Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 16:33)
didelis muilo burbulas, nesąmonė absoliuti, nauja tema diskusijai  smile.gif

Visiskai nesutinku su tokia pozicija. Kaip yra moteru su ivairiausiom vertybem, taip ir vyru. Aisku kategoriskumo pas mane nera ezeru, tad ta galimybe ''niekada nesakyk niekada'' palieku bet kokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 06 06, 17:32)
Jei vyras myli - tai net minties negali but apie kitas

Pasikliauti vien meile labai slidu. Nes yra tokių, kurie čia myli, čia nemyli. Vakar mylėjo, o šiandien nebe, myli jau kitą, o gal labiausiai save.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 06, 16:35)
Tai ir aš apie tą patį, kai realiai nieko rimto. Tik meilužei reikia rimto.

va, teisingai ir trumpai. Kai neatitinka meilužių norai-lauk bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 06 06, 17:32)
Jei vyras myli - tai net minties negali but apie kitas

Cia anekdotas bigsmile.gif ?Mylintis vyras,nemato kitu ,turbut tik pacioje pradzioje biggrin.gif .Sveikas vyras,kaip ir sveika moteris,kad ir kaip bemyletu savo partneri,visada pagalvos apie kitus,pastebes grazius zmones ir nereikia cia sneketi nesamoniu biggrin.gif .
As savo vyra myliu,bet minciu visokiu buna cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 06 06, 16:37)
Visiskai nesutinku su tokia pozicija. Kaip yra moteru su ivairiausiom vertybem, taip ir vyru. Aisku kategoriskumo pas mane nera ezeru, tad ta galimybe ''niekada nesakyk niekada'' palieku bet kokiu atveju.

taip, būtent - vien MYLIU nėra ištikimybės garantas VISIEMS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 06, 16:37)
Pasikliauti vien meile labai slidu. Nes yra tokių, kurie čia myli, čia nemyli. Vakar mylėjo, o šiandien nebe, myli jau kitą, o gal labiausiai save.

Labai teisingai. Meiles neuztenka, nes ji slidus dalykas. Kitas kris ant keliu ir musis i krutine, kad myli be proto, nors tik ka is kitos parsliauzes, o kitas meile sieja su pagarba, atsidavimu ir istikimybe laiko didelia vertybe.
Atsakyti
Kiek žmonių, tiek meilių, tad jokio ŽINAU, kaip būna, būti negali šiame pasaulyje
Atsakyti
Ar yra maciusiu filma "Kloja" (Chloe)? Ten labai graziai parodyta, kad ir mylintis vyras tera paprastas vyras, kuriam reikia moteru demesio, paflirtavimo, bet jis niekada neperzenge ribos. Taip pat parodyta ir zmona, kuri apimta itarimu ir pykcio, pati perzenge riba ir buvo neistikima vyrui. Taigi, viskas gali buti taip slidu, ypac esant kitu itakai.
Pats filmas nevisiskai atitinka sia diskusija, bet paziureti verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 06 06, 16:45)
Ar yra maciusiu filma "Kloja" (Chloe)? Ten labai graziai parodyta, kad ir mylintis vyras tera paprastas vyras, kuriam reikia moteru demesio, paflirtavimo, bet jis niekada neperzenge ribos. Taip pat parodyta ir zmona, kuri apimta itarimu ir pykcio, pati perzenge riba ir buvo neistikima vyrui. Taigi, viskas gali buti taip slidu, ypac esant kitu itakai.
Pats filmas nevisiskai atitinka sia diskusija, bet paziureti verta  mirksiukas.gif

o kodėl jis nedrįso?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 16:33)
didelis muilo burbulas, nesąmonė absoliuti,

Tada jum uzuojauta. Kai buvau vedes man kitu nereikejo, net minties apie tai nebuvo.O jei jus netikit, tai jau jusu beda, reiskia jus savais vyrais nepasitikit.Cia kaip pasakyt kad visos moterys k....
Atsiprasau jei ka izeidziau bet taip manau as.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 16:46)
o kodėl jis nedrįso?

Todel, kad mylejo zmona ir istikimybe jam buvo vertybe.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 06 06, 17:34)
Mano vyras irgi taip sake  drinks_cheers.gif

Keista, ir manasis flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 17:39)
taip, būtent - vien MYLIU nėra ištikimybės garantas VISIEMS.  smile.gif

Todel, kad musu visu MEILES skirtingos.
Atsakyti