QUOTE(Upjora @ 2012 06 15, 19:57)
Raimuk,nepigios maliavorkos paslaugos...

Kur tu ją radai?Nors,aš galvoju,kad Staskos draugai nemegėjai piešinukų...Palauksim su daile.
pirma karta as ja uzmaciau vienojei is PC vaikisku rubu parduotuveje, ten ji buvo nusamdyta kaip pramoga vaikuciams, tai ispiese manaja

po metu tame paciame PC vyko velykines pramogeles vaikams, vel piese ji, pasiemiau kontaktus, susirasem el. pastu na ir stai

ji kazkokio tai konkurso antros vietos nugaletoja

kiek dar internete ziurinejau, neradau graziau piesianciu

tokia pramoga tinka ne visiems, cia jau nuo vaiku priklauso. buvo gimtadienyje keletas vaikuciu, kurie nenorejo.
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 15, 20:51)
Oi blecha vienas tai pasiule visa kompleta

pirtis, aparatamentai ir programa
stebiuos, kad paramos nepasiule
QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 15, 21:10)
Sveikos, mergaitės.
Aš sveikstu: gavau krūvą vaistų (ir natibai tarp jų), bet jau negalėjau ilgiau tempti, nes kitą savaitę laukia kelionė.
Tiesa, lagaminai dar nesukrauti, dar nesužiūrėta, ko reikia, ir ko ne. Kas man labai nebūdinga ir nervina, bet visai neturėjau jėgų per tą ligą. Tik keletą dienų jaučiuosi geriau, todėl savaitgalį privalau susiruošti
Darbe man sekasi puikiai. Su visais sutariu. Gaunu daug dėmesio iš bendradarbių ir iš klientų. Net gatvėje vyrai pradėjo kalbinti. Ką čia galėtų reikšti
Su bembiu niekas nepasistūmėjo. Parašė gražų sms, kad esu jam brangi, reikalinga, kad myli, tačiau pats yra ant depresijos ribos, nebejaučia noro ir džiaugsmo gyventi. Nesusitinkam, nesimatom. Pakalbam telefonu ir aišku kasrytinės/kasvakarinės žinutės nesibaigia.
Medeja, tai kokia liga tau atrado? sveik
----
saunu kad darbe sekasi puikiai
----
o del bembio....

tai ka as zinau....
Spindi, kaip tau su VT seksi?
WW dingus

matyt pramogauja su savo boy toy.