Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 12, 12:35)
O kaip del mmm? Jeigu O buvo pries tai 17-19CD diena, o si karta 10CD?

Pagal grafiką dar neaišku, ar ta ovuliacija jau buvo, ar tik bus... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
JUS jau cia esate profesionales BT matavime ar nebutu sunku pakomentuoti mano graikeli,cia as pati ji pasidarius tai labai nesijuokite jei kas ne taip blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 12 birželio 2012 - 12:03
QUOTE(rutaute @ 2012 06 12, 12:55)
Sveikos merginos 4u.gif
JUS jau cia esate profesionales BT matavime ar nebutu sunku pakomentuoti mano graikeli,cia as pati ji pasidarius tai labai nesijuokite jei kas ne taip blush2.gif
user posted image

Labai geras grafikėlis thumbup.gif Aš spėčiau, kad ovuliacija buvo 17 cd.
Atsakyti
Laba dıena

http://www.fertility...com/home/282120
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 12, 12:50)
Pagal grafiką dar neaišku, ar ta ovuliacija jau buvo, ar tik bus...  g.gif

Man atrodo kad buvo.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 12, 13:24)
Labai geras grafikėlis  thumbup.gif  Aš spėčiau, kad ovuliacija buvo 17 cd.

Tai jeigu O buvo 17d. o as vakar prg tyrima dariausi,o jis pas mane ng15.07 ta skaiciu reiktu dauginti sake is 3.18 tai manyciau kad didokas dar as ji pasidarysiu 10DPO, paziuresiu kas bus,jeigu BT neprades kristi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 06 12, 13:55)
Tai jeigu O buvo 17d. o as vakar prg tyrima dariausi,o jis pas mane ng15.07 ta skaiciu reiktu dauginti sake is 3.18 tai manyciau kad didokas dar as ji pasidarysiu 10DPO, paziuresiu kas bus,jeigu BT neprades kristi verysad.gif

nesupratau, kas tie ng blink.gif Jeigu padauginus iš 3.18 - gaunasi 47, jeigu tai gaunasi nmol - tai tuomet visiškai normalus progesterono lygis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 12, 10:13)
Tikrai taip  bigsmile.gif

O mano BT kažkokia dar nesiryžtanti pakopti aukščiau  rolleyes.gif

anais ciklais auksciau kopdavai? ax.gif
Atsakyti
[quote=vylabusle,2012 06 12, 11:39]
Aį sakyčiau, 17 cd, galutinai paaiškės vėliau. Zigzagai normos ribose, viskas ok, berods. Svarbiausia, kad antroje fazėje bendras BT lygis būtų aukštesnis. 4u.gif

Ciklo trukmė pas mane 29-30d, bet O kaskart vis pasislenka į priekį biggrin.gif Įdomu sugebės prisislinkti iki mmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 12, 14:49)
anais ciklais auksciau kopdavai?  ax.gif

Aš plūduriuoju paprastai: viename lygyje BT nesilaiko, būna kokia nors nerealiai aukšta a la 37.2, po to tai 36.9, tai 36.8, tai vėl 37. O šį ciklą kažkaip tų šuolių link 37 tebuvo vienas kol kas g.gif
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2012 06 12, 15:10)
Ciklo trukmė pas mane 29-30d, bet O kaskart vis pasislenka į priekį  biggrin.gif  Įdomu sugebės prisislinkti iki mmm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jeigu neslankiotų - prasmės nebūtų matuoti, visada žinotum, kada ovuliacija, ir taip. smile.gif Pas daugumą slankioja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki
man gin. padare tokius tyrimus prolaktina, FSH, LH, FT4 ir TTH, pasake kad visi tyrimai geri sveika kaip ridikas.
tik kazkas su prolaktinu pas mane 268mIU/l, gal kas supranta ir gali pakomentuoti kiek turi buti g.gif
Gin. pasake kad sveika bandyti g.gif , ND daryti kas antra diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 12, 14:30)
nesupratau, kas tie ng  blink.gif  Jeigu padauginus iš 3.18 - gaunasi 47, jeigu tai gaunasi nmol - tai tuomet visiškai normalus progesterono lygis  4u.gif

Aisku smile.gif Reiskiasi nereikia nerimauti,dabar taip noreciau kad tik nenukristu BT ir neateitu mmm ax.gif
Atsakyti