Laba vakara. Reikia jusu patarimo: reikia aguoninio biskvito, kazi ar galima kept ta tradicini kiausiniai-miltai-cukrus biskvita ir i ji idet aguonu? Jas turbut reikia pirma nuplikyt karstu vandeniu ir permalt? Ar gausisi tas biskvitas? ir pertepimas jogurtas su varske- tai varske turbut pertrint pries dedant i jogurta?
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 06 21, 20:51)
QUOTE(lilget @ 2012 06 21, 14:00)
ar kas kepe si tortuka
http://www.sonatinos...iu-bucinys.html
biskvitai jau paruosti kepimui, surinkynesiu torta rytoj, bet mastau gal galeciau braskiu zele sluoksniukus pasidaryt is vakro, ka manot
http://www.sonatinos...iu-bucinys.html
biskvitai jau paruosti kepimui, surinkynesiu torta rytoj, bet mastau gal galeciau braskiu zele sluoksniukus pasidaryt is vakro, ka manot
pati paklausiu , pati atsakau
Viskas su tais braskiu sluoksniais gavosi puikiai, stovi jie dabar saldytuve ryt bus perkelti i torta, tad jei kam buvo aktualu, zinosit
QUOTE(lilget @ 2012 06 21, 21:56)
pati paklausiu , pati atsakau
Viskas su tais braskiu sluoksniais gavosi puikiai, stovi jie dabar saldytuve ryt bus perkelti i torta, tad jei kam buvo aktualu, zinosit
Viskas su tais braskiu sluoksniais gavosi puikiai, stovi jie dabar saldytuve ryt bus perkelti i torta, tad jei kam buvo aktualu, zinosit
Ir liko idomu- tai ka bedaret su tais zele sluoksniais
pirma karta kepu napoleona, patarkit kas nors pasidariau tesla, stovi puse dienos saldytuve, sustingo i gana toki kieta gabala. tai kaip man kocioti lakstus?? ar palaikyti kazkiek kambario temperaturoj, kad suminkstetu, ar tarp ranku po gabaliuka pasisildyti, ar bandyti dantim ragais nagais ir kanopom kaip nors ta blyna is kietos teslos kocioti?
QUOTE(airius @ 2012 06 21, 22:11)
Ir liko idomu- tai ka bedaret su tais zele sluoksniais
ta prasme ka bedariau
Labas rytas
Viliuosi, gal man kas nors atsakys. Kaip reikia taip gražiai apipjauti (svarbiausia - tiesiai) tortą? http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
Ačiū, kas atsakys.
Viliuosi, gal man kas nors atsakys. Kaip reikia taip gražiai apipjauti (svarbiausia - tiesiai) tortą? http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
Ačiū, kas atsakys.
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 06 22, 08:15)
Labas rytas
Viliuosi, gal man kas nors atsakys. Kaip reikia taip gražiai apipjauti (svarbiausia - tiesiai) tortą? http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
Ačiū, kas atsakys.
Viliuosi, gal man kas nors atsakys. Kaip reikia taip gražiai apipjauti (svarbiausia - tiesiai) tortą? http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
Ačiū, kas atsakys.
as tai pjaunu ant virsaus uzdejus kokia lekste ar kazka tokio,kas atitiktu reikiama dydi
QUOTE(lilget @ 2012 06 21, 20:56)
pati paklausiu , pati atsakau
Viskas su tais braskiu sluoksniais gavosi puikiai, stovi jie dabar saldytuve ryt bus perkelti i torta, tad jei kam buvo aktualu, zinosit
Viskas su tais braskiu sluoksniais gavosi puikiai, stovi jie dabar saldytuve ryt bus perkelti i torta, tad jei kam buvo aktualu, zinosit
mane tu vakar irgi sugundei,pamėginau,gavosi nerealiai-šnd į tortą irgi dėsiu
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 22, 09:08)
mane tu vakar irgi sugundei,pamėginau,gavosi nerealiai-šnd į tortą irgi dėsiu
tu toki pati darai pasidalinsim veliau ispudziais
QUOTE(lilget @ 2012 06 22, 08:15)
tu toki pati darai pasidalinsim veliau ispudziais
ne tokį patį,miksą aš. žadėjau tokį dayti,bet su tų braškių žele suabejojau. bet vakar kai tu pasakei,galvoju nu reik pamėginti.pamėginau,žiū išeina tai įdėsiu sluoksniukų pora db vistiek jau
Laba diena merginos, gal kuri man padėsite, nes medaus torto tema šiek tiek apmirus.
Turiu išsikepusi kirbės medaus torto lakštų ir norėtusi kokio kitokio kremo, negu tradicinis. Ta prasme esu jau ragavusi su grietine, karamelinį.
Koks dar kremas tiktų medaus lakštams? Būsiu dėkinga iš anksto
Turiu išsikepusi kirbės medaus torto lakštų ir norėtusi kokio kitokio kremo, negu tradicinis. Ta prasme esu jau ragavusi su grietine, karamelinį.
Koks dar kremas tiktų medaus lakštams? Būsiu dėkinga iš anksto