QUOTE(loret30 @ 2012 05 28, 10:25)
Šiaip tai snikersas prie tų saldžiųjų tortų,bet kas mėgsta saldžius tai jį dievina...tame tarpe ir aš
As tai i snikersa dedu sudytu kepintu riesutu (geriausia is skarbonkes
) tai tada ta ziauru salduma uzmusa
man jis buvo skaniausias tortas anksciau, dabar jau persivalgiau
Ir riesutukus butinai smulkiau pasmulkinti
QUOTE(viliuosi @ 2012 05 28, 11:47)
Laba diena.
Erikiuxxx turiu jums klausimą dėl jūsų bananinio torto. Ar sutepus tortą valgėte tą pačią dieną? O jei kitą dieną ar bananai neapjuodo? Kada geriausiai kepti biskvitus ir tepti, jei valgoma bus sekmadienį dieną?
Ačiū
Sveikute,
Lig tai viska buvau surasius recepte, kepu is vakaro, kita diena sutepu, o trecia valgem, tada tortai buna skaniausi, je pagal si eiliskuma daryti
Bananus dejau nedanokusius, bet ne zalius
spalva buvo tokia kaip ir parduotuveje, truputi pakeitusi, bet nepajuodavusi
Galima jos su citrinu rugstele ar sultymis palaistyti, bet to metu nedariau
Tortas turi buti puostas su beze, tada jis skaniausias
PASTABA !!! pries puosiant NE nauduokyte sviestiniu ar kitokiu kremu isliginimui (nes tai pagadins skoni !) Slapia BEZE nebijojo grietineles !!! as su beze isliginau ir puosiau, papuosimai is pastilazo suminksteja, bet netirpo, viskas super atrode