QUOTE(Chantel @ 2012 06 04, 21:18)
sokoladines glazuros irgi neesu bandziusi

naujai iskepta kepeja

kepu tik saviem ir taip kaip noriu

paragavo torta ir paprase, tai norisi padaryti tikrai grazu torta ,kad nereiketu raudonuoti dezute atidarius. iki ryt reiks pagalvoti apie sokoladine glazura arba gal kazkoki kito papuosima. as tik dar nelabai suprantu su tuo sviestiniu kremu, pries bet ka puosiant geriau ji uztepti,kad gautusi ligus ar cia kai mase dengi butent tik reik? klausimu lavina

bet noriu viska isiaiskinti iki galo,kad ryt nereiktu verkti atsistojus ir lekti i kokia maxima

pilnai suprantu.
sviestinis reikalingas
1. islyginti torto pavirsiu, jei to nereik galit apseiti ir be jo.
2. jis reikalingas masei prilipti prie torto.
3. naudojamas kaip izoliatorius zele ir grietineles kremams torte kad nesiliestu su beze ar mase ir jos netirpdytu.
Jusu atveju (kalbant apie sokolado liejima ar glazura) jis nera butinas, jei jus tenkina torto pavirsiaus lygumas, bet jei liesit tai sokoladas laaaabai isryskins net menkiausius nelygumus.
Todel siulau sokolado glazura 163 zinute
http://www.supermama...?...8104&st=156
su ja tikrai paprasciau juolab jei niekad nedariusi, manau uzsakovai liks patenkinti. Tik rinkites gera sokolada ir jo neperkaitinkit.