Sveikos mielosios, kaip as jusu pasiilgau, bet dar 8 dienos iki nauju namuciu, tai dirbam issijuose
As ryte toooooookyyyyyyy ilgaaaaa prirasiau ir internetas dingo o su juo ir viskas ka rasiau
Tai trumpai:
dirbu, po darbo i nama, maistas issireguliavo, bet skaiciuoju ckal ir angliavandenius, tik tiek kad vakariene gaunas 9-10 vakare, nes tokia lekianti esu.
Sporto nebuvo jau dvi savaites, sporto sale atstoja kopecios, teptukai, siuksliu rinkimas, maisu tampymas ir visokie kitokie statybiniai darbai
Svoris vis dar 57, nei auga nei krenta, nors pasiusk.
Vis dar viliuosi kad kada nors pagaliau susidelios mano gyvenime, ir galesiu isivesti siokia tokia rutina maisto ir sporto atzvilgiu, kad nuridenti dar tuos 2 prakeiktus kg, na bando jie mano kantrybe
Siandien antra diena buvome pliaze, tai pasvilau truputi ir pamacius driauges ir kitas moteriskikes, tai nesigiriant panos, bet esu savimi vis dar patenkinta

o jau mano vyras tai eina is proto paskutini menesi, nu jau kokia as jam sexy nors nusisauk, tai net siandien pavydas buvo, kad draugiu vyrai mane su bikiniu mato

juokdarys ir tiek

bet savimyla pakuteno
Egliukasz norejau paklausti del saltu ranku-koju, nes mano amzina problema, ar yra kokiu budu, kaip atsikratyti to saltumo
Oi Kacius berods rase apie bbq, tai zinokit, mesos nebegaliu valgyt, nu skrandis mirsta, zarnynas uzsikemsa, o naudos phhh, tai visai meciau ta reikala, vietoj to vista arba zuvis eina.
Kiek visko daug noriu plepeti, bet neprisimenu visko vienu metu, o ir velu jau, einu miegucio ryt labai uzimta diena, jau pradedu manta krauti, o dar kiek parduotuviu apvaziuoti, zodziu, grisiu pas jus, kai jau busiu savo namuciuose, na o tai turetu buti kita savaite.
Iki merginos
Oi ciu Egliukasz uz temute, labai sauni
Sveikute naujokele, junkis i musu buri, su mumis neliudesi