Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

Sveikos, mergaitės.
Aš sveikstu: gavau krūvą vaistų (ir natibai tarp jų), bet jau negalėjau ilgiau tempti, nes kitą savaitę laukia kelionė.
Tiesa, lagaminai dar nesukrauti, dar nesužiūrėta, ko reikia, ir ko ne. Kas man labai nebūdinga ir nervina, bet visai neturėjau jėgų per tą ligą. Tik keletą dienų jaučiuosi geriau, todėl savaitgalį privalau susiruošti pioneer.gif
Darbe man sekasi puikiai. Su visais sutariu. Gaunu daug dėmesio iš bendradarbių ir iš klientų. Net gatvėje vyrai pradėjo kalbinti. Ką čia galėtų reikšti g.gif biggrin.gif
Su bembiu niekas nepasistūmėjo. Parašė gražų sms, kad esu jam brangi, reikalinga, kad myli, tačiau pats yra ant depresijos ribos, nebejaučia noro ir džiaugsmo gyventi. Nesusitinkam, nesimatom. Pakalbam telefonu ir aišku kasrytinės/kasvakarinės žinutės nesibaigia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja25: 15 birželio 2012 - 19:23
QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 19:57)
Raimuk,nepigios  maliavorkos paslaugos... g.gif Kur tu ją  radai?Nors,aš galvoju,kad Staskos draugai nemegėjai piešinukų...Palauksim su daile. irnesakyk.gif

pirma karta as ja uzmaciau vienojei is PC vaikisku rubu parduotuveje, ten ji buvo nusamdyta kaip pramoga vaikuciams, tai ispiese manaja wub.gif po metu tame paciame PC vyko velykines pramogeles vaikams, vel piese ji, pasiemiau kontaktus, susirasem el. pastu na ir stai smile.gif ji kazkokio tai konkurso antros vietos nugaletoja cool.gif kiek dar internete ziurinejau, neradau graziau piesianciu ax.gif tokia pramoga tinka ne visiems, cia jau nuo vaiku priklauso. buvo gimtadienyje keletas vaikuciu, kurie nenorejo.
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 15, 20:51)
Oi blecha vienas tai pasiule visa kompleta  lotuliukas.gif  pirtis, aparatamentai ir programa  lotuliukas.gif 

stebiuos, kad paramos nepasiule biggrin.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 15, 21:10)
Sveikos, mergaitės.
Aš sveikstu: gavau krūvą vaistų (ir natibai tarp jų), bet jau negalėjau ilgiau tempti, nes kitą savaitę laukia kelionė.
Tiesa, lagaminai dar nesukrauti, dar nesužiūrėta, ko reikia, ir ko ne. Kas man labai nebūdinga ir nervina, bet visai neturėjau jėgų per tą ligą. Tik keletą dienų jaučiuosi geriau, todėl savaitgalį privalau susiruošti pioneer.gif
Darbe man sekasi puikiai. Su visais sutariu. Gaunu daug dėmesio iš bendradarbių ir iš klientų. Net gatvėje vyrai pradėjo kalbinti. Ką čia galėtų reikšti g.gif  biggrin.gif
Su bembiu niekas nepasistūmėjo. Parašė gražų sms, kad esu jam brangi, reikalinga, kad myli, tačiau pats yra ant depresijos ribos, nebejaučia noro ir džiaugsmo gyventi. Nesusitinkam, nesimatom. Pakalbam telefonu ir aišku kasrytinės/kasvakarinės žinutės nesibaigia.

Medeja, tai kokia liga tau atrado? sveik 4u.gif
----
saunu kad darbe sekasi puikiai thumbup.gif
----
o del bembio.... mastau.gif tai ka as zinau....

Spindi, kaip tau su VT seksi?

WW dingus unsure.gif matyt pramogauja su savo boy toy.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 15, 21:33)
Medeja, tai kokia liga tau atrado?
-------------
o del bembio.... mastau.gif tai ka as zinau....

Tiesa, nepykit, kad jūsų nepakomentavau. Viską perskaičiau (tiesą sakant, žiauriai daug prirašėt)
-------------
Kažkokią bakteriją ir beprasidedantį sinusitą. Ačiū. Praktiškai sveika.
------------
Bembį aš myliu. Bet kokiu atveju, jei jam depresija, aš jį palaikyčiau mirksiukas.gif
-----------
Pažiūrėjau į jūsų visų gražuoles, kaip aš noriu mergaitės wub.gif
----------
Na taip, kai aš turiu valandžikę laiko ir noriu paplepėti, tuščia, net nyku. verysad.gif Ignoruojate mane lotuliukas.gif Einu liūlias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja25: 15 birželio 2012 - 20:52
QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 15, 22:48)
Bembį aš myliu. Bet kokiu atveju, jei jam depresija, aš jį palaikyčiau mirksiukas.gif

as ne ta galvoje turejau, kad tu netinkamai elgies. as tavo bembio nesuprantu
Atsakyti
Aš šiandien užėdžiau saldumynų,tai dabar pykina,galvą skauda. doh.gif Bus man ryt.

Medėja,caca lialia,kad nuėjai pas daktarą.Išsveiksi su vaistais.Dėl bembio.... g.gif Nu,palaikyk jį,tik savęs ir savo norų nepamiršk.

Pūkita,va va,gramatinės klaidos ir mane erzina-gražei apsirengiai ir t.t. doh.gif O gal per daug reikalaujam iš jų... g.gif Nu bet apie ką kalbėtis su žmogum,jei jis rašyt be klaidų nemoka... g.gif Nekalbu apie tuos,kuriems lietuvių kalba ne pirmoji.

Raimu,aišku.

Staska vakar nervininkė buvo,šiandien auksinis vaikas.O mandra,o angliškai varo.Dievinu naują darželį-Staska per kelias savaites tiek išmoko. blink.gif Jau ir man liepia kalbėt angliškai.Bet namie AŠ karalienė ir taisyklės MANO. cool.gif dirol.gif Vesiu ir per atostogas į darželį,negaila mokėt tuos 15 už pusdienį,kai toks progresas. Vat.

Ir aš WW pasiilgau. verysad.gif
Ir Martanux. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 15 birželio 2012 - 21:00
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 15, 21:55)
as tavo bembio nesuprantu

Aš irgi nesuprantu ir nė velnio nežinau apie depresiją, bet jei žmogus nenori gyventi, kažkas negerai gal. g.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 21:59)
Staska

Arba noriu tokio vaiko kaip Staska, arba tokios draugės kaip tu mirksiukas.gif Nu Staska man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 15, 20:33)
stebiuos, kad paramos nepasiule  biggrin.gif

nerasiau, kad esu vienisa mam, jokios privacios info schmoll.gif gal todel ir nesiule, arba man nesiule lotuliukas.gif mano draugem tai o ho ho kokiu paslaugu yra lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 20:59)
Pūkita,va va,gramatinės klaidos ir mane erzina-gražei apsirengiai ir t.t.  doh.gif O gal per daug reikalaujam iš jų... g.gif Nu bet apie ką kalbėtis su žmogum,jei jis rašyt be klaidų nemoka...  g.gif Nekalbu apie tuos,kuriems lietuvių kalba ne pirmoji.

nu zinai, kazkaip jei bendrauciau su zmogum ir is jo sms tokius vietoj "V" gauciau "W" tai nu nafik schmoll.gif dzi, tarkim cia irgi LT nerasau, ir del to nesikabineju, bet elementaros skirybos ir gramatikos taisykles turetu buti...nu negaliu kai is mandrumo taip daroma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 15, 20:08)
Aš irgi nesuprantu ir nė velnio nežinau apie depresiją, bet jei žmogus nenori gyventi, kažkas negerai gal. g.gif
-------------------
Arba noriu tokio vaiko kaip Staska, arba tokios draugės kaip tu mirksiukas.gif Nu Staska man patinka thumbup.gif

O čia ne manipuliacija? g.gif
-----------
Kaip draugę jau turi mane,gaila,kad tik kibrnetinę. verysad.gif O Staska visiems patinka,kartais netgi man. laugh.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 15, 20:19)

nu zinai, kazkaip jei bendrauciau su zmogum ir is jo sms tokius vietoj "V" gauciau "W" tai nu nafik  schmoll.gif  dzi, tarkim cia irgi LT nerasau, ir del to nesikabineju, bet elementaros skirybos ir gramatikos taisykles turetu buti...nu  negaliu kai is mandrumo taip daroma  g.gif

Aha,tas "W" erzina,ir dar erzina "sh" vietoj "š" .Bet tai kokios mes bjaurios ir priekabios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 21:25)
Aha,tas "W" erzina,ir dar erzina "sh" vietoj "š" .Bet tai kokios mes bjaurios ir priekabios.  doh.gif

mes tikros moterys, o diagnoze "nedapistitas" lotuliukas.gif blyn, gal reikia rasyt tam kur visa komplekta pasalugu siule lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 15, 23:08)

depresija, sudesija, kas cia zino.
kas jam? vaikas mirsta, tevai? paciam liga rimta, kojas amputuos? namas sudege?
gi sunu jis turi, pagaliau! doh.gif salia daili, protonga, mylinti moteris, norinti nuo jo vaika pagimdyt ir gyvent ilgai ir laimingai, bet va, yra tokaja shtuka depresija...

dabar susimasciau, na sunkiai as salia saves pakesciau depresuojanti, besiskundzianti ir vis zudytis planuojanty, be jokios rimtos priezasties, vyra doh.gif kai paciai tiek visko teko patirti ir nieko, pirma pabliauni, po to dar pablaiuni jei reikia, o tada sukandi dantis ir kabinies i gyvenima, dirbi, vaika augini vel dirbi (mama vel gavo pasiulyma del kazkokiu ten objektu valymo, zodziu savaitgalis trumpeja doh.gif ). o cia, VYRUI depresija doh.gif nezinau, ar cia as bejausme pasidariusi, ar cia su vyriskaja gimine kazkas ni to

namai sutvarkyti thumbup.gif sulaukiu mamos, paduodu vakariene ir varau palakstyti.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 15, 22:23)
dabar susimasciau, na sunkiai as salia saves pakesciau depresuojanti, besiskundzianti ir vis zudytis planuojanty, be jokios rimtos priezasties, vyra doh.gif kai paciai tiek visko teko patirti ir nieko, pirma pabliauni, po to dar pablaiuni jei reikia, o tada sukandi dantis ir kabinies i gyvenima, dirbi, vaika augini vel dirbi (mama vel gavo pasiulyma del kazkokiu ten objektu valymo, zodziu savaitgalis trumpeja  doh.gif ). o cia, VYRUI depresija  doh.gif nezinau, ar cia as bejausme pasidariusi, ar cia su vyriskaja gimine kazkas ni to

va uz sitas tavo mintis as tave galeciau isbuciuot smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba,mergaites 4u.gif

Saziningai viska skaitau,tik vis neisiterpiu blush2.gif

Truputi pasigeriau si vakara fule ziuredama blush2.gif

Raimuk,skaiciau paskutines tavo mintis ir zavejausi,nu 200proc sutinku su tavim thumbup.gif SB esu ziauriai minkstaja atspardzius(netiesiogine prasme) uz tas tokias "depresijas".Na nezinau,kiek isivaizduoju Medejos situacija,tai,bembio vietoj, padangem skrajociau tokia puikia ir,svarbiausia,mylincia, moteri turedamas ax.gif O, Medejos vietoj,imciausi griestu priemoniu,spausciau bembi i kampa,nu man ir nepraeitu tie neaiskumai,gumos tempimai,isproteciau ax.gif Juolab,kad ne piemenis kokie nesubrendeliai esat 4u.gif

Kalbejot apie per stiprai mylincias moteris,tai as labai sekmingai sveikstu nuo sios ligos thumbup.gif Nors gal ja ir nesirgau g.gif Kai pagalvoju,esu labai "faina",bet su vyrais labai "ziauri". neisivaizduoju,kad galeciau isimyleti iki tokio lygio (tfu tfu tfu...tuk tuk tuk),kad kesciau nuolatinius zeminimus ax.gif

Julioske, nu ir nuotykis su suliniu 4u.gif Gerai,kad nieko nenutiko 4u.gif

Pukita,pralinsmino pasakojimai apie naujas "pazintis" biggrin.gif Zek, mazu uzkibs koks laimikis biggrin.gif

Upjora,,kaip visada,smagu skaityti tamstos postus thumbup.gif Saunu del Staskos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 15, 20:26)
va uz sitas tavo mintis as tave galeciau isbuciuot  smile.gif  thumbup.gif

as irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 15 birželio 2012 - 23:20