ech... oras tasalo, vaikai namie visa diena, zirzia... jau galv skauda... siuo metu noriu jas abi biski i siena sumuryti, ramiaia sneku per didziules pastangas.... siaubas as ne mama

QUOTE(julioske @ 2012 05 30, 13:36)
siuo metu noriu jas abi biski i siena sumuryti, ramiaia sneku per didziules pastangas.... siaubas as ne mama 

Ne siaubas, o normalu, kad vaikai iš kantrybės išveda.
O aš dirbt tai sutikt sutikau, bet neįsivaizduoju, kaip reikės tą daryt, nes mmm prasidėjo. Įkaliau vaistų, geriu raminamąją arbatą, alia visvien vos ant kėdės nusėdžiu iš skausmo, rankos, kojos dreba...

Papildyta:
Gavau laišką iš tos įmonės, kurioje buvau pokalbiuose. Manęs nepasirinko. Bet visai neliūdžiu, nes dalyvaudama antrąjame atrankos etape abejojau ar tikrai noriu tokio darbo (visą dieną sėdėti prie telefono ir kompo ir non stop atsakinėti į skambučius, registruoti užsakymus - jokio gyvo bendravimo su žmonėmis).
QUOTE(julioske @ 2012 05 30, 13:36)
ech... oras tasalo, vaikai namie visa diena, zirzia... jau galv skauda... siuo metu noriu jas abi biski i siena sumuryti, ramiaia sneku per didziules pastangas.... siaubas as ne mama 

tai cia normalu....te balioncika

as kartais pagalvoju kad graziai kalbet jau nebemoku,apart saukimo,kurio taip pat kartais negirdi....

mes dar sloga pasigavom,senai sirge buvom jau,tai isvis vaiksto ir zyzia per diena

sveikos

salta siandien...brrr...
gulim y lovike sukrite prie tv....
sveikos
normaliai klausyk, tik ka dirbt pradejai, egzaminu dar neissilaikei, o jau naujoke gauni
julioske, geriau neskaiciuoti neturimu pingu, zinai pati, kaip daznai nusivilt galima.
pamenu ir pas mane buvo toks murijomo i siena tarpsnis. laikykis
QUOTE(*Erotica* @ 2012 05 30, 10:10)
Labas rytas
Na po truputi as darbas namai ir mokslai.siandien baigiamasis egzaminas,kadangi tik dvejuose paskaitose buvau issesiu tai neesu uztikrinta savimi... teorija pasiskaiciau,bet tikrai dar yra nemazai klaustuku man...o nelankiau visu nes DIRBAU
gavau dar mokine niolikine tai
Visoms po balioncika siunciu
Daiset sveikinimai su seimos pagausejimu...

Na po truputi as darbas namai ir mokslai.siandien baigiamasis egzaminas,kadangi tik dvejuose paskaitose buvau issesiu tai neesu uztikrinta savimi... teorija pasiskaiciau,bet tikrai dar yra nemazai klaustuku man...o nelankiau visu nes DIRBAU

Visoms po balioncika siunciu

Daiset sveikinimai su seimos pagausejimu...

normaliai klausyk, tik ka dirbt pradejai, egzaminu dar neissilaikei, o jau naujoke gauni

QUOTE(julioske @ 2012 05 30, 11:13)
aciu
na bet kokiu atveju pastovi suma butu labai geras dalykas mano nepastoviam gyvenime 

julioske, geriau neskaiciuoti neturimu pingu, zinai pati, kaip daznai nusivilt galima.
QUOTE(julioske @ 2012 05 30, 14:36)

pamenu ir pas mane buvo toks murijomo i siena tarpsnis. laikykis

QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 30, 14:11)
Grįžta vyras iš komandiruotės namo, vaikšto išdidžiai po namus, įspūdžius žmonai pasakoja:
- O ten žinai, nueini į pirtį, ten tokios krūtiningos merginos tau kūną ištriną, masažą padaro... Smulkmena bet kaip malonu...
Žmona toliau skaito laikraštį. Vyras vėl:
- O po to nueini nueini pietaut, tokia figūringa padavėja tau viską paaiškina, vyno įpila, skaniausius maistus pasiūlo... Smulkmenos, bet kaip malonu...
Žmona nulis reakcijos.
- O po to vakare nueini į klubą, susirandi kokią mergina, pašokdini, paplepi... Smulkmenos... Bet kaip malonu...
Žmona nepakeldama akių nuo laikraščio:
- O pas kaimyną trim centimetrais ilgesnis. Smulkmena, bet kaip malonu..
- O ten žinai, nueini į pirtį, ten tokios krūtiningos merginos tau kūną ištriną, masažą padaro... Smulkmena bet kaip malonu...
Žmona toliau skaito laikraštį. Vyras vėl:
- O po to nueini nueini pietaut, tokia figūringa padavėja tau viską paaiškina, vyno įpila, skaniausius maistus pasiūlo... Smulkmenos, bet kaip malonu...
Žmona nulis reakcijos.
- O po to vakare nueini į klubą, susirandi kokią mergina, pašokdini, paplepi... Smulkmenos... Bet kaip malonu...
Žmona nepakeldama akių nuo laikraščio:
- O pas kaimyną trim centimetrais ilgesnis. Smulkmena, bet kaip malonu..

Labas rytas............
Laaaaaaaaaaaaabas ryyyyyyyyyytas Lietuva

labas,
nu siandien puse dienos pramyniau ligonines takus...nu kas per veterinarija pas mus,tai negaliu
nuvariau pasimt siuntimu y KMUK,tai nedave kol visokiu tyrimu nepadarys....pirmiausiai nusinte plauciu foto....nuvarau su ta foto pas savo gydytoja,ta sakai kai cia...
ysivaizduojat,vietoj plauciu foto,padare galvos
ir dar darase sinusitas
ka,keliavau antrakart fotkytis
po visu keliavimu ant pacio galo liepe skydliauke issitirt,o po to ligu ieskot
zodziu,ryt keliausim vel....
nu siandien puse dienos pramyniau ligonines takus...nu kas per veterinarija pas mus,tai negaliu

nu bet jus ir tingines
as nuo ryto daviaus, dirbau iki vidurnakcio, o jos nieko neprirase
Pukitas, kaip parskridot?
Edgarita, ir gerai kad po gydytojus varineja, atras liga, paskirs gydyma, ne taip kaip cia, uk.... i vaiko persalimus ir su tuo susijusias rimtesnes ligas daznas gydytojas ziuri labai pavirsutiniskai...

Edgarita, ir gerai kad po gydytojus varineja, atras liga, paskirs gydyma, ne taip kaip cia, uk.... i vaiko persalimus ir su tuo susijusias rimtesnes ligas daznas gydytojas ziuri labai pavirsutiniskai...
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 14:52)
nu bet jus ir tingines

gerai tai gerai,bet jie patys nezino ko nori....
o su UK tai mes pernai susidurem...mazius kosejo,jie nieko tokio,placiuose nieko,matyt taip gal...gryzom cia,tai uzsisenejas bronchitas buvo

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 13:52)
labai puikiai

Pukitukas praktiskai visa skrydi poramiegojo ant manes isitaises

O namo kai grizom