QUOTE(Melinda @ 2006 11 28, 21:18)
as panasiai jauciuosi...lyg ne man tai buvo nutike.kartais paverkiu,bet tik viena ir tik kartais.ant kapelio vaziuoju tik karta per savaite,nera kaip dazniau,anksti temsta.i uzsieni neisvaziavom,nesenai pradejau dirbti sekretore tai kol nauja vieta,darbo daug,nera kada ir pagalvoti apie savo bedas.tik sunku buvo per pokalbius del darbo.visiems idomu:istekejusi...nesenai...vaiku nera...tai kodel?potenciali gimdyve ir niekas nenori priimti i darba.ziauru.visgi alytuje dar toks mastymas...paskuti karta uzkniso tas klausimas ir pasakiau kaip buvo ir kad apie kita vaikeli dar ilgai negalvosiu.ir prasom:dirbu jau savaite.gal gaila zmogui manes pasidare,nezinau,bet esme kad darba gavau neturedama patirties ir is daugelio kandidaciu.ir man visai negeda naudotis savo padetimi.jei jau taip mane gyvenimas nuskriaude tai kodel is to neisspaust siek tiek naudos...
o alytuje su darbais is tikruju sunkoka jei pazystamu neturi,bet imanoma...reikia tik paieskot ir nelaukti kol kas paduos skelbima.paciai siusti savo cv.darbas gerai,daug greiciau laikas eina ir nera kada taip daug galvoti apie esama situacija ir jos blogumus...sekmes tau
Tai labai sveikinu tave su darbo radimu! Ir gerai, kad daug darbo - tikrai mintys kitos tada galvoje. O kad į užsienį neišvažiavot, tai tikrai džiaugiuosi. Na nežinau ar aš čia patriotė pasidariau, bet man tai baisu, kai tiek žmonių iš Lietuvos bėga ir ne visi ten laimę randa. Tikiuosi, kad ir čia ateis jums linksmesni geresni laikai. Be to tikiuosi, kad dar susitiksim.
O dėl apklausų per priėmimus, tai žinok iš tikrųjų visur - ir Vilniuj ir Alytuj tas pats, ypač "tardo" neištekėjusias paneles, liepia prižadėti,kad bent 5 metus vaikų neturės, nu čia tai jau absurdas.
Nemanau, kad pasinaudojai savo padėtimi, tiesiog pasakei teisybę, o darbdavio teisė rinktis, na ir šaunu - pasirinko tave.
Na tai tikiuosi susirašysim dar. Iki
Drąsiems ir laimė padeda.