Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

Giedre1658, tavo pacios grazus meniukas, kodel sakai, kad ne koks? g.gif As siandien taip kazko saldaus noriu, kad prie meniuko prilipo dar viena sauja melyniu, braskiu, veliau jogurtas 125 g su bananu ir cinamonu doh.gif Jau galvoju eisiu pirkt kokio negerio, nueinu, vaisiu pakramtau, apsiraminu biggrin.gif O tau po tiek laiko likes potraukis kokiems negeriems gardumynams? Nes tu ilgai jau nevalgai saldumynu 4u.gif O pagal Sauliaus teorija jau po menesio tas yprotis turetu praeit smile.gif
flooding - gerk karstos arbatytes su medum ir citrina, kad tik neapsirgtum 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man ziauriausias jausmas, kai kojos saltos - tada visas kunas stingsta atrodo doh.gif Beje, ka pas kirpeja darysi? 4u.gif biggrin.gif Man jau paciai reiktu atsviezint kirpima, noriu kazko naujo, kad MB gryzes gautu soka geraja prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriu arbata tik be medaus ir citrinos biggrin.gif Ale vis tiek šalta. Nieko iki miego atšilsiu smile.gif
Pas kirpėją šviesiai dažysiu visus plaukus, kirpimo kito noriu tik nežinau kokio - čia jau kirpėjos darbas biggrin.gif
Atsakyti
priduodu meniu :

pusryciai: bananas
priespieciai: varske
pietus: vistienos krutineles kepsnys su salotom
pavakariai: duonos rieke su sviestu
vakariene: vermiseliu sriuba

vandens 2l drasiai.

rytoj bandysiu sportuot,ziuresiu kaip jausiuos g.gif nusifotografuosiu gal irgi rytoj,nes siandien nera upo kazkodel,traukia prie zemes labai,be jegu tokia visa diena blush2.gif
jei neissigasiu pati savo foto,tai bent jus pagasdinsiu lotuliukas.gif

o komentuot idejusiu nedristu,vistik jau man geriau tik patylet.Tad sisyk be komentaru bus ax.gif
Atsakyti
Egliukasz Dekui dekui smile.gif Na, zinok del manes gali saldesiu ir nebuti, jau sirdies neskauda dzin ar tortas, ar sokoladas, visiskai vienodai, sakau, visa ta laika, geriant arbata, megavausi medaus sauksteliu, o ir dziovintu vaisiu kartais paragauju smile.gif tas skonis atmenamas, bet saldumynai - praeitis smile.gif thumbup.gif 90 d. programa, veikia smile.gif
Atsakyti
beje ziauriai saldziai ir mane traukia,jau antra diena doh.gif kaip as noreciau to potraukio atsisakyt..siaubas,tikrai varo is proto saldumynai...
kuri geret chroma,ar padejo kiek? g.gif
Atsakyti
Egliukasz Dekui dekui smile.gif Na, zinok del manes gali saldesiu ir nebuti, jau sirdies neskauda dzin ar tortas, ar sokoladas, visiskai vienodai, sakau, visa ta laika, geriant arbata, megavausi medaus sauksteliu, o ir dziovintu vaisiu kartais paragauju smile.gif tas skonis atmenamas, bet saldumynai - praeitis smile.gif thumbup.gif 90 d. programa, veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 06 02, 00:25)
Egliukasz Dekui dekui smile.gif Na, zinok del manes gali saldesiu ir nebuti, jau sirdies neskauda dzin ar tortas, ar sokoladas, visiskai vienodai, sakau, visa ta laika, geriant arbata, megavausi medaus sauksteliu, o ir dziovintu vaisiu kartais paragauju smile.gif tas skonis atmenamas, bet saldumynai - praeitis smile.gif  thumbup.gif  90 d. programa, veikia smile.gif

Giedre,idomu man paliko,nes turbut busiu neuzfiksavus,kokia ten programa bandei?90 dienu be saldumynu?wow koks issukis,tik kazi ar man iveikiamas doh.gif
Atsakyti
Kaciau as geriau chroma, bet man nelabai, tai meciau ta reikala, ir kai labai noriu suvalgau koki saldaini ar sausaini. Pasigirsiu, kitoms aisku tai arkline doze, bet man tai buvo didelis pasiekimas, taigi vakar islydejom draugus i kita miesta, ir buvo baliukas, tai as nuo 7iki12 suvartojau, kavyte su naminio pyrago gabaliuku, veliau puse taures vyno, ir likusi vakara tik kokius 7 pringles cipsiukus, 1 sausaini paragavau ir 2 keptus svoguniukus, ir daugiau arbata i save pyliau, kad skrandis pilnas pastoviai butu bigsmile.gif
Siandien vel nezinau kada miegot eisiu, va vel ryziu su kiausiniu uzkasiu ir islekiam rinkti virtuve, nes meistras atostogu isvaziavo doh.gif
Ciau mergicos 4u.gif
Atsakyti
Man chromas irgi nepadejo, bet manau del mano sveikatos bukles - as kaip tik pradejau taip saldumynu noret, kad rankos drebejo doh.gif Atsikeldavau ryte ir viena mintis - gal iseit anksciau is namu, spesiu pries darba sokoladuka nusipirkt doh.gif Tai prasimaitinau savaite vien sokoladais beveik blush2.gif Po to meciau ir zymiai lengviau pati tvarkaus, nes buna daznokai, bet ne taip stipriai. Nezinau, man kazkaip prastai jis veike g.gif
Fanore - doze tai nearkline, mano variantas butu puse naminio pyrago, pakelis pringles ir visa kita, kas nedabaigta liko lotuliukas.gif Manau tikrai neblogai atsilaikei thumbup.gif
k.a.c.i.a.u. - nu jau 4u.gif Tu graziai maitinies ir sportuoji, aisku kai jegos leidzia 4u.gif Viskas su tavim gerai 4u.gif Juk ne pyragus apsikabinus valgai - tu pagimdei vaikuty pries siek tiek daugiau negu 4 men. ir tai, kaip atrodai dabar, irgi didelis pasiekimas 4u.gif Nes rodai nora ir valia but grazi, to sieki ir tai labai sveikintina 4u.gif Cia man sleptis po lapais, kad as negimdzius atrodau baisiau uz musu graziasias mamytes, cia antikomplimentas man doh.gif blush2.gif Nes esu bevale doh.gif
Giedre1658 - skamba sauniai, reikia gal ir man pabandyt 4u.gif Lomkes turbut ziaurios bus pirmom dienom doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2012 06 02, 00:43)
Kaciau as geriau chroma, bet man nelabai, tai meciau ta reikala, ir kai labai noriu suvalgau koki saldaini ar sausaini. Pasigirsiu, kitoms aisku tai arkline doze, bet man tai buvo didelis pasiekimas, taigi vakar islydejom draugus i kita miesta, ir buvo baliukas, tai as nuo 7iki12 suvartojau, kavyte su naminio pyrago gabaliuku, veliau puse taures vyno, ir likusi vakara tik kokius 7 pringles cipsiukus, 1 sausaini paragavau ir 2 keptus svoguniukus, ir daugiau arbata i save pyliau, kad skrandis pilnas pastoviai butu  bigsmile.gif
Siandien vel nezinau kada miegot eisiu, va vel ryziu su kiausiniu uzkasiu ir islekiam rinkti virtuve, nes meistras atostogu isvaziavo  doh.gif
Ciau mergicos  4u.gif

saunuole,puikiai atsilaikei thumbup.gif
ir smagiai jums ten isikurinejant 4u.gif jauciu ir pavargsti nerealiai,bet ir jausmas..uch...savus namucius taip lipdyti wub.gif
Papildyta:

oi Egliukasz-aciu uz palaikyma,bet tik nereikia taip saves nuvertint 4u.gif nes vien laikytis neuzteks jau man,vistik darbo darbelio daug idet reikes,bet pamazu pamazu,visos draugiskai kompanijoj-busim ir mes grazios,ar ne tongue.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

o del saldumynu,man jau antra diena tokia,kad nubudus svajoju apie sokolada blink.gif isgeriu vandens,kavos,tada kazkiek ramiau,bet per diena uzeina tokiu faziu kad noris ir nors tu ka..ir zinau,kad jei paragauciau,tai mazo gabaliuko neuztektu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 06 02, 00:05)
o del saldumynu,man jau antra diena tokia,kad nubudus svajoju apie sokolada blink.gif  isgeriu vandens,kavos,tada kazkiek ramiau,bet per diena uzeina tokiu faziu kad noris ir nors tu ka..ir zinau,kad jei paragauciau,tai mazo gabaliuko neuztektu doh.gif

Man irgi panasiai, bet as apie sausainius, torta ir kitus brudus svajojau doh.gif Tai y jogurta cinamono yberiau nemazai, matyt cukru sureguliavo ir dingo tas noras smile.gif Bet kuo labiau bandai atsilaikyt, tuo labiau noris g.gif Gal koky sokoladiny burokeliu pyraga issikept lotuliukas.gif Kaip tik siandien maciau recepta biggrin.gif Turbut ilgam noras atsoktu saldumynams biggrin.gif
Labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 02, 01:33)
Man irgi panasiai, bet as apie sausainius, torta ir kitus brudus svajojau doh.gif Tai y jogurta cinamono yberiau nemazai, matyt cukru sureguliavo ir dingo tas noras smile.gif Bet kuo labiau bandai atsilaikyt, tuo labiau noris g.gif Gal koky sokoladiny burokeliu pyraga issikept lotuliukas.gif Kaip tik siandien maciau recepta biggrin.gif Turbut ilgam noras atsoktu saldumynams biggrin.gif
Labanakt visoms 4u.gif

sokoladini burokeliu torta? blink.gif lotuliukas.gif jauciu tikrai gerai atmustu nora saldumynams blush2.gif lotuliukas.gif o as pati siandien nezinau ko noriu,pagalvoju ar tikrai noriu sokolado?-neee,ar noriu sausainio kokio,ar torto?-oi tikrai neee...ir taip vat viduje siandien saves klausineju,kogi as tikrai noreciau,jei vat taip leisciau sau.Ogi nieko turbut,nes gerai pagalvojus nenoriu nieko,tik kazko saldaus lotuliukas.gif na durna savijauta..tikiuos ryt bus linksmiau biggrin.gif

saldziu sapnu ,brangiosios 4u.gif wub.gif
Atsakyti