Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 14:52)
as nuo ryto daviaus, dirbau iki vidurnakcio, o jos nieko neprirase  doh.gif

Turiu pasiteisinimą, labai dirbau, net interneto neatsidariau šiandien/vakar blush2.gif
Tai dabar tokia išsunkta jaučiuosi, tik miegoti noriu kuo greičiau

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 31, 13:10)
ysivaizduojat,vietoj plauciu foto,padare galvos doh.gif

blink.gif Šiek tiek nepataikė doh.gif
O gal nuotraukas supainiojo? gal ne tavo ten galva buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 31 gegužės 2012 - 20:52
Ramuma cia ax.gif

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 31, 11:10)
ysivaizduojat,vietoj plauciu foto,padare galvos doh.gif ir dar darase sinusitas

kaip kokiam anekdote biggrin.gif

Mes laukiam ilgojo savaitgalio, net 4 dienas ilsesimes rolleyes.gif tada atidirbam 3 ir vel savaitgalils thumbup.gif patinka man taip

Suzinojau, kad mano zuikis dar viena sese turi cool.gif VT pasistenge, jau 4 vaikus turi lotuliukas.gif visi nuo skirtingu mamyciu doh.gif
Atsakyti
nu rimtai... doh.gif sesei pasakojo,sako nusikalbi biggrin.gif biggrin.gif nu mano....pavarde tai mano ir visi kiti duomenys.... biggrin.gif pati daktare juokes,sako ot darbuotojai dirba lotuliukas.gif lotuliukas.gif

puuupi cia 4 vaikai aplamai? blink.gif darbstuolis koks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 31, 20:39)
puuupi cia 4 vaikai aplamai? blink.gif  darbstuolis koks lotuliukas.gif

dabar turi 2 mergickas ir 2 berniokus biggrin.gif vislus toks sakyciaiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 31, 22:47)
dabar turi 2 mergickas ir 2 berniokus  biggrin.gif vislus toks sakyciaiu  lotuliukas.gif

dar pasakyk kad visi nuo skirtingu moteru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esu kalta.............
Apleidau SM visai. blush2.gif

Pasitaisysiu pioneer.gif

Puuupi,nu reikia džiaugtis-vaikis tavo plačią giminę turės. laugh.gif

Edgarita, blink.gif .Aš apšalus.O tas sinusitas tau tikrai yra?

Annomis,nu neblogai dėl darbo.Ypač dėl darbo valandų.O ir arbatpinigiais prisidursi prie algos.

Medėja,kur ir kaip tu?

Vesta jau seniai buvo... g.gif

Julioške,blyn,vėjai su tais finansais iš VT. schmoll.gif

Mort,kaip galva tavo?

Pūkitukas kaip sujuokino su veiksmais iš po atostogų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 31, 22:51)
Esu kalta.............
Apleidau SM visai.  blush2.gif
Pasitaisysiu  pioneer.gif
Puuupi,nu reikia džiaugtis-vaikis tavo plačią giminę turės. laugh.gif

Edgarita,  blink.gif .Aš apšalus.O tas sinusitas tau tikrai yra?

Annomis,nu neblogai dėl darbo.Ypač dėl darbo valandų.O ir arbatpinigiais prisidursi  prie algos.

Medėja,kur ir kaip  tu?

Vesta jau seniai buvo... g.gif

Julioške,blyn,vėjai su tais finansais iš VT. schmoll.gif

Mort,kaip galva tavo?

Pūkitukas kaip sujuokino su veiksmais iš po atostogų. lotuliukas.gif

nea...niekada jo neturejau ir jokiu problemu su juo nera buve biggrin.gif biggrin.gif
sakau,veterinarija cia pas mus....
as pamenu pries kokius 3 metus,sese vaika nusivede ( jis alergija ir astma turi).nustate plauciu uzdegima,visa men vaikui vare vaistus y sikniuka,tas ne prisest negalejo,jam 6 tebuvo...nusiveze y Kauna,tai dakatari uz galvos susieme...sako ne plauciu uzdegima o astmos paumejima reik gydyt doh.gif tai man cia ir panasiai,pripaisys visokiu ligu man atrodo....ziuresim ka ryt del striumos papasakos g.gif ale gydytojo is Kauno atvaziuoja,gal ta protinga bus g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgarita: 31 gegužės 2012 - 21:55
Edgarita,tokių atvajų ir aš žinau.Ale man lietuviški daktarai labiau patikimi nei vietiniai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 31, 22:55)
Edgarita,tokių atvajų ir aš žinau.Ale man lietuviški daktarai labiau patikimi nei vietiniai. ax.gif

tas tao jo...pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors dabar,pamąsčiau...Tai LT iškart puola gydyt,operuot ir t.t.Vat nedaviau Staskos pjaustinėt Lt ir jau baigia išaugt bėdą. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 31, 23:05)
Nors dabar,pamąsčiau...Tai LT iškart puola gydyt,operuot ir t.t.Vat nedaviau Staskos pjaustinėt Lt ir jau baigia išaugt bėdą.  thumbup.gif

o kas buvo? kas per beda?
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 31, 23:26)
Mes laukiam ilgojo savaitgalio, net 4 dienas ilsesimes  rolleyes.gif tada atidirbam 3 ir vel savaitgalils  thumbup.gif patinka man taip
----
Suzinojau, kad mano zuikis dar viena sese turi  cool.gif VT pasistenge, jau 4 vaikus turi  lotuliukas.gif visi nuo skirtingu mamyciu  doh.gif

as turesiu savaitele atostogu thumbup.gif
----
blink.gif blink.gif blink.gif oho!
tai ir seja jis tuos vaikus kai ne vieno augint nereikia, ne vieno islaikyt doh.gif
Atsakyti