Visiskai nesutinku su tokia pozicija. Kaip yra moteru su ivairiausiom vertybem, taip ir vyru. Aisku kategoriskumo pas mane nera ezeru, tad ta galimybe ''niekada nesakyk niekada'' palieku bet kokiu atveju.
Cia anekdotas ?Mylintis vyras,nemato kitu ,turbut tik pacioje pradzioje .Sveikas vyras,kaip ir sveika moteris,kad ir kaip bemyletu savo partneri,visada pagalvos apie kitus,pastebes grazius zmones ir nereikia cia sneketi nesamoniu .
As savo vyra myliu,bet minciu visokiu buna .
Visiskai nesutinku su tokia pozicija. Kaip yra moteru su ivairiausiom vertybem, taip ir vyru. Aisku kategoriskumo pas mane nera ezeru, tad ta galimybe ''niekada nesakyk niekada'' palieku bet kokiu atveju.
Labai teisingai. Meiles neuztenka, nes ji slidus dalykas. Kitas kris ant keliu ir musis i krutine, kad myli be proto, nors tik ka is kitos parsliauzes, o kitas meile sieja su pagarba, atsidavimu ir istikimybe laiko didelia vertybe.
Ar yra maciusiu filma "Kloja" (Chloe)? Ten labai graziai parodyta, kad ir mylintis vyras tera paprastas vyras, kuriam reikia moteru demesio, paflirtavimo, bet jis niekada neperzenge ribos. Taip pat parodyta ir zmona, kuri apimta itarimu ir pykcio, pati perzenge riba ir buvo neistikima vyrui. Taigi, viskas gali buti taip slidu, ypac esant kitu itakai. Pats filmas nevisiskai atitinka sia diskusija, bet paziureti verta
Ar yra maciusiu filma "Kloja" (Chloe)? Ten labai graziai parodyta, kad ir mylintis vyras tera paprastas vyras, kuriam reikia moteru demesio, paflirtavimo, bet jis niekada neperzenge ribos. Taip pat parodyta ir zmona, kuri apimta itarimu ir pykcio, pati perzenge riba ir buvo neistikima vyrui. Taigi, viskas gali buti taip slidu, ypac esant kitu itakai.
Pats filmas nevisiskai atitinka sia diskusija, bet paziureti verta
Tada jum uzuojauta. Kai buvau vedes man kitu nereikejo, net minties apie tai nebuvo.O jei jus netikit, tai jau jusu beda, reiskia jus savais vyrais nepasitikit.Cia kaip pasakyt kad visos moterys k....
Atsiprasau jei ka izeidziau bet taip manau as.