Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(Edgarita @ 2012 06 01, 10:34)
paskutinem savaitem kaip laukiausi jau kazka pradejo matyt..vieni spejo kad tik seselis,kiti kad dvynuku liekana likus ( nes is pradziu ytare dvynukus).kai gime tai puole tirt,ir rado....isoperavo,padare biopsija...viskas gerai thumbup.gif kaip pasirodo jis jokios itakos sveikatai neturejo,taip guziukas pilve buvo ir viskas...dabar turim blogus prisiminimus ir dideli randa biggrin.gif  biggrin.gif

Edgarita, ko gazdini? smile.gif gerai kad ne auglys buvo, bet gerokai tave pagazdino sad.gif as ir ramybes, dukriukiui gimus, neturejau, bet viskas laimingai baiges.

QUOTE(Upjora @ 2012 06 01, 10:54)
Edgarita,geriausia tai,kad jis neprisimena.Kaip ir mano Staska viso išgyvento košmaro. unsure.gif
----
Kaip jaustis?Karališkas ilgas savaitgalis o oras šlykštus ir taip šalta,kad naktį ieškojau kojinių ir jau galvojau,kad jungsiu pečių.  schmoll.gif

va tau, Upjora, tai vargelio tikrai kad netruko 4u.gif
-----
jauciuos ir as blogai, vaiko gimtadienis arteja, o saule ne tik kad pasislepe, bet dar ir gerokai atsalo doh.gif pernai tas pats buvo doh.gif grazu grazu, o kai baliavot lauke tai spyga taukuota doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 01 birželio 2012 - 14:14
Kokį senovišką stalą su kėdėm ir spintutę nukaliau,netikiu savo laime,ir nepatikėsiu,kol nepristatys. laugh.gif

Raimuk, irnesakyk.gif visos savaip vargsta su vaikais,tik man čia į Staskos gyvenimo pradžią viskas sugrūsta,sakė,kad vėliau bus lengva gyvent. tongue.gif

Jo,gimtadieniui oras šūdinas,bet pabūkim naiviomis,gal pasitaisys.Aš va,pavyzdžiui netikėjau prognozėm kad lis,ir ką,nelijo dvi dienas,nors buvo prognozuota.

Pūkita,kaip leidi likusias atostogas?

Kur Klasta įlindus? g.gif Bene remontuotis pradėjo... g.gif
Atsakyti
negasdinu nea lotuliukas.gif ten augliukas buvo...tik kazkokios kitokios stadijos,ne piktybinis....ten is gerieciu kazkoks biggrin.gif aisku gerai kad nepamena,dabar tik vis rodo y randa ir klausia is kur ta popa pas ji biggrin.gif

o man siandien sugadino nuotaika ir dar nervu kruva turiu....
rado ta striuma man,ir cistas dar dvi doh.gif ir viena gan nemaza.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgarita: 01 birželio 2012 - 14:25
Dar 1,5 val... ir savaitgalis......
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 01, 16:20)
Kokį senovišką stalą su kėdėm ir spintutę nukaliau,netikiu savo laime,ir nepatikėsiu,kol nepristatys. laugh.gif

kai gausi BUTINAI imesk foto!

nezinau kaip jus, bet as perskaiciusi kiekviena kart zvengiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 01, 14:27)
kai gausi BUTINAI imesk foto!

A kadziel jis bi odigos? A kur jo odiga dzingoooo??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 01 birželio 2012 - 15:40
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 01, 16:40)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 01, 14:20)
Pūkita,kaip leidi likusias atostogas?

nenoriu i darbaaaaaaaaaa cry.gif cry.gif cry.gif man tuoj bus depresija, kad jos baigias, vakar biski kaliau su puske, tai dusia nekokia lotuliukas.gif parejau paryciais lotuliukas.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 01, 15:40)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su garzu zvengiu ne is skelbimo, o is tavo komentaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

einu i FB foto reportaziuka ikelt is UK, nes jau mane kala prie sienos visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 22:24)
zinoma, buna kai sunku pagauti VT, prisiteisti alimentus, bet kalbu apie atvejus, kai vietoj to kad apie save ir vaika pagalvot, kazkodel gailima tokiu niekseliu  doh.gif

is musisio nieko neiseitu prisiteist, pasisleptu kur cool.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 01, 07:54)
Kaip jaustis?Karališkas ilgas savaitgalis o oras šlykštus ir taip šalta,kad naktį ieškojau kojinių ir jau galvojau,kad jungsiu pečių.  schmoll.gif

Niu pas mus dar ner taip salta unsure.gif tfu tfu tfu... bet zada po poros dienu biskiuka maziau silumos ir kruva lietaus doh.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 01, 13:10)
jauciuos ir as blogai, vaiko gimtadienis arteja, o saule ne tik kad pasislepe, bet dar ir gerokai atsalo  doh.gif pernai tas pats buvo  doh.gif grazu grazu, o kai baliavot lauke tai spyga taukuota  doh.gif

Gavau siandien saskaita uz darzeli £933 blink.gif pasirodo klaida ivele doh.gif biskiuka maziau moket reiks... persigandau minutei, kad reiks pora menesiuku vien dziuvesiais maitintis

Kai su savo zuikiu is ligonines vaziavom namo, buvo salta, per visus jo gimtadienius gan vesu budavo, tai jau nebesitikiu kad kada ir bus biggrin.gif todel jei planuoju baliu, tai tik viduje... durnina mane visi, sako birzeli reik parke svest... ai, bet ne karto nenusivyliau...

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 01, 14:40)

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 31, 22:51)

Annomis,nu neblogai dėl darbo.Ypač dėl darbo valandų.O ir arbatpinigiais prisidursi  prie algos.

Arbatos šitam darbe nėra, nes pagrinde tenka aptarnaut banketus-furšetus, o ten - viskas gi užsakyta ir apmokėta iš anksto arba mokama vėliau pavedimu. Taip, kad su pinigais jokių reikalų neturiu. Gaunu tik gryną "algą". biggrin.gif
Atsakyti
Laba,mergikes 4u.gif

Martanux,uzuojauta 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 01, 12:27)

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 21:24)
va del to man ir juokinga, ir pikta, kai kitos vienisos mamos VT taip lengvai paleidzia, mazdaug ''ai, uzsiauginsiu pati, man is jo nieko nereikia'' ir dar agituoja, reklamuojas kokia ji didvyre.... o TAS ir toliau vaikus daro, be jokios atsakomybes. zinoma, buna kai sunku pagauti VT, prisiteisti alimentus, bet kalbu apie atvejus, kai vietoj to kad apie save ir vaika pagalvot, kazkodel gailima tokiu niekseliu  doh.gif

drinks_cheers.gif
Tai savaime suprantama,ko aniems tu seklu neset doh.gif Aisku,Puupi atveju, kova su vejo malunais butu ax.gif
Papildyta:

Edgarita 4u.gif tikekimes issispres sveikatos problemos 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 01 birželio 2012 - 19:30
QUOTE(Upjora @ 2012 06 01, 15:20)

Nemačiau, alia pavydžiu tau. Esu visokių senienų, antikvariato gerbėja. smile.gif
Atsakyti