Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(NakedA @ 2012 06 06, 09:29)
Jus gal ir supratot ,bet ne visi  tongue.gif  O prie ko cia "susaudymas" , tokiais atvejais issiskirti galima ir pasukti i skirtingas puses ,kas neleidzia  mirksiukas.gif
Vat virga minejo ,kad tevas isejo pas meiluze su visam  ir viskas aisku ,tai ko cia ir bepykti  rolleyes.gif  ,o jei taip uz akiu apgaudineja daug metu tarkim ,visi jau aplinkui zino ,tik tu dar nezinai ,nes tau pudrinamos smegenys ,ka tada sakyt ? Fajna ,ane  biggrin.gif ?

o jei niekas nežino? Jei moteris, ištekėjusi, miega su vedusiu, vien dėl sexo ir aistros? Kas ji?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 11:00)
o jei niekas nežino? Jei moteris, ištekėjusi, miega su vedusiu, vien dėl sexo ir aistros? Kas ji?

Pasaka be galo laugh.gif . Nu tikrai kad ne sventuole rolleyes.gif , o tai kad aplinkiniai nezino ,tai nedaro jos padoria ,tai tik rodo fakta ,kad ji moka gerai meluoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 06, 10:17)
Pasaka be galo  laugh.gif . Nu tikrai kad ne sventuole  rolleyes.gif  , o tai kad aplinkiniai nezino ,tai nedaro jos padoria ,tai tik rodo fakta ,kad ji moka gerai meluoti  smile.gif

jūs-šventuolė?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 11:31)
jūs-šventuolė?

As laikau save padoria . Niekada neprasidejau ,neprasidedu ir nezadu prasideti su vedusiais vyrais .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 06, 10:35)
As laikau save padoria . Niekada neprasidejau ,neprasidedu ir nezadu prasideti su vedusiais vyrais .

Vadinasi, ištikimybė yra tas dalykas, kuris daro jus, žmogų, padorią? To pakanka?
Atsakyti
tai kovoji su davatkom vis, Montekrista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 11:36)
Vadinasi, ištikimybė yra tas dalykas, kuris daro jus, žmogų, padorią? To pakanka?

Gal dabar nesigilinsim ko pakanka ar ko truksta iki mano padorumo . tema jug ne apie mane biggrin.gif
Papildyta:
Raudona Saule , nuo kada davatka yra ta ,kuriai istikimybe yra santykiu pagrindas smile.gif ? Nesu kazkokia baznytine moterele ,nesiojanti ilgus sijonus , i lova einanti su maldaknyge ir visas lazdavojanti uz seksualinius santykius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NakedA, ramiai, as irgi buvau su Montekrista susikovusi del to paties biggrin.gif bet galu gale supratau kame dalykas ir niarvas nebejama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 06, 10:42)
. tema jug ne apie mane  biggrin.gif

matai Spindulėli, kai tavęs čia šioje temoje tiek daug ir dar vis su tapačia kategoriška nuomone, kuri neleidžia skleisti kitoms pozicijoms (taip jautriai reaguoji dėl savo patyrimų), susidaro įspūdis, kad tema apie tave.

Tiesa gimsta ginče.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 06, 11:48)
matai Spindulėli, kai tavęs čia šioje temoje tiek daug ir dar vis su tapačia kategoriška nuomone, kuri neleidžia skleisti kitoms pozicijoms (taip jautriai reaguoji dėl savo patyrimų), susidaro įspūdis, kad tema apie tave.

Tiesa gimsta ginče.

Mano nuomone neprivalo keistis . Prasau ,reikskites visi , atsiprasau kad uzgoziau savo nusibodusia nuomone g.gif mirksiukas.gif Prasom ,kalbekites ,gal ka naujo izvelgsite ko as nebeizvelgiu 4u.gif
Atsakyti
Saule, nemanau, kad ta, kuri mąsto kitaip yra davatka.
Naked, iki jūsų man asmeniškai dzin, aš apskritai-ar moteris padori tik dėl to, kad miega su teisėtuoju?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 06 06, 11:48)
NakedA, ramiai, as irgi buvau su Montekrista susikovusi del to paties biggrin.gif bet galu gale supratau kame dalykas ir niarvas nebejama biggrin.gif

Ir kame?Nes pati yra viena is tu pasileidusiu motereliu lotuliukas.gif ?
Atsakyti