziot doh.gif
Gero savaitgalio, man bet kuria minute turi interneta atjungt, tai as kaip narkomane, nu dar ilysiu, nu dar parasysiu, nu dar ta patikrinsiu, o vdrug jau natjungs doh.gif zuodziu....iki....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
O Irmulia, koks įdomus kokteiliuko aprašymas bigsmile.gif . Aš negavusi nieko, išskyrus vaisius ir daržoves, vakare tikrai kažką labai nuodėmingo padaryčiau, bet matyt, tas kokteiliukas tikrai stebuklingas smile.gif

Kalbėjote apie potraukį saldumynams. Man pakanka to pusės šaukštelio cukraus, kurį dedu į kavą ar kai kada suvalgomo sūrelio. Bet valgau jį, nes daugiau nebūna ko, o ne dėl to, kad man labai reikia ko saldaus. Šiaip dabar man saldumyno vaidmenį labai atstoja obuoliai biggrin.gif . Darbe man labiausia patinka valgyti obuolį, visada parduotuvėje apčiupinėju, kad jo odelė būtų neslidi ir obuolys būtų kietas biggrin.gif . Motulėje Maximoje nusižiūrėjus vienus, kuriuos nuolat perku ir man jie patys skaniausi. Pirkau kada neseniai iš turgaus, tai jau skaniai nebevalgiau rolleyes.gif . Bet kažkada dariau su savimi eksperimentą, kiek aš galiu tverti be saldumynų. Tada nepirkau jokių saldžių jogurtų ir panašių produktų. Ištvėriau kokį mėnesį. Tą jau paskutinę dieną jaučiaus labai nelaiminga ir pikta, vis valgiau ir nesupratau, ko trūksta, galiausiai suvalgiau Rafaelo saldainių ir radau savo laimę biggrin.gif

Šiandien pažadas sau rimčiau pasportuoti, tikiuosi, jį įvykdysiu showoff.gif
Atsakyti
Fanore-nesiteisinu juk vakar rasiau kad imesiu foto...dygsta dantys mano vaikui,tai fotkinimasis paskutinej vietoj kai visa nakti prastryksinet tenka biggrin.gif o gedytis ir neturiu ko,nes needu ant sofoa pries tv,ir visa nestuma ziurejau ka valgau..o lygintis ir nera dar kaip su kitom,nes vistik ne siaip dar as stora biggrin.gif taip kad del manes -vakare tureciau foto ikraut...

Labas rytas visoms 4u.gif

Irmulia-idomu kaip toliau veiks kokteiliukai,jauciu geras dalykas tirpdant tuos paskutinius riebaliukus thumbup.gif tik kazi kaip skranduka veikia-ilgiau pavartojus g.gif

Giedre-pagarba yra visom kurios ryztasi,meta svori,sportuoja,kazka daro-o ne bandeles pries tv kemsa,kad ai ar taip stora doh.gif o pamazu nuridensim ir mes,nieko nebuna staigiai,juk ir musu lieknuoles pasieke rezultatu ne per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *k.a.c.i.u.s*: 02 birželio 2012 - 11:22
Labas rytas visoms! Na,as vakar buvau tave filme "As uz.. Lietuva",tai zinokit labai patiko,prisijuokiau is tu Lavrinoviciu.. lotuliukas.gif Tiktai labai fainas filmas,visa issisiepus isejau ir su daugybe pozityvo! Buvau su kolege ten ir jos draugu,tai vis ne viena ejau,nors ir viena buciau nuejus paziureti smile.gif
Bet vakar kai jau reikejo gristi namo po filmo,tai nekazka nes oras tai tragiskas buvo..kojos kiauriai slapios,batus grezti galima,kelnes irgi.. blink.gif Siandien irgi nekazka geriau su orais,tai namie vartausi lovoje,skaitineju internete visokius straipsniukus..

Bet panos nu tikrai...kelkim foto,laikemes ar nesilaikem,kaip yra taip.. Ner cia ko smile.gif Nors ir pas mane visaks tas pats vistiek metu ir kai daugiau sverdavau ir kai maziau vistiek foto imesdavau saziningai,o kitu tai jau net nepamenu kada maciau albumeli biggrin.gif Imesit ir tikrai bus stimulas kita savaite graziau pasirodyti,o ne kad tik kai numetat 5kg ir imetat jau biggrin.gif nepykit tik,bet nera cia ko metam tik fotkes ! smile.gif
Atsakyti
Na oras pusetinas, tai minsiu smile.gif kadangi siandien jau nebeprisijungsiu, tai ka suvalgiau- parasau ir dar ka valgysiu -irgi bigsmile.gif

Pusryciai: 2 obuoliai ~ 290 g
Pietus: Speltos kruopos 132 g ir salotos 293 g
Pavakariams: duonos riekele (planuoju, nes mama kepe)
Vakarienei: Sojos pupeliu kotletai (irgi mama gamins)

Vandens jau 1,5 l bet dar gersiu biggrin.gif

Sporto 1,5 val ir dar dvirati minsiu 8 km smile.gif

Gero savaitgalio ir graziu meniuku 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As ymesiu foto birzelio 11d. kai grys MB, o tai fotiko net neturiu - su mobiliaku pries veidrody irgi ne kazka ten pafotkinsiu smile.gif Tad kantrybes. O siaip ir as pritariau - privalgei, neprivalgei, reikia rodytis del didesnio stimulo 4u.gif
irmulia - o tu vakar sportavai? doh.gif Nes as tai vietoj nugriuciau turbut nuo tu vaisiu+vanduo, darau pagal Zuzana visada g.gif Na bet uzskaitykim mini iskrovos diena 4u.gif Tie kokteliai gerai, bet vistiek - milteliai ne maisto produktas 4u.gif Manau siaip piena migdolu/ryziu/avizu gali naudoti, bet reikia skiesti su karves 1:1, nes turi buti balansas tarp augalines ir gyvulines kilmes proteinu 4u.gif Bet gal su siais kitaip, parasyk jiem ir paklausk.
Giedre1658 - ulialia, skaniai meniukas skamba thumbup.gif Ir sportas - saunuole!
atni9 - smagu, kad patiko filmas thumbup.gif Laukiu nesulaukiu, kada pasirodys ir internete smile.gif Kaip tavo reikalai su pusle? 4u.gif
Liebchen - ach ta moteru laime saldumynuose biggrin.gif Nors yra ir vyru smaliziu. Mano kaimynas - labai dideliu sveikuoliu dedas: visada tik kruopos, darzoves, vistienos krutinele. Jokiu papildomu take away, riebalu ir t.t. As galvoju, na kaip jis toky pilvuka uzsiaugino taip valgydamas? Vakar ziuriu islenda is kambario Snickers po pietu grauzdamas, veliau Bounty doh.gif Va tau ir sveikuolis biggrin.gif
k.a.c.i.a.u. - visos suprantam, kad tu naujai iskepta mamyte ir tikrai neimk taip y sirdele, jau praeita karta sakiau, kaip savim didziuotis turi 4u.gif Cia daugiau skirta buvo ne tau mirksiukas.gif
O dabar pristatau, Jo Didenybe Sokoladiny Burokeliu Pyraga, tadaaaam:

http://www.alfa.lt/s...12-03-09_11-00/

Kitur dar daro su tirpinto sokolado glaistu ant virsaus, cia pagal skony. Jeigu manot, kad juokavau, tai matot, kad ne biggrin.gif Beje, karta gaminau pyraga is juodu pupeliu - skonis thumbup.gif Nesijaute visiskai biggrin.gif
Atsakyti
Pabandziau su telefonu, ne pati geriausia kokybe, bet galiu ymest 4u.gif Jeigu slapuka kas y a.z. atsius 4u.gif Kazkaip pagalvojau, tada rezultatu liepai mazai bus, jei vidury menesio fotografuosiuos g.gif
Atsakyti
tiesą pasakius po Fanore pasisakymo praėjo bet koks noras savo fotkes kelti hihihi.gif (niu tikrai nesinori nei vienos iš jūsų erzinti ar pan. jausmus sukelti 4u.gif ) ir jausmas aplankęs ( beje, jau senokai) kad man kaip ir laikas palikti jus, panos 4u.gif nes savo tikslus tikrai pasiekiau, lašiako nebeturiu, užsilikęs tik man ir mano antrai pusei akis bado... ax.gif po žiemos atstačiau beveik pilnai visus savo pernai metų pasiekimus , dabar tik kūno dizainas beliko - o čia daugiau aktyvus sportas ir mitybos palaikymas yra...

Egliukazs, ne, aš nesiruošiu normalaus maisto papildais keisti mirksiukas.gif biggrin.gif o vakar nebuvo kaip sportuoti - nes kaip ir minėjau remontai tai nėra nei kaip nei kur doh.gif o ir jėgų nebūtų užtekę tik tiek valgius...

Kaciau, pažiūrėsim kaip jie veiks, štia pietums sugėriau žirnių/lašinukų skonio kokteiliuką- niu skanu thumbup.gif o pusryčiams buvo tas pats miško uogų biggrin.gif

Žodžiu, dabar su vyru eksperimentuojame - aš dar labai noriu crème brûlée išbandyti ( joa, yra ir toks daiktas thumbup.gif ) šiaip kaip desertas tai visai nesveikas ir labai kaloringas , o čia kitaip truputį - kaloringumas toks pats 140 kcal biggrin.gif
Atsakyti
na ka ikeliu ir as foto,kaip gavos taip-neturiu kada normaliai nusifotkinti,nes mazoji uzmigo,tai su didziaja uzsiimt reikia,plius pietus gamint ir tt..Na suprantat.
Apimtis irgi issimatavau,svorio nezinau,aisku jis nemazas,kokie 58 gal ,sunku ir pasakyt.

Irmulia-taip tu jau savo tikslu pasiekus,ir rodai pavyzdi puiku wub.gif pagarba tau didziausia,ikvepeja nr 1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 02, 14:29)
Kaciau, pažiūrėsim kaip jie veiks, štia pietums sugėriau žirnių/lašinukų skonio kokteiliuką- niu skanu  thumbup.gif  o pusryčiams buvo tas pats miško uogų  biggrin.gif

Ojojoj, dar toks skonis buna? lotuliukas.gif
Nepalik musu, tu viena is didziausiu pokyciu cia, musu ykvepeja, kaip ir Atira 4u.gif Kas zino, gal nusivalgysi po to y lankas biggrin.gif Kuo as labai abejoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 06 02, 14:42)
na ka ikeliu ir as foto,kaip gavos taip-neturiu kada normaliai nusifotkinti,nes mazoji uzmigo,tai su didziaja uzsiimt reikia,plius pietus gamint ir tt..Na suprantat.
Apimtis irgi issimatavau,svorio nezinau,aisku jis nemazas,kokie 58 gal ,sunku ir pasakyt.
didziausia,ikvepeja nr 1 wub.gif

O tu tai Dieva y medy varai 4u.gif 4 men. po gimdymo ir taip atrodyt - nerealu!!! Tavo rezultatai atsiperka su kaupu 4u.gif Tikrai super atrodai, graziau nei 2010 kazkurio men. foto 4u.gif 4u.gif

Beje, noriu pagirti Giedre1658 - dailiai aptirpusi thumbup.gif Tavo koks figuros tipo? Liemuo grazeja, slaunys ir klubai susitvarkys su laiku 4u.gif Beje, labai dailaus veidelio esi 4u.gif

atni9 - ledas wub.gif Figura tikrai grazi, linkiu tokia ir islaikyti 4u.gif Beje, grazus plaukuciai, sukuosena wub.gif wub.gif

Fanore - tavo susilaikymas per balius atnesa tau rezultatus thumbup.gif Tikrai super graziai atrodai thumbup.gif Net tas menuo nepagadino, juk namuko dazymas ir darbas ne ka maziau nei sportas 4u.gif
Atsakyti