QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 05 27, 19:22)
Norėjau norėjau

. Pykstu ant savęs, nes kokios čia vakaro tradicijos, jei nuo 18:00 nevalgau, tiksliau, turėčiau nevalgyti. Aš apskritai nelabai mėgstu gaminti, tad kai toji pati draugė anksčiau siūlydavo laisvalaikiu gamintis ką nors valgyti, kad tik pasotint savo pilvus, tai man kažkaip atrodydavo pats blogiausias būdas leisti laiką. Man puiki Liebchen - nepataikaujanti savo pilvui, valganti labai paprastai, šįkart tas tikrai nepavyko.
Aš ir anksčiau neturėjau jokio noro traškučiams, bet kai po studijų pradėjau sunkokai dirbti, naktimis, pagalvojau, ką aš dar čia save ribosiu kažkuo ir juos pradėjau vartoti. Iš neskanių ir nepageidaujamų, jie man tapo tikrai neblogo skonio.
Aš studijavau mokslą, tiesiogiai susijusį su maistu, dirbau poroje maisto gamybos įmonių ir dabar mano darbas susijęs su maisto pramone. Ir turiu pasakyti, kad prieš jas aš bijojau daug labiau įvairių produktų, nei kad po jų.
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 27, 21:04)
Kokia šauni valios istorija su ledais

. Kur kas šaunesnė už manąją

Aha, tie susitikimai mane blogai veikia, bet man nereikia jų atsisakyti, o labiau padirbėti su savimi

. Na nieko, toji draugė jau ir sumąstė, kad reikia kažko panašaus imtis, rezultatai ant manęs jau kažkiek matosi, tad šiandien sulaukiau klausimo, kaip aš čia gyvenu

. Ne, daugiau sau tokių pramogų leisti nebenoriu, nes nenoriu prarasti valios, kuomet leidi sau vieną kartą taip pasielgti, tai kai kada galima ir nebesustoti.
Eisiu savęs pabausti sportu