Paleistuvė - kuri visiems pasakoja apie savo nuotykius, ypač būsimam padoriam vyrui.

Idomu ar cia atsiras kurios pasakoja
isvis i lankas nukrypot
Jug tema apie meiluzes ,tai jas ir turejau galvoj ,jas butent ir pavadinau paleistuvemis 
Papildyta:
Teisingai pasakei ,visos turim praeiti ,bet ne visos praeity buvome vedusio vyro meiluzemis
,vat tuom ir skiriasi paleistuve nuo nepaleistuves 
Papildyta:
Kaip jau minejau ,sakydama "paleistuve" ,atsizvelgiau i tema ir taip pavadinau meiluzes . Dar gyvenime paleistuve galima pavadinti tokia moteri ,kuri lipa ant visu vyru
. Nu jei meiluze lipa ant vedusio vyro ,tai kuom ji ne paleistuve
,atseit labai jau padori ,ka ? Ir prie ko cia skaiciuot vyrus

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 11:42)
... suprantu, kad su tokiu vyru man ne pakeliui, kuris skaičiuoja, kas kur kaip kiek ir su kuo, tuo labiau, kad kalba eina apie praeitį, kurią visi turime. 

Teisingai pasakei ,visos turim praeiti ,bet ne visos praeity buvome vedusio vyro meiluzemis

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 11:42)
1. Kas yra paleistuvė? Nuo kelinto skaičiaus turėtų vyrų?
2. Yra ne tik nori/nenori, yra "neturi reikšmės".
Papildyta:
2. Yra ne tik nori/nenori, yra "neturi reikšmės".
Papildyta:
Kaip jau minejau ,sakydama "paleistuve" ,atsizvelgiau i tema ir taip pavadinau meiluzes . Dar gyvenime paleistuve galima pavadinti tokia moteri ,kuri lipa ant visu vyru

QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 09:59)
Na nebent sazine negrauzia
Tik meiluze ir zinos su kiek ji pergulejo ,bet sakau ,kad jei zinotu ir jos vyras ,kaip pvz.,tai jam nemanau kad patiktu tokia pasileidusi busima (gal) zmona 

aga, nekalta turi būt.
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 05, 17:15)
aga, nekalta turi būt.

Kto u nas ne pervij, tot u nas vtaroj. (jei ne pirmas, tai tada tik antras)
Va, taip moterys turetu elgtis, ir nepasakoti savo buvusiu/esamu.
Cia kazkas minejo zodi paleistuve. Kad, meiluze, tai jau butinai paleistuve? Taip, manau, kalba moterys "nukentejusios" nuo vyro meiluziu. Niekada nebuvau vedusio vyro meiluze, ir tikiuosi neteks, bet niekada neapibudinciau sitaip moters. Vien del to, kad ji gulasi su vedusiu vyru, ji netampa paleistuve. Gal, su tuo vienu vyru ji tik ir yra gulejusi? Ir isvis, man labai negrazu, kai moterys apie moteris sitaip sneka. Manau turetu, vyru skaicius, yra privatus reikalas, ir niekas neturi teises ju skaiciuoti.

P.s. Kad nekiltu klausimu, mano vyras irgi turejo meiluze.
QUOTE(virga @ 2012 06 05, 18:38)

Kto u nas ne pervij, tot u nas vtaroj. (jei ne pirmas, tai tada tik antras)
Va, taip moterys turetu elgtis, ir nepasakoti savo buvusiu/esamu.
Cia kazkas minejo zodi paleistuve. Kad, meiluze, tai jau butinai paleistuve? Taip, manau, kalba moterys "nukentejusios" nuo vyro meiluziu. Niekada nebuvau vedusio vyro meiluze, ir tikiuosi neteks, bet niekada neapibudinciau sitaip moters. Vien del to, kad ji gulasi su vedusiu vyru, ji netampa paleistuve. Gal, su tuo vienu vyru ji tik ir yra gulejusi? Ir isvis, man labai negrazu, kai moterys apie moteris sitaip sneka. Manau turetu, vyru skaicius, yra privatus reikalas, ir niekas neturi teises ju skaiciuoti.

P.s. Kad nekiltu klausimu, mano vyras irgi turejo meiluze.
Bet tai valio

Patikslinimas: moterys miega ne su paženklintais vyrais, kaip kuiliais perdurtom ausim ir numeruoti, ne su vedusiais ar nevedusiais. Moterys miega su vyrais. Jei jos ne lesbės ar bi.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 19:28)
Patikslinimas: moterys miega ne su paženklintais vyrais, kaip kuiliais perdurtom ausim ir numeruoti, ne su vedusiais ar nevedusiais. Moterys miega su vyrais. Jei jos ne lesbės ar bi.
Tai jau skirtumo nebematai tarp vedusio ir nevedusio

Skyrybos trunka ilgiau, nei kai kam to norėtųsi. Tai, kad vyras vedęs - dar ne reiškia, kad nurašytas. Turinys yra esmė. Ne visi vedę vyrai faktiškai yra neištikimi, jie tik juridiškai yra neištikimi.
QUOTE(diskas @ 2012 06 05, 19:38)
Taip vyrui neturetu rupet, bet yra kaip yra. Visi mes zmones ir mum rupi.
O man nerūpi, kas ir kiek buvo iki manęs

QUOTE(Natela @ 2012 06 05, 20:43)
Pradzioje pasakykite kas yra norma, tuomet spresime normali jus, ar ne