Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

kufuke, gražiai pakilai thumbup.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 11:09)
Aciu 4u.gif o tai kas tau nutiko?
As kazkaip bisk apsiraminau po tu visu isteriju, kur buvo pries gydyma.. Siek tiek susitaikiau, kad nebuna kartais, taip, kaip nori, arba buna, bet ne tada, kada nori.. Ir draskykis nesidraskes, tik nervai sugadinti bus...
Vakar matem du gandrus, sukancius ratus danguje.. Tai ilgokai as juos stebejau..

Nieko nenutiko, tiesiog kiekvieną ciklą BT bendras lygis šiek tiek pakinta. Tai vat, dabar toks žemesnis visumoj. O aš labai noriu, kad pakiltų iki 37 ir man atrodytų, kad aš nėščia lotuliukas.gif O dabar neatrodo, nes BT žema ax.gif Bet dar yra vilties, kad tuoj implantuosiuos ir kilsiu.

Sveikinu, kad nusiraminai. Aš tai vieną dieną rami, kitą dieną isterikuoju - taip ir gyvenu.
Atsakyti
Keistas si karta mano grafikas. g.gif Matyt ir vel teks liudiet menesio pabaigoj. Niu ka, nieko nepadarysi... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 11, 15:11)
Keistas si karta mano grafikas.  g.gif Matyt ir vel teks liudiet menesio pabaigoj. Niu ka, nieko nepadarysi...  rolleyes.gif
user posted image

O kas čia keista? Palauk 3-4 dienas, gal bus šuolis dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 11, 14:13)
O kas čia keista? Palauk 3-4 dienas, gal bus šuolis dar  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 11, 15:13)
O kas čia keista? Palauk 3-4 dienas, gal bus šuolis dar  mirksiukas.gif

Lauksiu. 4u.gif Keista, nes pries tai grafikai visai kitaip atrode, nors gal ir i gera tie pasikeitimai, kas ten zino. smile.gif Ir ovuliacija buvo 17-19 CD, o dabar 10cd. Uzsakiau internete NT daug popigiai, po keliu dienu ateis, kas ryta darysiu. biggrin.gif Praeita menesi nepasiteisino tas laukimas ir testu nedarymas. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 11 birželio 2012 - 15:42
Sveikos paneles planuotojos-matuotojos 4u.gif

Pasirodau savo BT grafikeli, kuris si cikla labai jau keistas ir kokia auksta temperatura pirmoj ciklo fazej doh.gif

http://tevu-darzelis...970@120530d3afe
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 11, 15:16)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 11, 16:38)
Sveikos paneles planuotojos-matuotojos  4u.gif

Pasirodau savo BT grafikeli, kuris si cikla labai jau keistas ir kokia auksta temperatura pirmoj ciklo fazej  doh.gif

Niu va ir pas tave KEISTAS grafikas si kart. I mano paziurek irgi taspats. mirksiukas.gif Ziuresim kas bus toliau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 10, 22:16)
Jei žiūrėti, kaip sako, kad testinė juostelė turi būti kontrolinės ryškumo, tai teigiamo išvis nei vieno čia nėra..

As skaitau kad ir toks vaiduokliukas O teigiamas, nes labai priklauso ar pataikai ant pacios pacios LH bangos, nes gal OT darytas buvo kaip tik kelios val.pries ar po ta pati LH pika, del to ir ne toks ryskus rezultatas gavosi...
Bent jau as praeita cikla kai vaiduokliavo OT, del idomumo pabandziau pasidaryti dar po keliu valandu - ir sast - ryskus jau buvo smile.gif tai jei buciau to antrojo OT nedarius, buciau galvojus kad LH piko ir nebuvo..nes kita diena jau visai blankus bebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 11 birželio 2012 - 20:22
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 11, 16:38)
Sveikos paneles planuotojos-matuotojos  4u.gif

Pasirodau savo BT grafikeli, kuris si cikla labai jau keistas ir kokia auksta temperatura pirmoj ciklo fazej  doh.gif

biskiuka neisikirtau g.gif kaip cia yra siandien tik 11 birzelio, o va O diena jau kaip ir nustatyta tiksliai, nors neaisku ar ji bus tikrai 13 birzelio?... arba as cia kvankst arba nezinau... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 06 11, 19:42)
biskiuka neisikirtau  g.gif kaip cia yra siandien tik 11 birzelio, o va O diena jau kaip ir nustatyta tiksliai, nors neaisku ar ji bus tikrai 13 birzelio?... arba as cia kvankst arba nezinau...  g.gif  g.gif

As cia pati buvau pazymejus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 11, 23:05)
As cia pati buvau pazymejus  blush2.gif

tai tu tiksliai zinai, kad tau kiekvieno ciklo 15 diena vyksta O? na nebent jau ciklai kaip laikrodis tikslus tie ciklai.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakšt*: 11 birželio 2012 - 22:11
QUOTE(Pakšt* @ 2012 06 11, 21:11)
tai tu tiksliai zinai, kad tau kiekvieno ciklo 15 diena vyksta O? na nebent jau ciklai kaip laikrodis tikslus tie ciklai....  blush2.gif

Kaip as galiu zinot tiksliai doh.gif tiesiog pagal TD spejama O turetu buti 15d. ir klause ar noriu pazymeti tai ir pazymejau tongue.gif
Bet va katik OT parode du ryskius bruksnelius tai siandien imsimes ND rolleyes.gif
Atsakyti