flooding - gerk karstos arbatytes su medum ir citrina, kad tik neapsirgtum
Giedre1658, tavo pacios grazus meniukas, kodel sakai, kad ne koks?
As siandien taip kazko saldaus noriu, kad prie meniuko prilipo dar viena sauja melyniu, braskiu, veliau jogurtas 125 g su bananu ir cinamonu
Jau galvoju eisiu pirkt kokio negerio, nueinu, vaisiu pakramtau, apsiraminu
O tau po tiek laiko likes potraukis kokiems negeriems gardumynams? Nes tu ilgai jau nevalgai saldumynu
O pagal Sauliaus teorija jau po menesio tas yprotis turetu praeit
Man ziauriausias jausmas, kai kojos saltos - tada visas kunas stingsta atrodo
Beje, ka pas kirpeja darysi?
Man jau paciai reiktu atsviezint kirpima, noriu kazko naujo, kad MB gryzes gautu soka geraja prasme
Geriu arbata tik be medaus ir citrinos
Ale vis tiek šalta. Nieko iki miego atšilsiu
Pas kirpėją šviesiai dažysiu visus plaukus, kirpimo kito noriu tik nežinau kokio - čia jau kirpėjos darbas
Pas kirpėją šviesiai dažysiu visus plaukus, kirpimo kito noriu tik nežinau kokio - čia jau kirpėjos darbas
priduodu meniu :
pusryciai: bananas
priespieciai: varske
pietus: vistienos krutineles kepsnys su salotom
pavakariai: duonos rieke su sviestu
vakariene: vermiseliu sriuba
vandens 2l drasiai.
rytoj bandysiu sportuot,ziuresiu kaip jausiuos
nusifotografuosiu gal irgi rytoj,nes siandien nera upo kazkodel,traukia prie zemes labai,be jegu tokia visa diena
jei neissigasiu pati savo foto,tai bent jus pagasdinsiu
o komentuot idejusiu nedristu,vistik jau man geriau tik patylet.Tad sisyk be komentaru bus
pusryciai: bananas
priespieciai: varske
pietus: vistienos krutineles kepsnys su salotom
pavakariai: duonos rieke su sviestu
vakariene: vermiseliu sriuba
vandens 2l drasiai.
rytoj bandysiu sportuot,ziuresiu kaip jausiuos
jei neissigasiu pati savo foto,tai bent jus pagasdinsiu
o komentuot idejusiu nedristu,vistik jau man geriau tik patylet.Tad sisyk be komentaru bus
Egliukasz Dekui dekui
Na, zinok del manes gali saldesiu ir nebuti, jau sirdies neskauda dzin ar tortas, ar sokoladas, visiskai vienodai, sakau, visa ta laika, geriant arbata, megavausi medaus sauksteliu, o ir dziovintu vaisiu kartais paragauju
tas skonis atmenamas, bet saldumynai - praeitis
90 d. programa, veikia
beje ziauriai saldziai ir mane traukia,jau antra diena
kaip as noreciau to potraukio atsisakyt..siaubas,tikrai varo is proto saldumynai...
kuri geret chroma,ar padejo kiek?
kuri geret chroma,ar padejo kiek?
Egliukasz Dekui dekui
Na, zinok del manes gali saldesiu ir nebuti, jau sirdies neskauda dzin ar tortas, ar sokoladas, visiskai vienodai, sakau, visa ta laika, geriant arbata, megavausi medaus sauksteliu, o ir dziovintu vaisiu kartais paragauju
90 d. programa, veikia
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 06 02, 00:25)
Egliukasz Dekui dekui
90 d. programa, veikia 
Giedre,idomu man paliko,nes turbut busiu neuzfiksavus,kokia ten programa bandei?90 dienu be saldumynu?wow koks issukis,tik kazi ar man iveikiamas
Kaciau as geriau chroma, bet man nelabai, tai meciau ta reikala, ir kai labai noriu suvalgau koki saldaini ar sausaini. Pasigirsiu, kitoms aisku tai arkline doze, bet man tai buvo didelis pasiekimas, taigi vakar islydejom draugus i kita miesta, ir buvo baliukas, tai as nuo 7iki12 suvartojau, kavyte su naminio pyrago gabaliuku, veliau puse taures vyno, ir likusi vakara tik kokius 7 pringles cipsiukus, 1 sausaini paragavau ir 2 keptus svoguniukus, ir daugiau arbata i save pyliau, kad skrandis pilnas pastoviai butu
Siandien vel nezinau kada miegot eisiu, va vel ryziu su kiausiniu uzkasiu ir islekiam rinkti virtuve, nes meistras atostogu isvaziavo
Ciau mergicos
Siandien vel nezinau kada miegot eisiu, va vel ryziu su kiausiniu uzkasiu ir islekiam rinkti virtuve, nes meistras atostogu isvaziavo
Ciau mergicos
Man chromas irgi nepadejo, bet manau del mano sveikatos bukles - as kaip tik pradejau taip saldumynu noret, kad rankos drebejo
Atsikeldavau ryte ir viena mintis - gal iseit anksciau is namu, spesiu pries darba sokoladuka nusipirkt
Tai prasimaitinau savaite vien sokoladais beveik
Po to meciau ir zymiai lengviau pati tvarkaus, nes buna daznokai, bet ne taip stipriai. Nezinau, man kazkaip prastai jis veike
Fanore - doze tai nearkline, mano variantas butu puse naminio pyrago, pakelis pringles ir visa kita, kas nedabaigta liko
Manau tikrai neblogai atsilaikei
k.a.c.i.a.u. - nu jau
Tu graziai maitinies ir sportuoji, aisku kai jegos leidzia
Viskas su tavim gerai
Juk ne pyragus apsikabinus valgai - tu pagimdei vaikuty pries siek tiek daugiau negu 4 men. ir tai, kaip atrodai dabar, irgi didelis pasiekimas
Nes rodai nora ir valia but grazi, to sieki ir tai labai sveikintina
Cia man sleptis po lapais, kad as negimdzius atrodau baisiau uz musu graziasias mamytes, cia antikomplimentas man
Nes esu bevale
Giedre1658 - skamba sauniai, reikia gal ir man pabandyt
Lomkes turbut ziaurios bus pirmom dienom
Fanore - doze tai nearkline, mano variantas butu puse naminio pyrago, pakelis pringles ir visa kita, kas nedabaigta liko
k.a.c.i.a.u. - nu jau
Giedre1658 - skamba sauniai, reikia gal ir man pabandyt
QUOTE(Fanore @ 2012 06 02, 00:43)
Kaciau as geriau chroma, bet man nelabai, tai meciau ta reikala, ir kai labai noriu suvalgau koki saldaini ar sausaini. Pasigirsiu, kitoms aisku tai arkline doze, bet man tai buvo didelis pasiekimas, taigi vakar islydejom draugus i kita miesta, ir buvo baliukas, tai as nuo 7iki12 suvartojau, kavyte su naminio pyrago gabaliuku, veliau puse taures vyno, ir likusi vakara tik kokius 7 pringles cipsiukus, 1 sausaini paragavau ir 2 keptus svoguniukus, ir daugiau arbata i save pyliau, kad skrandis pilnas pastoviai butu
Ciau mergicos
Ciau mergicos
saunuole,puikiai atsilaikei
ir smagiai jums ten isikurinejant
Papildyta:
oi Egliukasz-aciu uz palaikyma,bet tik nereikia taip saves nuvertint
o del saldumynu,man jau antra diena tokia,kad nubudus svajoju apie sokolada
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 06 02, 00:05)
o del saldumynu,man jau antra diena tokia,kad nubudus svajoju apie sokolada
isgeriu vandens,kavos,tada kazkiek ramiau,bet per diena uzeina tokiu faziu kad noris ir nors tu ka..ir zinau,kad jei paragauciau,tai mazo gabaliuko neuztektu 
Man irgi panasiai, bet as apie sausainius, torta ir kitus brudus svajojau
Labanakt visoms
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 02, 01:33)
Man irgi panasiai, bet as apie sausainius, torta ir kitus brudus svajojau
Tai y jogurta cinamono yberiau nemazai, matyt cukru sureguliavo ir dingo tas noras
Bet kuo labiau bandai atsilaikyt, tuo labiau noris
Gal koky sokoladiny burokeliu pyraga issikept
Kaip tik siandien maciau recepta
Turbut ilgam noras atsoktu saldumynams
Labanakt visoms
Labanakt visoms
sokoladini burokeliu torta?
saldziu sapnu ,brangiosios