Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

mergaites, ar yra kam buve, kad 3CD pakila BT iki 37?
1 CD 36,4
2 CD 36,64
3 CD 37 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksita @ 2012 05 30, 12:18)
As irgi turejau minciu, kad termometras gal lievas, nes elktoroninis, bet ka as zinau, vis tke gal rodytu pakilima temperaturos, nors ir ne visai tikslu... Juolab, kad ir ana menesi O nebuvo ir ciklas uzsitese iki 58 diena (kai siaip tikslus buna 33-34 dienos), pavyko ji issauskt tik su Duphaston pagalba. nenustebciau, jei ir si menesi vel kokia nesamone bus su ciklu ir neivykusia O...

o duphastanas receptinis vaistas?
Atsakyti
QUOTE(Coliukiaae @ 2012 05 30, 13:54)
o duphastanas receptinis vaistas?

taip
Atsakyti
kas matuojat su elektroniniu termometru ar jum tiksliai rodo?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 30, 14:41)
mergaites, ar yra kam buve, kad 3CD pakila BT iki 37?
1 CD 36,4
2 CD 36,64
3 CD 37 doh.gif

Man yra. Man visada pries menesines ir per jas dar laikosi apie 37, o nukrenta tik kokia 3 ar 4 ciklo diena smile.gif ir tada jau laikosi apie 36,4 ar 36,5 iki O:)
Atsakyti
as matuoju elektroniniu. Tikrai tikslus.
Papildyta:
QUOTE(Auksita @ 2012 05 30, 14:09)
Man yra. Man visada pries menesines ir per jas dar laikosi apie 37, o nukrenta tik kokia 3 ar 4 ciklo diena smile.gif ir tada jau laikosi apie 36,4 ar 36,5 iki O:)

tai va kas idomiausia, kad man buvo nukrite.. ir tik siandien pakilo..
Atsakyti
QUOTE(Auksita @ 2012 05 30, 13:09)

Man si menesi irgi taip yra siandien 1CD o BT laikosi 36.9 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 30, 14:11)
as matuoju elektroniniu. Tikrai tikslus.
Papildyta:
tai va kas idomiausia, kad man buvo nukrite.. ir tik siandien pakilo..

as pradejau matuot gal nuo 7 CD. tai 2 dienas 37 buvo. g.gif

nezinau, kodel.
o tau normalios mm?? gal tik patepe, gal vyksta dar kasnors g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 05 30, 15:17)
as pradejau matuot gal nuo 7 CD. tai 2 dienas 37 buvo.  g.gif

nezinau, kodel.
o tau normalios mm?? gal tik patepe, gal vyksta dar kasnors  g.gif  rolleyes.gif

normalios.. ai gal siaip sudurniavo..ryt bus matyti.. jei bus ryt normali BT sios dienos skaiciuka trinsiu.. nes kitaip susipainios viskas..
Atsakyti
Merginos, BT veikia daugybė dalykų: stresas, sportas, alkoholis, netgi arbatos ir miego padėtis. Taigi, visada galimi atsitiktiniai temperatūros svyravimai. Man yra buvę, kad po mėnesinių BT tampa žema, po to švysteli iki 37, o kitą dieną vėl nusileidžia. Po to atsekiau, kad tą dieną viduriavau - štai ir pakilo BT. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 29, 23:44)
Pirmą kartą girdžiu!  blink.gif  Rimtaaai?  blink.gif  Man, kai turėjau ureaplasmą, uždegimai dažnai pasikartodavo, galutinai gal niekad ir neišgydavau, o po ureaplasmos gydymo kurso, tfu tfu tfu, pranyko ta bėda (ne iš karto, pamažu), tai dabar nei po mylėjimosi, nei per jį jokių neigiamų pojūčių toje srityje. Aišku, mūsų tempo jau niekaip nepavadinsi "dažnu", tačiau vis viena nesitiki kažkaip, kad dėl mylėjimosi...  blink.gif

Man ir urologas taip sake, bet va radau ir istrauka (www.nebeskauda.lt):
"Kartais cistitas dar vadinamas medaus mėnesio cistitu, nes pūslės infekcijos dažnai kyla po lytinio akto. Lytiškai aktyvioms moterims bakterijos į šlapimo pūslę gali patekti per šlaplę. Tačiau ir lytiškai neaktyvioms moterims yra aktuali šlapimo šalinimo tako infekcijos problema, nes moterų genitalijų sritis yra lengvai pasiekiama bakterijoms, kurios sukelia cistitą"

Papildyta:
QUOTE(Amūra @ 2012 05 30, 00:40)
man buvo uždegimas prieš kelis mėnesius, tai pirmas dienas šlapinantis perštėjo o ši kart tik karteli, šiandien jau jokių simptomų nejaučiu  unsure.gif dabar jau ir nebežinau ka daryt  unsure.gif
jums matyt susikomplikavo, kad net kelias savaites nesigydėt, ir kaip ištvėrėt  doh.gif aš tas pirmas dieneles kol nepapuoliau pas gyd. iš proto ėjau del diskomforto, bet išsigydžiau labai greit ir lengvai.
na dar ryt pastebėsiu, ir jei vel atsiras tie patys simptomai ketvirtadieni nulėksim iki gyd. smile.gif

man tas pirmas savaites irgi viena diena taip paperstedavo, kita lyg nieko, po to vel kokias kelias dieneles paskaudendavo, ir vel lyg viskas ok...taip ir tempiau guma, nes jau galvoju va gal praeina...o matyt letinis toks buvo sad.gif tai jau dabar nelaukciau tiek, eiciau is kart slapimo tirtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Coliukiaae @ 2012 05 30, 15:05)

as matuoju, nes kitokio tiesiog neturiu tongue.gif
Ir lyg viskas ok, nors esu girdejus, kad tie elektroniniai keliom padalom maziau rodo, bet kai as visa cikla matuoju, tai man visus pokycius rodo smile.gif
o siaip visad laikau kokias 4-6 min, nors ir sucypsi po minutes, bet pastebejau, kad tik sucypsejus tikrai temperatura neuzkyla, o palaikius ilgiau pakyla ir nusistovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukiaae @ 2012 05 30, 14:05)

Aš matavau, bet po to gavau gyvsidabrinį ax.gif Esu skaičiusi, kad nėra skirtumo su kokiu termometru matuoji, svarbu temperatūrų svyravimai. Jei tau pvz rodys truputį aukštesnę ar žemesnę temp, nemanau, kad bus skirtumas, svarbu su tuo pačiu matuoti visą ciklą smile.gif
Atsakyti