Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(sunflowerr @ 2012 05 30, 07:18)
Labas rytas  4u.gif
rodausi  ax.gif

nu va, dar ne viskas prarasta smile.gif vel kyli bigsmile.gif
Atsakyti
Sunflower - grazus grafikelis 4u.gif

o mano BT siandien sudurniavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 30, 07:28)
Sunflower - grazus grafikelis  4u.gif

o mano BT siandien sudurniavo  doh.gif

man pradzioj matavimo irgi pora dienu tokia auksta buvo. bet paskui isvaliau tuos irasus, kad BT neklaidintu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 30 gegužės 2012 - 07:57
QUOTE(debesuole @ 2012 05 30, 07:32)
man pradzioj matavimo irgi pora dienu tokia auksta buvo. bet paskui isvaliau tuos israsus, kad BT neklaidintu  g.gif

jauciu reiks ir man paskui pratrinti, nes paskui tikrai bus nesamoniu..
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 05 30, 07:18)
Labas rytas  4u.gif
rodausi  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Dariausi NT...deja schmoll.gif

nors guodziu save kad nera labai jautrus biggrin.gif aj manau kad nuojauta neapgavo ir nieko nebus si men schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 05 30, 08:29)
Dariausi NT...deja  schmoll.gif

nors guodziu save kad nera labai jautrus  biggrin.gif  aj manau kad nuojauta neapgavo ir nieko nebus si men  schmoll.gif  smile.gif

kelinta cikla matuoji? turi su kuo duomenis palygint? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 05 30, 08:38)
kelinta cikla matuoji? turi su kuo duomenis palygint?  rolleyes.gif

na i grafika kad suvesciau tai antras, anksciau siaip paziuredavau ir tiek biggrin.gif praeita cikla man buvo 12DPO, o 13 prasidejo mmmm smile.gif tai nzn nzn kaip cia bus smile.gif nors nujauciu kad dar cikla viena tikrai matuosiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena merginos, noreciau jusu apklausti kad zinot ar gali ov neivykti 2 men is eiles? si men viena diena ov testas parode teigiama bet po to rezultato jau praejo 5 dienos o bt nekyla;/
Atsakyti
QUOTE(Coliukiaae @ 2012 05 30, 10:07)
Laba diena merginos, noreciau jusu apklausti kad zinot ar gali ov neivykti 2 men is eiles? si men viena diena ov testas parode teigiama bet po to rezultato jau praejo 5 dienos o bt nekyla;/

Man irgi panasiai, irgi suku galva, kas cia ir kaip. Man O uzvakar teigiama parode, o dar siryt Bt tokia pati, kaip ir pries teigiama OT. Ana cikla man O irgi nevyko, nieko nesuprantu...
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksita @ 2012 05 30, 10:10)
Man irgi panasiai, irgi suku galva, kas cia ir kaip. Man O uzvakar teigiama parode, o dar siryt Bt tokia pati, kaip ir pries teigiama OT. Ana cikla man O irgi nevyko, nieko nesuprantu...

kazin kas galetu paaiskinti man visad kai o ivykdavo pakildavo bt iki 37, o db jau antras menuo kaip nieko taip nieko, bet krutine buvo pradejus skaudet kaip visad kai po o ivykdavo ir iki mmm skaudedavo, o dabar iki mmm toli dar o jau nebeskauda
Atsakyti