Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

Labas mergaites smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, gryztu ir as, nors buvau sau pasakius, kad i foruma pareisiu su 75 kg bet iki ju man dar 3 kg. Vis skaitau, ir norisi pakomentuoti, parasyti, pasidziaugti.. Zodziu, jei priimsit pasiklydele, busiu dekinga smile.gif

Ikeliau ir as foto, tik kai nelabai moku, po foto surasyti duomenis , tai soriukas gal iskaitysit smile.gif
Svoris 78 kg bet apimtys vietomis stipriai pamazejusios. Gal del to, kad jau antras menuo sportuoju, sporto saleje. Jau ir trenere sudare individualia programa, zodziu galvoju, kad raumenukas sveria daugiau, nei lasinukas... ax.gif Dar atidariau dviracio sezona, daug suvazyneju (i kaima 8 km ir atgal, o kur dar miesto takais smile.gif ) Sportuoju fitness4.gif showoff.gif bicycle.gif

Smagu cia pas jus, temuke atsigavusi, gryzta daug senbuviu, o ir naujokiu malonu matyti kompanijoje smile.gif visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taigi, naujas menuo, nauja pradzia, ir nauji tikslai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Niu sveikinu visu pirma Bos su grazesniu meniuku, saunuole 4u.gif Tuoj ysivaziuosi 4u.gif Sportas irgi geriau koks nors, nei jokio biggrin.gif O siaip tai 4u.gif As buvau masinos partrenkta, iki siol sunku per perejas net degant zaliai eiti, bet gyvent juk reikia 4u.gif
atni9, ech tie vyrai doh.gif Turi maniskis toky drauga.. Kai susitinka, tai pamirsta viska, plepa plepa ir dar karta plepa biggrin.gif biggrin.gif Ir dar sako moterys daug sneka lotuliukas.gif Wow, saunus vakaras nusimato thumbup.gif As kartais viena nueinu ir y kino teatra - jei niekas negali, ne priezastis man malonumo atsisakyt smile.gif
irmulia - ajajaj, ir tu zemaitiskus kepei? biggrin.gif biggrin.gif Klok ka ten kramtei taip biggrin.gif Del pieno tai taip, bet dazniausiai deja viskas su juo ir maisos, isskyrus gal whey protein. Bet tuos pacius, kuriuos galima maisyt su vandeniu, bet sumaisius su pienu, vistiek geresnius rezultatus galima gaut. Liesas pienas gal nebus taip jau blogai 4u.gif
Liebchen - nu ir kantrybe tavo biggrin.gif As tai savanaude, nekepu nieko, jeigu negaliu valgyt biggrin.gif Kitaip man jie akyse stovetu biggrin.gif
Mano meniukas toks pats vis dar - dziuveseliai ir jogurto truputy, vis dar nesveikuoju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 06 01, 12:41)
Taigi, naujas menuo, nauja pradzia, ir nauji tikslai smile.gif

Na va, pagaliau ir tu parsiradai thumbup.gif 4u.gif Saunuole 4u.gif Jei apimtys mazeja, ko daugiau noret? Aisku raumenukas daugiau sveria, taip kad gal ir sversi daugiau, negu norejai, bet tai nereiskia, kad neturesi dailaus kuno 4u.gif Svarbiausia sveikai valgyt ir but aktyviai, ka tu ir darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 01, 12:47)
Labas rytas 4u.gif Niu sveikinu visu pirma Bos su grazesniu meniuku, saunuole 4u.gif Tuoj ysivaziuosi 4u.gif ,

mirksiukas.gif Oi reikia isivaziuot, nuo pirmadienio tradiciskai blush2.gif susiimu labai rimtai mirksiukas.gif sekmadieni nusimato paskutinis torto gabaliukas, mazes gimce ax.gif ir vsio risuuu, visam menesiui atsisveikinu su nesveikybem smile.gif
Egliukasz, kaip tau sveikatele pasitaise WC

Giedre Sveika sugrizus 4u.gif mirksiukas.gif saunuole kad taip sportuoji, naturalu kad raumenukas sunkeja, i svoriuka neziurek, matuok apimtis, jei akyse daileja formos, tai superrr.
Atsakyti
Sveikos mergyckos 4u.gif
Oi kiek jusu gryzyneja, saunuoles.
Miarges, as uzmirsau nusifotkint, ryt ryte tikrai padarysiu, tik prasom pasigaileti su komentarais, nes sporto kunas nemate vos ne menesi, maistas irgi na ura, nes remontai remontai, amzini remontai doh.gif Bukit geros, kuri priminkit slapuka i fotkes, nes gal atsimenu, o gal ne tas, ir ryt parodysiu barunkes.
Mums paskutines dieneles, sitam bute, o ir interneta turetu atjungti, tai jei neatsiliepsiu kuri laika, vadinasi tiesiog neturiu priejimo prie interneto, o gal pasiseks ir iki paskutines dienos ji turesim, na ziuresim kai dugna desim.
Oi kaip smagu kad visos gryzinejate po truputi wub.gif
Ai del kebabu, tai as kaip Irmulia kazkada praleidau nakti wc po ju, ir daugiau i ju puse negaliu paziureti, ir beje jau rasiau, kad organizmas jau ir nuo mesos atprato ir po paskutinio kasnio pries gera menesi buvo ne kokie reikalai, tai meciau ta mesa ir uzteks zuvies ir vistos mano baltymu poreikiams mirksiukas.gif
Na ka merginos, lekiu, ryt tikrai imeisu foto, tik priminkit iejima i fotki mirksiukas.gif
Atsakyti
niu smagu smagu, mergeliukės group.gif kad sugrįžinėjate thumbup.gif tikrai yra dėl ko bigsmile.gif bendromis jėgomis kas numes kg , kas išlaikys svorį, kas mokysis derinimo pagrindų, kas šiaip plepės vardan palaikymo thumbup.gif

Visas su pirmaja vasaros diena !!! ( gal ir nelabai vasariška, bet juk sulauksim ir gražesnių orų ania? mirksiukas.gif )

user posted image

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 01, 13:12)
niu smagu smagu, mergeliukės group.gif kad sugrįžinėjate  thumbup.gif  tikrai yra dėl ko  bigsmile.gif  bendromis jėgomis kas numes kg , kas išlaikys svorį, kas mokysis derinimo pagrindų, kas šiaip plepės vardan palaikymo  thumbup.gif 

tikiuosi nepapulsiu i gretas Vardan palaikymo mirksiukas.gif , noriu i metanciu kg smile.gif
Joo orelis nekoks, beje siandien ir Vaiku diena, daug spektakliuku ir renginiu jiems, nors sirguliuojam, bet ilysim i kokias patalpas pasiganyt su visais maziukais smile.gif

Oi Irmulia, kaip noriu tarp tu palmiu ax.gif grazuuuu
Atsakyti
Orelis šiandien doh.gif
Neaišku, ką čia per tokį jį galima veikti savaitgalį. Dėl fotografavimosi - kai buvo tik pradėta tema, nuotraukas siunčiau, siunčiau ir po mėnesio. Pamenu, tada buvo rezultatai pagirti, bet Liebchen atsipūtė ir suėdė rezultatus biggrin.gif. Dabar nusifotografuosiu, kai būsiu savimi daugmaž patenkinta smile.gif
Reiks savaitgalį man kokiais savaiminio įdegio kremais pasirūpint, nes kolegoms atrodau labai nuvargusi, reikalaujanti atostogų biggrin.gif. Aš iš prigimties esu balta, dabar išnaglėjau visai nesidažyt (kaip patogu, kai vakare nereikia nieko nuo savęs gramdyti). Dar kažkaip kaip vienas žmogus pasakė, kad man jau reikia atostogų, tai dar nieko, bet jau kaip pasakė antras - reikia daryti išvadas, nebejauku daros biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos plepses 4u.gif
maze uzmigo,su kava pas jus 4u.gif

foto gal vakare imesiu,gal ryt-nezinau kada nusifotografuosiu,nes dar darbu darbeliu laukia sian manes doh.gif ir metu tik kompanijai palaikyti-nes nei jum kaip manes vertint,juk as nesenai po gimdymo,nei man su jumis lygintis-kai dauguma kaip gazeles.. blush2.gif bet bendram vaizdeliui imesiu,jei iseis nusifotografuoti ir issimatuoti apimtis,nes mazule mano 5min tepamiega ir vel verkimas..Bet nieko,beveik jau issikale musu perliukai wub.gif

geros dienos visoms ir iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
ok, tada ir aš įmesiu savaitės bėgyje vieną kitą vardan kompanijos, nors sporto nebuvo tiek kiek buvau susiplanavusi gegužei ir kiek norėčiau g.gif

Kaciau, o tu nepergyvenk, manau, visos čia supratingos panos 4u.gif juk ir susiburiame ne dėl kažko kito, o tik dėl savęs ir kad taip linksmiau mirksiukas.gif

Oras šiandien ne koks, visai biggrin.gif dirbasi pusėtinai - svarbu, kad pagal planą kaip ir spėju assa.gif

Egliukasz, neklausk baisybių priėdžiau net pačiai nesitiki, bėrimo kol kas nematyti, gali būti kad tik po savaitės išlys doh.gif

Fanore, na ir šaunu, kad štai taip tavo organizmas atsirenka, ko jam reikia, o ko ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jeigu metam tas foto, tai galim juk visos mest biggrin.gif Isimtis Liebchen, nes ka tik prisijunge prie musu smile.gif Kas davalge, kas persivalge - tokie ir rezultatai smile.gif Kai ner kuo pasigirt sy menesy, bus motyvacija kitam 4u.gif Taip kad drasiau visos 4u.gif
As va buvau y parduotuve isejus ir prasidejo doh.gif Ir to noriu, ir ano rolleyes.gif Y kalorijas pasiziuriu ir padedu atgal y vieta lotuliukas.gif Taip kad mano desertas - melynes ir braskes thumbup.gif

Pusryciai: dziuveseliu uz 72 kcal biggrin.gif ir jogurto 125g
Priespieciai: dziuveseliai (72 kcal) ir kazkokia tai meksikietiska uztepele, berods 65 kcal buvo g.gif
Pietus: 100 g zuvytes ir kalnas salotu
Pavakariai/desertas: braskes ir melynes
Vakariene: vel zuvyte ir salotos

Na neblogai manau siandien bigsmile.gif
Atsakyti
Na pirmoji vasaros diena ne kokia, bet meniukai tikiuosi visu bus geri smile.gif

Maniskis:

Pusryciai: 2 Obuoliai 215 g
Priespieciai : Dziovintos figos 40 g
Pietus: Ryziai 120 g + salotos (agurkas, spinatai, ridikai, salotu lapai, svoguniukai, krapai (is mamos darzo mmmmm)) 291 g
Pavakariai: Dziovintos figos 60 g (taip norisi saldaus, o as saldumo gaunu is dziovintu vaisiu)
Vakariene: Grikiai 141 g salotos burokeliu+agurku 341 g (daugoka, bet paskutinis valgymas iki kol miegoti eisiu )

Vandens 2 l bet dar puslitri manau isgersiu smile.gif

Sporto 1,5 val

Skaitynejuos vis apie baltymus, kai pradejau sportuoti, norisi daugiau save palepinti ir kadangi nevalgau pieno produktu, kiausu, mesos, zuvies, reikia kazko is augalines kilmes. Irmulia, lyg pamenu gamini is Tofu, gal kokiu salotu receptuku pasufleruotum blush2.gif Dekui smile.gif

Papildyta:
Egliukasz Grazus meniukas smile.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Nu ir dienelė, važiavau į Kauną recenzento įvertinimo pasiimti, tai grįžau tokio šlapumo ir šaltumo kojom, kad dieve sventas doh.gif

QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 05 31, 17:21)
flooding-kada tau gynimasis?  ax.gif  kalbant apie kebabus..visi mes turim silpnybiu,vienos tortam,kitos kebabam,picom ir tt.. as asmeniskai ziauriai megstu subway-bet kolkas man apie ji pasvajot. Pasiekus tiksla,koki karta ar du i men,kodelgi nepasilepinus.Juk ne kasdien ax.gif

Gynimas man pirmadienį...O jau bijau kaip... doh.gif doh.gif doh.gif

Ryt važiuosiu pas kirpėją po tokios ilgos pertraukos, kad gėda žmogui pasakyt biggrin.gif Bet taip džiaugiuosi bigsmile.gif

Giedre, Junciuk, sveikos sugrįžusios 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti