QUOTE(Geltona * @ 2012 05 29, 14:36)

nesuprantu tokių kepėjų, PC sintetikos prikrautas tortas brangiau kainuoja, nebent ir produktus tada naudojate pačius pigiausius, neaiškios sudėties

, na o jau savo įdėto darbo tai iš viso nevertinate
Man atrodo, kad cia visai imanoma kaina ta 25Lt uz kg - cia gi nuo torto pertepimu kainos daugiau priklauso ir torto kaina ir papuosimams ideto darbo... Jei paprastesnis pertepimas ir papuosimai paprasti, tai ir kaina ne tokia milziniska gaunas, kad ir uzdirbt galima...
Vaiko gimtad. kepiau torta su Rafaelo biskvitu ir grietineles pertepimu( su savos gamybos ,,maskarpone") - bananais ir apelsinais. Va toki:

Svoris jo 2,500kg - cia su dengimo mase - pastiliazu, bet be papuosimu dar. O kaina gavos viso torto su papuosimais max 28Lt, nes apvalinau kainas i didziaja puse ( uz produktus ir elektra pridejus). Sintetiniu produktu tikrai jame ner, tik pirkau produktus apziurejus, kur ka man labiau apsimoka - vienur bananai, kitur cukraus pudra, dar kitur sviestas, grietinele... ant to pavyko sutaupyt kazkiek - gerai, kai parduotuves aplinkui - niekur vaziuot specialiai nereikia

. Tiesa, dar nepaminejau, kad apipjaustant tortus norimais gabaleliais liko dar ir pavalgymui tikrai ne maziau 0,5kg - mat ne kepeja esu, tai ir formu ivairoves neturiu - tenka turimom tenkintis.
Aisku, jei kepti snikersa ar koki sokoladini apelsinini torta, kur vien riesutu, sokolado ir kt. panasiu produktu kaina didoka, tai jau ne per kur i tokia suma neitilpt

.
O del darbo, tai kepant ne viena torta, o bent 2, tai ir laiko, ir darbo kepimui bei tortu sulipdymams gaunas panasiai turbut, kiek ir vienam sugaistum. Va tik papuost reikia laiko kiekvienam atskirai.
O siaip tai puiku, kad tos, kurios kepam, ideta darba suvokiam ir vertinam, o ne taip, kaip nebande derybas del kainos veda - kaip kazkas rase...