QUOTE(vylabusle @ 2012 05 29, 23:44)
Pirmą kartą girdžiu!

Rimtaaai?

Man, kai turėjau ureaplasmą, uždegimai dažnai pasikartodavo, galutinai gal niekad ir neišgydavau, o po ureaplasmos gydymo kurso, tfu tfu tfu, pranyko ta bėda (ne iš karto, pamažu), tai dabar nei po mylėjimosi, nei per jį jokių neigiamų pojūčių toje srityje. Aišku, mūsų tempo jau niekaip nepavadinsi "dažnu", tačiau vis viena nesitiki kažkaip, kad dėl mylėjimosi...
Man ir urologas taip sake, bet va radau ir istrauka (www.nebeskauda.lt):
"
Kartais cistitas dar vadinamas medaus mėnesio cistitu, nes pūslės infekcijos dažnai kyla po lytinio akto. Lytiškai aktyvioms moterims bakterijos į šlapimo pūslę gali patekti per šlaplę. Tačiau ir lytiškai neaktyvioms moterims yra aktuali šlapimo šalinimo tako infekcijos problema, nes moterų genitalijų sritis yra lengvai pasiekiama bakterijoms, kurios sukelia cistitą"
Papildyta:
QUOTE(Amūra @ 2012 05 30, 00:40)
man buvo uždegimas prieš kelis mėnesius, tai pirmas dienas šlapinantis perštėjo o ši kart tik karteli, šiandien jau jokių simptomų nejaučiu

dabar jau ir nebežinau ka daryt
jums matyt susikomplikavo, kad net kelias savaites nesigydėt, ir kaip ištvėrėt

aš tas pirmas dieneles kol nepapuoliau pas gyd. iš proto ėjau del diskomforto, bet išsigydžiau labai greit ir lengvai.
na dar ryt pastebėsiu, ir jei vel atsiras tie patys simptomai ketvirtadieni nulėksim iki gyd.
man tas pirmas savaites irgi viena diena taip paperstedavo, kita lyg nieko, po to vel kokias kelias dieneles paskaudendavo, ir vel lyg viskas ok...taip ir tempiau guma, nes jau galvoju va gal praeina...o matyt letinis toks buvo

tai jau dabar nelaukciau tiek, eiciau is kart slapimo tirtis
Papildyta:
QUOTE(Coliukiaae @ 2012 05 30, 15:05)
kas matuojat su elektroniniu termometru ar jum tiksliai rodo?
as matuoju, nes kitokio tiesiog neturiu
Ir lyg viskas ok, nors esu girdejus, kad tie elektroniniai keliom padalom maziau rodo, bet kai as visa cikla matuoju, tai man visus pokycius rodo

o siaip visad laikau kokias 4-6 min, nors ir sucypsi po minutes, bet pastebejau, kad tik sucypsejus tikrai temperatura neuzkyla, o palaikius ilgiau pakyla ir nusistovi