Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 31, 21:05)
o kas buvo? kas per beda?

Vidurinėj ausy kaupėsi skystis,tai kai jai buvo metai su puse lietuvių audiologai siūlėsi operuot,implantuot vamzdukus tam skysčiui nutekėt,nes trukdo klausai.O vat,praėjo 2 metai ir baigia išaugt,o ir klausa puikiai atsistato ir kalba turtingėja.Tai labai džiaugiuosi,kad nepasidaviau įkalbama operacijai.
Papildyta:
Raimuk,ką veiksit tą savaitę?Man taip norisi kur išvažiuot ką nors pamatyt. mastau.gif Vakar dar spėjom geru oru prie jūros pabūt.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 31, 23:23)
Vidurinėj ausy kaupėsi skystis,tai kai jai buvo metai su puse lietuvių audiologai siūlėsi operuot,implantuot vamzdukus tam skysčiui nutekėt,nes trukdo klausai.O vat,praėjo 2 metai ir baigia išaugt,o ir klausa puikiai atsistato ir kalba turtingėja.Tai labai džiaugiuosi,kad nepasidaviau įkalbama operacijai.
Papildyta:
Raimuk,ką veiksit tą savaitę?Man taip norisi kur išvažiuot ką nors pamatyt. mastau.gif Vakar dar spėjom geru oru prie jūros pabūt.

nu va...svarbu viskas tik gereja thumbup.gif
as tu operaciju tai bijau...as va mazaji 2 sav kai buvo operavom blink.gif blink.gif kankino toki maza 4 val po peileis..... blink.gif bet aciu D y nauda....
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 01, 00:23)

maniskes gimtdienio partis sestadieny, tai reik pasiruosti. kad nieko daugiau, orai subjuro. su draugais senai besimatem, tai i svecius pavaiksciosim (jei kas priims) pas save ka pasikviesim. jei ne tai taip tiesiog parstumsim tas dieneles ir tiek. namuose nemazai turiu ka tvarkinetis, dokus susitvarkyt, gi atejo cia man kur kasmet eina, reik susiziuret, nes po to jau nebus kada, dirbsiu iki pat skrydzio i LT. greit ta savaite praleks irnesakyk.gif mama siule i Kew Gardens vaziuot, bet kad as pas drauge isvariau, tai gal sy savaitgaly vaziuot reik?...

ka tu mastai?
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 31, 20:49)
dar pasakyk kad visi nuo skirtingu moteru biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

niu tai taip ir yra biggrin.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 21:09)
as turesiu savaitele atostogu  thumbup.gif
----
blink.gif  blink.gif  blink.gif oho!
tai ir seja jis tuos vaikus kai ne vieno augint nereikia, ne vieno islaikyt  doh.gif

thumbup.gif faina
-----
neugina, bet labai didziuojasi ir giriasi, kad va cia mano doh.gif doh.gif o islaikyt tai jis ir saves neislaiko. grizo namo ir sedi mamai ant sprando... o ji plesosi per darbus, kad suaugusi sunu ir neigalu vyra islaikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 31, 23:34)
niu tai taip ir yra  biggrin.gif
thumbup.gif  faina
-----
neugina, bet labai didziuojasi ir giriasi, kad va cia mano  doh.gif  doh.gif o islaikyt tai jis ir saves neislaiko. grizo namo ir sedi mamai ant sprando... o ji plesosi per darbus, kad suaugusi sunu ir neigalu vyra islaikyt  doh.gif

gun_bandana.gif nu suprantu kai vyrs iseina pas kita,bet su ja viena ir gyvena....nu blyn gal ta meila tikrai ne ta buvo,tai dar dar pateisinu...nu bet kai eina kaip suo per visas ir dar seklas meto,tai..... doh.gif nu bet kaip sakoma visokiu yra,visokiu reik 4u.gif
va maniskis ysikibes savo damos sijono...nei jis vedes buvo,nei vaiku turi....ale koks nekaltas sakau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgarita: 31 gegužės 2012 - 22:40
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 31, 21:30)
nu va...svarbu viskas tik gereja thumbup.gif
as tu operaciju tai bijau...as va mazaji 2 sav kai buvo operavom blink.gif  blink.gif kankino toki maza 4 val po peileis..... blink.gif  bet aciu D y nauda....

Ką operavo tokiam mažiukui? unsure.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 31, 21:34)
maniskes gimtdienio partis sestadieny, tai reik pasiruosti. kad nieko daugiau, orai subjuro. su draugais senai besimatem, tai i svecius pavaiksciosim (jei kas priims) pas save ka pasikviesim. jei ne tai taip tiesiog parstumsim tas dieneles ir tiek. namuose nemazai turiu ka tvarkinetis, dokus susitvarkyt, gi atejo cia man kur kasmet eina, reik susiziuret, nes po to jau nebus kada, dirbsiu iki pat skrydzio i LT. greit ta savaite praleks irnesakyk.gif mama siule i Kew Gardens vaziuot, bet kad as pas drauge isvariau, tai gal sy savaitgaly vaziuot reik?...

ka tu mastai?

Tiesa,gi birželis jau. doh.gif
Aš dar nežinau.Turiu keletą reikalų,o šiaip,tai oras nulems keliauti ar ne. biggrin.gif Ekspromtu ką sugalvosiu,labai noriu York pamatyt. rolleyes.gif Gal netgi su kokia vienos nakties nakvyne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 31, 23:54)

Ką operavo tokiam mažiukui? unsure.gif

auglys buvo....
Atsakyti
Vargeli. verysad.gif
Atsakyti
Edgarita blink.gif vajei kaip baisu!
o kaip aptiko?
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2012 06 01, 00:34)
neugina, bet labai didziuojasi ir giriasi, kad va cia mano  doh.gif  doh.gif o islaikyt tai jis ir saves neislaiko. grizo namo ir sedi mamai ant sprando... o ji plesosi per darbus, kad suaugusi sunu ir neigalu vyra islaikyt  doh.gif

va del to man ir juokinga, ir pikta, kai kitos vienisos mamos VT taip lengvai paleidzia, mazdaug ''ai, uzsiauginsiu pati, man is jo nieko nereikia'' ir dar agituoja, reklamuojas kokia ji didvyre.... o TAS ir toliau vaikus daro, be jokios atsakomybes. zinoma, buna kai sunku pagauti VT, prisiteisti alimentus, bet kalbu apie atvejus, kai vietoj to kad apie save ir vaika pagalvot, kazkodel gailima tokiu niekseliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 31 gegužės 2012 - 23:18
Labas rytas.....
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 01, 00:24)

Edgarita blink.gif  vajei kaip baisu!
o kaip aptiko?

paskutinem savaitem kaip laukiausi jau kazka pradejo matyt..vieni spejo kad tik seselis,kiti kad dvynuku liekana likus ( nes is pradziu ytare dvynukus).kai gime tai puole tirt,ir rado....isoperavo,padare biopsija...viskas gerai thumbup.gif kaip pasirodo jis jokios itakos sveikatai neturejo,taip guziukas pilve buvo ir viskas...dabar turim blogus prisiminimus ir dideli randa biggrin.gif biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labryt!

Grąžinkit saulę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif wacko.gif

Edgarita,geriausia tai,kad jis neprisimena.Kaip ir mano Staska viso išgyvento košmaro. unsure.gif

Kaip jaustis?Karališkas ilgas savaitgalis o oras šlykštus ir taip šalta,kad naktį ieškojau kojinių ir jau galvojau,kad jungsiu pečių. schmoll.gif
Atsakyti