Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(Ž.J. @ 2012 06 13, 09:34)
Labas rytas... o aš skaičiuoju dienas.... iki kelionės liko mėnuo....

ir man...

vis paskaitau,ale parasyt ner kada...orai geri,tai namie mazai bunam biggrin.gif
ryt ilsesiuos....VT tevai pasims anuka dienai lotuliukas.gif ...kazkieno suo turetu stipt..kazka uzsimine kad ale kita savaitgali pas VT pasims...bet jis pats man nieko nesake,tik jo mama....tai dar klausimas ar duosiu g.gif

kaip jus auklejat vaikus? kokius metodus taikot? g.gif nes ziuriu maniskis pradejo y nieka nereguot,savo taisykles bando man pastatyt doh.gif
Atsakyti
Labas, moteros, gal turit kas maketą buteliuiir saldainiams etiketėms? gal kas mokat daryti? man skubiai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 14, 23:05)
kaip jus auklejat vaikus? kokius metodus taikot? g.gif  nes ziuriu maniskis pradejo y nieka nereguot,savo taisykles bando man pastatyt doh.gif

manoji i kampa gauna pastovet.
o jei trumpai, geriausia, ka pasakei, motin, to turi ir laikytis, teseti, o ne vien sukalioti ir gazdinti.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 14, 22:30)
manoji i kampa gauna pastovet.
o jei trumpai, geriausia, ka pasakei, motin, to turi ir laikytis, teseti, o ne vien sukalioti ir gazdinti.

mes siandi stovejom kampe,tai tapetus nukrapste doh.gif doh.gif
reiks cia su juo jau grieztai uzsiimt,nes ziuriu kad jau velnias gaunas...
Atsakyti
Pagaliau penktadienis..... liko...28 dienos....
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
lens.gif
Atsakyti
ko taip tylu? blush2.gif

ar jau visos i tusus isejot? ax.gif
Atsakyti
Aha,tūsinuosi užsitraukus užuolaidas,kokia liūtis su griaustiniais ir žaibais. blink.gif Net man,drąsuolei,nejauku,tai užsitraukiau užuolaidas ir apsimetu,kad nieko negirdžiu.

Raimuk,nepigios maliavorkos paslaugos... g.gif Kur tu ją radai?Nors,aš galvoju,kad Staskos draugai nemegėjai piešinukų...Palauksim su daile. irnesakyk.gif

Spindi,neturiu ir nežadu turėt.O kam tau reikia?

Pūkita,pasiaiškinimas priimtas.

Edgarita,pas mus bausmės kinta-dupcė,kampas,filmukų nežiūrėjimas,saldumynų nedavimas.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 14:24)

lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 17:57)
Pūkita,pasiaiškinimas priimtas.

o **** pajuokinsiu doh.gif lotuliukas.gif gi su drauge bludijom viena vakara (na biski alkoholio buvo, bet nedaug, tik kava su beiliu ir biski vermuto), tai ta gvate mani i draugas.lt uzregistravo lotuliukas.gif nu ir ka lotuliukas.gif griuk negyvas, kiek i pasimatyma kviecianciu lotuliukas.gif

O juokingiausia, kad mano padruske gauna tik su sexu susijusias paslaugas, o as pasimatymus lotuliukas.gif tai ka, valarais tenka perskaityt kas ka raso, issitrint zinutes ir ait gult lotuliukas.gif
Atsakyti
Pūkita,tai tu atsakinėk į laiškus ir eik į pasimatymus.Bus smagiau gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 18:47)
Pūkita,tai tu atsakinėk į laiškus ir eik į pasimatymus.Bus smagiau gyvent.

bet, kad jus zinotumet, kiek "sausu" laisku doh.gif na tokiu kaip vien tik smailikas, arba pora sasu zodziu tokiu kaip "kaip nuotaikele" blecha mucha cia zinoit "draugo" fraze lotuliukas.gif ....o jau apie berascisu nekalbu, (pvz kur vietoj v raso W) doh.gif trinu net nemascius...

Blyn nezinau turetu uzkabinti man kazkuom...nu va atrasyt taip, kad sypsena veide atsirastu...zodziu ziuresim kuo ma cia viskas baigsis lotuliukas.gif

Oi blecha vienas tai pasiule visa kompleta lotuliukas.gif pirtis, aparatamentai ir programa lotuliukas.gif su garsu zvengiau lotuliukas.gif mat drauge mano foto idejo, kur mes prie juros tusavojomes lotuliukas.gif tai ie del mano koju issilyde lotuliukas.gif
Atsakyti