Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

Paleistuvė - kuri visiems pasakoja apie savo nuotykius, ypač būsimam padoriam vyrui. biggrin.gif
Atsakyti
Idomu ar cia atsiras kurios pasakoja lotuliukas.gif isvis i lankas nukrypot biggrin.gif Jug tema apie meiluzes ,tai jas ir turejau galvoj ,jas butent ir pavadinau paleistuvemis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 11:42)
... suprantu, kad su tokiu vyru man ne pakeliui, kuris skaičiuoja, kas kur kaip kiek ir su kuo, tuo labiau, kad kalba eina apie praeitį, kurią visi turime.  g.gif

Teisingai pasakei ,visos turim praeiti ,bet ne visos praeity buvome vedusio vyro meiluzemis liezuvis.gif ,vat tuom ir skiriasi paleistuve nuo nepaleistuves mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 11:42)
1. Kas yra paleistuvė? Nuo kelinto skaičiaus turėtų vyrų?
2. Yra ne tik nori/nenori, yra "neturi reikšmės".
Papildyta:

Kaip jau minejau ,sakydama "paleistuve" ,atsizvelgiau i tema ir taip pavadinau meiluzes . Dar gyvenime paleistuve galima pavadinti tokia moteri ,kuri lipa ant visu vyru g.gif . Nu jei meiluze lipa ant vedusio vyro ,tai kuom ji ne paleistuve bigsmile.gif ,atseit labai jau padori ,ka ? Ir prie ko cia skaiciuot vyrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 05 birželio 2012 - 13:19
QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 09:59)
Na nebent sazine negrauzia  irnesakyk.gif  hihihi.gif  Tik meiluze ir zinos su kiek ji pergulejo ,bet sakau ,kad jei zinotu ir jos vyras ,kaip pvz.,tai jam nemanau kad patiktu tokia pasileidusi busima (gal) zmona  rolleyes.gif

aga, nekalta turi būt.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 05, 17:15)
aga, nekalta turi būt.

thumbup.gif
Kto u nas ne pervij, tot u nas vtaroj. (jei ne pirmas, tai tada tik antras)
Va, taip moterys turetu elgtis, ir nepasakoti savo buvusiu/esamu.
Cia kazkas minejo zodi paleistuve. Kad, meiluze, tai jau butinai paleistuve? Taip, manau, kalba moterys "nukentejusios" nuo vyro meiluziu. Niekada nebuvau vedusio vyro meiluze, ir tikiuosi neteks, bet niekada neapibudinciau sitaip moters. Vien del to, kad ji gulasi su vedusiu vyru, ji netampa paleistuve. Gal, su tuo vienu vyru ji tik ir yra gulejusi? Ir isvis, man labai negrazu, kai moterys apie moteris sitaip sneka. Manau turetu, vyru skaicius, yra privatus reikalas, ir niekas neturi teises ju skaiciuoti. biggrin.gif
P.s. Kad nekiltu klausimu, mano vyras irgi turejo meiluze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 05 birželio 2012 - 17:38
QUOTE(virga @ 2012 06 05, 18:38)
thumbup.gif
Kto u nas ne pervij, tot u nas vtaroj. (jei ne pirmas, tai tada tik antras)
Va, taip moterys turetu elgtis, ir nepasakoti savo buvusiu/esamu.
Cia kazkas minejo zodi paleistuve. Kad, meiluze, tai jau butinai paleistuve? Taip, manau, kalba moterys "nukentejusios" nuo vyro meiluziu. Niekada nebuvau vedusio vyro meiluze, ir tikiuosi neteks, bet niekada neapibudinciau sitaip moters. Vien del to, kad ji gulasi su vedusiu vyru, ji netampa paleistuve. Gal, su tuo vienu vyru ji tik ir yra gulejusi? Ir isvis, man labai negrazu, kai moterys apie moteris sitaip sneka. Manau turetu, vyru skaicius, yra privatus reikalas, ir niekas neturi teises ju skaiciuoti.  biggrin.gif
P.s. Kad nekiltu klausimu, mano vyras irgi turejo meiluze.

Bet tai valio clap.gif Tavo vyras turejo meiluze bigsmile.gif ir tu dar giriesi . Ir gini meiluzes g.gif Nuviliojusi svetima vyra netampa paleistuve ? O tai kuom ji patampa g.gif - sventaja ? Isvis nenormalu g.gif Moterys tai moterys ,bet kaip matai moteris nelygu moteriai . O tai kodel negalima iskarto susirast laisvo vyro ,ir tegul jis buna pirmasis ,treciasis ,ar n-tasis ,bet jai niekas nelipins tada meiluzes etiketes ax.gif O dabar taip iseina kad tos ,kurios miega su vedusiais vyrais dar ir turi buti suprastos ,isteisintos ar kaip suprast g.gif ? O vyru nieks ir neskaiciuoja biggrin.gif ,nebent mintyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 05 birželio 2012 - 18:40
Patikslinimas: moterys miega ne su paženklintais vyrais, kaip kuiliais perdurtom ausim ir numeruoti, ne su vedusiais ar nevedusiais. Moterys miega su vyrais. Jei jos ne lesbės ar bi.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 19:28)
Patikslinimas: moterys miega ne su paženklintais vyrais, kaip kuiliais perdurtom ausim ir numeruoti, ne su vedusiais ar nevedusiais. Moterys miega su vyrais. Jei jos ne lesbės ar bi.

Tai jau skirtumo nebematai tarp vedusio ir nevedusio doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif ? Nu truksta zodziu blink.gif Tai ,kad jam ant kaktos neparsyta ,jog jis yra vedes ,dar nereiskia ,kad issiaiskinusi negali nutraukti santykiu su juo . Jeigu tik pasilinksminimams tau meiluzis tereikalingas ir nera meiliu-seiliu ,tai galima ir su kitu linksmintis ,kam lyst prie vedusio . Tam ,kad ji paguost "vargseli paklydeli" ? Saziningai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 05 birželio 2012 - 18:39
Skyrybos trunka ilgiau, nei kai kam to norėtųsi. Tai, kad vyras vedęs - dar ne reiškia, kad nurašytas. Turinys yra esmė. Ne visi vedę vyrai faktiškai yra neištikimi, jie tik juridiškai yra neištikimi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 10:05)
Nori pasakyti, būsimą vyrą/draugą reikia apgauti, kiek turėjai iš tikrųjų vyrų? Taip išeina, kad pritari Nakedai dėl to, jog jiems tai svarbu?

Normaliam ir be kompleksų vyrui bus visiškai nesvarbu kaip, su kuo ir su kiek ji buvo iki jo smile.gif
Atsakyti
Taip vyrui neturetu rupet, bet yra kaip yra. Visi mes zmones ir mum rupi.
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 06 05, 19:38)
Taip vyrui neturetu rupet, bet yra kaip yra. Visi mes zmones ir mum rupi.

O man nerūpi, kas ir kiek buvo iki manęs smile.gif Gal aš nenormali? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 06 05, 20:43)
O man nerūpi, kas ir kiek buvo iki manęs smile.gif Gal aš nenormali? g.gif  biggrin.gif

Pradzioje pasakykite kas yra norma, tuomet spresime normali jus, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti