Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 13, 14:28)

o kada tikroji diena?
------
Upjora, taip, tuos medalius dariau pati. ten kamsteliai nuo plastelino dezuciu, kazkaip kaupiau as tas dezutes be konkretaus tikslo ir netiketi atejo tokia mintis i galva  ax.gif

birzelio 17, sekmadienis ax.gif kadangi tai sutampa su tecio diena, tai svenciam sestadieni smile.gif
-----
va as ir norejau uzklaust apie tuos medalius. labai fainai sumastei bigsmile.gif

Darbe laimejau 1l Pimms thumbup.gif reiks isnagrinet su kuom jis valgomas lotuliukas.gif

Upjora, baigsis visokie baliai, dazniau uzsuksiu cool.gif nebent netiketai orai pasitaisytu...tada nepazadu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 06 13, 11:43)
Aha, pati savim didziuojuosi...Dabar sparnai yra pakile lekt kur nors...
-------
vyno kaip tik buvo per daug...bet, matai, neateme man proto balso...
---------
  o kaip pirslybu reikalai?

Man tie sparnai visada pasiruošę,ale sąlygos ir aplinkybės ne visada tinkamos. doh.gif
---------
Atsparus vynui tavo proto balsas...Mutavęs. lotuliukas.gif
----------
Ai,niekaip. irnesakyk.gif Čia Staska negalavo,tai draugės vaikai,o ir noro jokio nėr,kaip Julioškė sakė,jaučiuos kaip pardavimui rodoma karvė. hihihi.gif Atsiduosiu likimui į rankas. laugh.gif Ir lauksiu princo,tfu,briedžio.
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 13, 14:28)
skaiciuoju ir as! taip pat liko menuo, ui kaip laukiu!!!
---------------
teikia vilciu, kad gal nera dar visiskas suskis
---------------------------

siandien saviske uzrasiau i baseina  bigsmile.gif to gerio net 6 men reiks laukt, nes didele eile, daug norinciu, nes kainos ten ne tokios dideles ir dar...
--------------
gi nusipirkau sportine apranga!!!    ryt tureciau pradeti lakstyti
-----------
Puuupi, Medeja ir ypac Upjora, dekoju uz visus komentarus ir komplimentus, labai malonu 

Upjora, taip, tuos medalius dariau pati. ten kamsteliai nuo plastelino dezuciu, kazkaip kaupiau as tas dezutes be konkretaus tikslo ir netiketi atejo tokia mintis i galva 

Pavydžiu. cool.gif
----------
lotuliukas.gif
-------
Fainai,jaučiu Staskai patiktų,ale manęs į tas chlorkes nieks neįvarys,man savo skūros gaila.
--------
O tu kada laiko bėgiojimui rasi? g.gif
-----------
Maladiec tu,išradinga.Aš nupirksiu ką nors,arba ne,užteks žaidimų kambario siūlomų paslaugų. blush2.gif Ar tortas skanus buvo?Ir kiek kaštavo dailininkės paslaugos?

QUOTE(puuupi @ 2012 06 13, 17:46)

Darbe laimejau 1l Pimms  thumbup.gif reiks isnagrinet su kuom jis valgomas  lotuliukas.gif
-----------
Upjora, baigsis visokie baliai, dazniau uzsuksiu  cool.gif nebent netiketai orai pasitaisytu...tada nepazadu  tongue.gif

bigsmile.gif
-----------
Supratau.Jei įvyks stebuklas ir atšils aš išvis iš namų į parką išsikraustysiu.

Kažin kaip Simos tėvukas... g.gif
Atsakyti
Raimukas84, labai grazios nuotraukeles..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 13 birželio 2012 - 20:09
O Pūkitui bus bauda,didelė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 13, 22:51)
O Pūkitui bus bauda,didelė. cool.gif

kas? kur? uz ka? ka praleidau blink.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 13, 19:56)

Kažin kaip Simos tėvukas... g.gif

Labukas, sazinigai viska perskaitau, bet kad rasyt nekyla rankos. O tevukas....na pas daktarus neina, geria beveik kiekviena diena ir ka tu jam padarysi doh.gif ... Gal kai brolis grys is Norvegijos biski jam moralo duos, tai nueis iki to daktaro.
O kai grys birzelio 30 krikstysim mazaja musu panelyte Urte smile.gif

P.S. daug ko nepasveikinau ivairomis progomis tai visoms daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba ryta biggrin.gif

zinot vakar galva pakrapsciau, ir juokas ima ir siaip nebezinau kaip ir reaguoti.

taigi su tuo Broliu vis susirasinejam, taip apie viska pasisnkam, vakare apie filmus kalbejom (na jau nakti, nes as tortui ingridientus ruosiau, tai iki 3 nakties bludijau nes riesutelius gliaudziau) ir staiga kaip is po zemiu gaunu zinute nuo savo senos simpatijos (minejau kazkada kad bunant tik susituokus demesi buvo pradejes rodyt, bet tada man dar meile seile buvo, tai daviau suprast kad nieko nebus). tai pradejo kviest mane kada pas ji i svecius uzsukt nes tik persikele, aCeit vynelio paragaut, parasiau kad vairuoju, tai sake duos arbatos, parasiau kad ner kur vaiku det, psake kad priims ir su vaikais lotuliukas.gif , tai va, sestadieni esu pakviesta arbatos g.gif

nu tiesiog stebetina kad tiek demesio parodo iskart visi ir ant karto...

na ten su tuo mano Robinhudu (as broli taip pakrikstyjau nes tose apylinkese gyvena ir kaip Upjorai jau rasiau yra mano nervus sistemos gelbetojas lotuliukas.gif ) tai viskas kaip ir aisku, bet ko anam reikia? nes susirasinejimo metu parasiau kad pasiilgau musu protingos kompanijos, o jis atrase taip 'kam moteriai reikia protingos kompanijos, jai gero vyro reikia' (aisku su daug visokiu sypseneliu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 14 birželio 2012 - 09:22
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 13, 22:20)
kas? kur? uz ka? ka praleidau  blink.gif  fear.gif

Už tai,kad neprisijungi.Nemanyk,kad aš nepastebiu.Pas mane erelio akys. devil.gif

Sima,nu bliamba bliamba,dar ir geria. doh.gif Oi į kailį reikia.

Julioške,tokiais tempais dar ir ištekėt spėsi šią vasarą. biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
dar pamirsau parasyt. vakar manosios su kaimynu mergaite pasistate prie sulinio taburete ir i vidu pridraske bijuno ziedlapiu, kai pamaciau, tai iskart trejopi jausmai aplanke, visu pirma ne juokais persigandau, tada nesvietiskai supykau (visa valanda su kibiriuku zvejojau tuos ziedlapius, jauciausi kaip po kacialkes ta svirti pirmyna atgal sukiodama ir tai ne visus isgraibyt pavyko mad.gif ) taciau be viso sito as dar sugebejau pasigrozeti, kaip grazu, paiziuri i sulinio vidu ir vandens pavirsiuje plaukioja roziniai ziedlapiai, o tarp ju plyseliuose bliksi vanduo, efektas ispudingas

Upjora nejuokauk doh.gif tiesiog man biski perdaug info, cia kaip suprast, daugmaz isove kaistis ir aromatas visur pasklido o kol nekvepejo tol niekas nezinojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 14 birželio 2012 - 09:42
nu bet lankomumas tai koooks, matos kad neintersni jum mano soc gyvenimo netiketi dariniai beee.gif o as va sau vietos nerandu... nusprendziau vistik nueit i ta pasimatyma/susitikima. jauciu pablevyzgosiu kaip senais laikais taip draugiskai ir galvos nesuksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 06 13, 20:46)
va as ir norejau uzklaust apie tuos medalius. labai fainai sumastei  bigsmile.gif
-----
Darbe laimejau 1l Pimms  thumbup.gif reiks isnagrinet su kuom jis valgomas  lotuliukas.gif

aciuks.gif
-----
su agurkais cool.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 13, 21:56)
O tu kada laiko bėgiojimui rasi?  g.gif
-----------
Maladiec tu,išradinga.Aš nupirksiu ką nors,arba ne,užteks žaidimų kambario siūlomų paslaugų.  blush2.gif Ar tortas skanus buvo?Ir kiek kaštavo dailininkės paslaugos?
bigsmile.gif

gi man tenka suny vedzioti, tai va su juo ir lakstysiu. galeciau dar vakarais ki vaziuoju ofisu valyti, bet nu nafik, ir taip velai gryztu.
siandien jau begiojau. isleidau tokius pinigus aprangai, kad suprasciau kad nekenciu as begioti schmoll.gif doh.gif bet reikia...
------
dekoju!
tortas visai nieko, gal del to kad angliskas ir nieko nesitikeju biggrin.gif
face paintingas kainavo 60 svaru. cia 12 vaiku, apie valanda. siaip minejo kad nevaziuoja del valandos, bet kadangi ja uzsakiau iki 1pm tai atvaziavo. siaip butu kainave apie 90 svaru, cia jau 1,5 val.
QUOTE(Ž.J. @ 2012 06 13, 22:08)
Raimukas84, labai grazios nuotraukeles..... mirksiukas.gif

dekoju 4u.gif

QUOTE(sima123 @ 2012 06 14, 09:39)
O tevukas....na pas daktarus neina, geria beveik kiekviena diena ir ka tu jam padarysi doh.gif ...

doh.gif vyrams budingas toks elgesys doh.gif doh.gif

QUOTE(julioske @ 2012 06 14, 11:16)
tai va, sestadieni esu pakviesta arbatos g.gif

ir saunu! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 14 birželio 2012 - 14:07
QUOTE(Upjora @ 2012 06 14, 09:25)
Už tai,kad neprisijungi.Nemanyk,kad aš nepastebiu.Pas mane erelio akys. devil.gif

aciu dievui tik del to karsta.gif ai ner kada, dirbu iki 18 val (kolega atsotogauja), paskui vakare Pukitukas laika sueda, apie 22 val suni vedu pasilaktyt, nes kriokia prie budos..tai va tas laikas ir prabega smile.gif
Atsakyti