QUOTE(lilget @ 2012 06 21, 22:39)
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 06 22, 16:25)
na, nenoriu diskutuoti
bet parasyti toki nuosirdu patarima uzima laiko daugiau, nei atsakyti i klausima. tokiu atveju bet koks klausimas butu negalimas, nes GALBUT kazkas ji jau yra uzdaves
anyway...
beje, lakstai jau kepa, greiciau man mokytis is savo klaidu bus
tesla gavosi kieta, pjoviau kaip kieta duona, tarp ranku paminkius atsileido ir kociojosi. tikiuosi, nepridariau makliu...
beje, lakstai jau kepa, greiciau man mokytis is savo klaidu bus
tesla gavosi kieta, pjoviau kaip kieta duona, tarp ranku paminkius atsileido ir kociojosi. tikiuosi, nepridariau makliu...
As tai jau beveik susitaikiau su sia mintim kad pameginsiu pati ir is savo klaidu ismoksiu nes patarimo kartais gali laukt nelaukes. As nesakau kad visos cia privalo budeti kam ko gal prireiks bet nemanau kad tema tik savo ispuoseletiem tortam rodyti ir pagyras rasyti ta pati per ta pati. Nu superiniai cia merginu kuriniai tiesiog sedevrai
QUOTE(airius @ 2012 06 22, 16:06)
jusu tarme labai jau keista
Dariau kaip recepte ir nurodyta ir ar iskart perkelynesi ar kita diena niekas nesikeicia
Ambasadorius skanus labai, bet mase gaila neina jo normaliai papuost.. per daug minkstas..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 06 22, 17:53)
.. per daug minkstas..
tas pats su p.mergaite
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 06 22, 18:53)
Ambasadorius skanus labai, bet mase gaila neina jo normaliai papuost.. per daug minkstas..
man tai torto skonis ir yra jo minkstume...
QUOTE(Liusii @ 2012 06 22, 18:13)
o tos plastmasines mases tai siaubas
simta kartu skaniau ir geriau plakta grietinele ar beze 
pritariu, bet kai zmogus nemoki islyginti beze sakykim, tai tada naudoji mase, nes ja gali puost, turi lygu pavirsiu ,( cia tik mano nuomone).
QUOTE(Liusii @ 2012 06 22, 18:13)
o tos plastmasines mases tai siaubas
simta kartu skaniau ir geriau plakta grietinele ar beze 
Kalba eina , kai reikia ne tik skanaus, bet ir grazaus.
pagelbekit prasau.... jei noriu torta aptept plakta grietinele, ar grietinele issileis susilietusi is sonu islindusia zele
susiplakiau, tepu ir kilo lyg tokia mintis, siaubas kad daryt jei nuojauta neapgauna
QUOTE(Kristule05 @ 2012 06 22, 10:22)
Olesta o į to Zebros šokoladinio torto kremą tirpi kava būtina
Ar užtektų pvz sulaistyti tik biskvitą kava?Ir jei pilti kavą į kremą,kremas nesuskystės?
Jums receptas nepriimtinas,ar neaiskus??? jis parasytas gerai, kremas parasytas gerai, tik reikia atkreipti demesi i temperaturas, i krema dedasi sausa kava, ne pagaminta, o sokoladas istirpintas, bet gerai atvesintas...si krema as dedu i turtinga kavos torta, kaip viena is sluoksniu, kremas yra nuostabus...
QUOTE(Nuska @ 2012 06 22, 14:11)
šiaip jau čia ne pamokslas, o nuoširdus patarimas.
Dauguma čia esančių, kepančių ir besidalinančių savo žiniomis turi vaikų. Jų laiką irgi reikėtų gerbti - kodėl jos turi n-tąjį kartą rašyti tai kas jau galbūt parašyta? jų vaikai taip pat nesėdi kaip akmeniniai.
Dauguma čia esančių, kepančių ir besidalinančių savo žiniomis turi vaikų. Jų laiką irgi reikėtų gerbti - kodėl jos turi n-tąjį kartą rašyti tai kas jau galbūt parašyta? jų vaikai taip pat nesėdi kaip akmeniniai.
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 06 22, 14:25)
na, nenoriu diskutuoti
juk apie grietinele ir rududu tai jau rasyta, viena kepejele rase kad galima ir jai labai skanu taip
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 22, 15:49)
QUOTE(niukse @ 2012 06 22, 16:15)
As tai jau beveik susitaikiau su sia mintim kad pameginsiu pati ir is savo klaidu ismoksiu nes patarimo kartais gali laukt nelaukes.
ner cia ko nervuotis, tik kartais reik netinget ir kelis kart pakartoti savo klausimuka, ar ji paryskinti, nes buna kad nesimato, arba gal kitos nesusidure su ta info. ir nezino ka patarti, todel ir atrodo - nematomas, bet taip tikrai nera!
QUOTE(lilget @ 2012 06 22, 19:41)
pagelbekit prasau.... jei noriu torta aptept plakta grietinele, ar grietinele issileis susilietusi is sonu islindusia zele
susiplakiau, tepu ir kilo lyg tokia mintis, siaubas kad daryt jei nuojauta neapgauna

neissileis jei gerai isplakta