Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(Moonte @ 2012 06 06, 16:54)
Keista, ir manasis  flirt.gif

Taip pat sake, kad moteru demesys jam malonus, net paflirtuot lengvai malonu. Bet ejimo i kita etapa neisivaizduoja, nes istikimybe jam labai svarbu. Neatleistu jos nei man, nei pats sau, jei gyvenimas pametetu toki akibroksta vistik kadanors. As irgi megstu demesi, flirta, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 06 06, 17:57)
Taip pat sake, kad moteru demesys jam malonus, net paflirtuot lengvai malonu. Bet ejimo i kita etapa neisivaizduoja, nes istikimybe jam labai svarbu. Neatleistu jos nei man, nei pats sau, jei gyvenimas pametetu toki akibroksta vistik kadanors. As irgi megstu demesi, flirta, bet tik tiek.

Mjo, kartais ne gimines? Nes baisiai panasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 06 06, 16:59)
Mjo, kartais ne gimines? Nes baisiai panasu  smile.gif

Kas ten zino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 06 06, 18:01)
Kas ten zino  mirksiukas.gif

Svietas mazas.
Si savaitgali, kartais pas giminaiciu i Nida nesiruosiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 birželio 2012 - 17:05
QUOTE(Moonte @ 2012 06 06, 17:02)
Svietas mazas.
Si savaitgali, kartais pas giminaiciu i Nida nesiruosiat?

smile.gif Ne.
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 06 06, 16:53)
Tada jum uzuojauta. Kai buvau vedes man kitu nereikejo, net minties apie tai nebuvo.O jei jus netikit, tai jau jusu beda, reiskia jus savais vyrais nepasitikit.Cia kaip pasakyt kad visos moterys k....
Atsiprasau jei ka izeidziau bet taip manau as.

g.gif aš, ačiūdie, vieną teturiu. Ir aš jo neklausiu, eina jis kairėn ar ne. Aš jo meilės sau nesieju su skambiom deklaracijom, tokiom kaip "mylėsiu amžinai, esu tavo tik tavo, net negalvoju apie kitas" ir tt. Gal todėl aš tebesu ištekėjus?
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 06 06, 18:07)

Niu va, o as tikejausi blush2.gif

O siap, malonu sutikti panasiai vertinanciu 4u.gif .
Atsakyti
Gal, bet tai ir gerai 4u.gif
Atsakyti
apskritai-negi vyras turi pasakyti, kad gink dieve neis kairėn, kad juo tikėtumėm? Ar ne didesnis abipusis pasitikėjimas, ar ne tikresnis jis, kai tiesiog jauti - jam/jai nereikia nieko kito, nes tu užpildai jį/ją visą?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 17:12)
apskritai-negi vyras turi pasakyti, kad gink dieve neis kairėn, kad juo tikėtumėm? Ar ne didesnis abipusis pasitikėjimas, ar ne tikresnis jis, kai tiesiog  jauti - jam/jai nereikia nieko kito, nes tu užpildai jį/ją visą?

Be abejo, kad idealiausias variantas tas, kur pasakose buna 4u.gif Nes tas pasakymas, nelygu tikrovei ir tas jautimas gali labai pribloksti, kai paaiskeja priesingi faktai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 18:12)
apskritai-negi vyras turi pasakyti, kad gink dieve neis kairėn, kad juo tikėtumėm? Ar ne didesnis abipusis pasitikėjimas, ar ne tikresnis jis, kai tiesiog  jauti - jam/jai nereikia nieko kito, nes tu užpildai jį/ją visą?

Na kodel manai, kad tai turi puti iskilminga deklaracija, ar priesaika padejus ranka ant Biblijos. Tiesiog stebi situacijas vertini, kartais paironizuoji, ko jis taip atstume tokia dailia moteri, kuri jam visa vakara asistavo ir t.t. ir t.t. Siaip, ar kitaip, per laika viskas "islenda", susidelioja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 06 06, 17:16)
Na kodel manai, kad tai turi puti iskilminga deklaracija, ar priesaika padejus ranka ant Biblijos. Tiesiog stebi situacijas vertini, kartais paironizuoji, ko jis taip atstume tokia dailia moteri, kuri jam visa vakara asistavo ir t.t. ir t.t. Siaip, ar kitaip, per laika viskas "islenda", susidelioja.

Cia jau kvepia provokacija rolleyes.gif
Atsakyti