Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikėlio mirtis. Kaip išgyventi?

QUOTE(pince @ 2006 11 17, 12:19)
Nėštumo metu buvo imtas pasėlis-neigiamas,gimdymo metu mano gyd paėmė vandenų pasėlį,paskui ji man sakė,kad visa laimė,kad jis buvo paimtas,irgi neigiamas,po vaikelio mirties ėmė pieno pasėlį -neigiamas,aš švari,o vaikas miršta nuo streptokoko,absurdas.
Šio nėštumo metu man ėme pasėlį,kokius 6 kartus,po gimdymo vėl iš vandenų,šlapimo,kraujo,tyrė ir vaikelį,išėjom iš ligoninės švarūs,tikiuos antrą kartą toks absurdas nepasikartos.

g.gif nu joooo. Uzuojauta tau. TIkrai absurdiska situacija. O gydytojai ka sake? Ligoninej gavo??? Nes is kazkur jis turejo but. Nes reikia imt 30 kazkelinta savaite. Gal paeme anksciau nei reikia?
Na Pince, dabar supuoji suneli. Sekmes ir stiprybes jums mirksiukas.gif
O dabar ar dare kokius tyrimus? Sio nestumo metu?
Atsakyti
Pince, kokia gera naujiena, sveikinu su sūneliu. Aukit sveiki ir stiprūs thumbup.gif 4u.gif thumb_yello.gif birthday.gif clap.gif

O dėl to streptokoko, tai tikrai baisu, reikia dėl jo tikrintis apie 34 - 36 nėštumo savaitę. Ir jeigu jo randa, reikia sugerti kursą antibiotikų, ir jis bent laikinai išnaikinamas.
Atsakyti
Ačiu visoms už sveikinimus tongue.gif
Šio nėštumo metu buvau labai prižiūrima ,pasėlį dėl streptokoko ėmė kelis kart ,paskutinį34sav,visi neigiami,aplink vaikelį irgi labai šokinėjo,atliko visus tyrimus po du kart,gyd man aiškino,kad visi yra nugąsdinti po praito karto ir elgiasi su manim atsargiai.Man pasakė,kad aš niekada nesužinosiu iš kur mano Arnutis gavo tą streptokoką,sako,kad ne ligoninėj,kas jiem belieka,o iš aplinkos...
Atsakyti
Labas, Alde
as savo suneli palaidojau pries 2 metus, o asaros pasipila kas kart apie tai pagalvojus. Tokia netektis man per didele kad galeciau su tuo susitaikyti. Ir is savo patirties galiu patarti tau , kad vienintelis vaistas tavo sirdelei bus susilaukti vaikelio. Ne, as nesakau kad del to maziau ja skaudes, tiesiog maziau laiko liks skaudiems prisiminimams
Laikykis mieloji
Atsakyti
QUOTE(ciunka @ 2006 11 24, 11:08)
Labas, Alde
as savo suneli palaidojau pries 2 metus, o asaros pasipila kas kart apie tai pagalvojus. Tokia netektis man per didele kad galeciau su tuo susitaikyti. Ir is savo patirties galiu patarti tau , kad vienintelis vaistas tavo sirdelei bus susilaukti vaikelio. Ne, as nesakau kad del to maziau ja skaudes, tiesiog maziau laiko liks skaudiems prisiminimams
Laikykis mieloji

labas
ar galima paklaust ar tu susilaukei kito vaikelio?jei taip tai kiek laiko praeje buvo nuo pirmojo mirties? aciu uz atsakyma
Atsakyti
Melinda,
suprantu, kad tai labai skaudi tema, bet pasipasakok savo istorija. Mes dar su viena mamyte organizuosim peticija dėl streptokoko B, todėl labai svarbi kiekvienos mamos išgyventa istorija.
Ačiū tau

Pince,
ar tu pati mokėjai uz tyrimus? Kokia ta "ypatinga" priežiūra?

Nes žinot, man tai biski pikta pasidarė...kai buvau nesenai pas savo praktikos gydytoja, manes neapleidžia tokia mintis, kad aš visgi kažkokioj rizikos grupėj priklausiau. Nes neštumo metu buvau peršalus, vartojau antibiotikus, o tai reiškia, kad imunitetas susilpnėjęs buvo , tai gal ir prikibo streptokokas B. Aišku , kad dabar nesužinosiu nuo ko, bet jei menkiauisia rizika, kodėl man niekas nieko nepasakė???? Na tipo, teisinos , kad vėliau kraujas lygtais susitvarkė.. bet man tai pasitikėjimo nekelia. Jau pradedu galvoti apie privačius gygytojus.
Atsakyti
Žinai, Solele, privatūs gydytojai irgi ne Dievai, tie patys paprastai dirba ir privačiose ir valstybinėse klinikose.
O kad nesako visko gydytojai, tai čia tikra tiesa, man rodos, jie laikosi taisyklės, kad kuo mažiau nėščioji žinotų ir pergyventų.
Atsakyti
[quote=solele,2006 11 24, 16:26]
Melinda,
suprantu, kad tai labai skaudi tema, bet pasipasakok savo istorija. Mes dar su viena mamyte organizuosim peticija dėl streptokoko B, todėl labai svarbi kiekvienos mamos išgyventa istorija.
Ačiū tau

as esu parasiusi cia visa istorija gal kokiu dvieju lapu ilgumo tai antra karta tokios istorijos neparasysiu.trumpai:man buvo vaisiaus vandenu pagausejimas,juos per velai pastebejo,kudykis galejo laisvai judeti ir virkstele apsisukusi aplink savo asi uzsispaude ir mergyte uzduso...del ko pagausejo vandenu niekas nenustate.bet kadangi as nestumo metu skiepijausi nuo pasiutliges manau kad tai nuo tos vakcinos,bet daktarai atmete sia versija.taip kad iki siol nieko nezinau.o apie toki atveji kaip tavo isvis pirma karta girdejau.dabar zinosiu kad yra ir daugiau ko bijoti nestumo metu...
Papildyta:
QUOTE(BusGerai @ 2006 11 24, 17:22)
Žinai, Solele, privatūs gydytojai irgi ne Dievai, tie patys paprastai dirba ir privačiose ir valstybinėse klinikose.
O kad nesako visko gydytojai, tai čia tikra tiesa, man rodos, jie laikosi  taisyklės, kad kuo mažiau nėščioji žinotų ir pergyventų.

labas
kaip tu gyuveni?kaip nuotaikos?ar patinka gyventi alytuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melinda @ 2006 11 27, 21:46)
labas
kaip tu gyuveni?kaip nuotaikos?ar patinka gyventi alytuje? smile.gif

Sveikute,
Man visai patinka Alytuje, bet kažkaip jau pradėjau ilgėtis namų (o namai vistik jaučiu Vilniuj), dažnai nuvažiuojam į Vilnių, tai pasidžiaugiu, pasigraudenu ir vėl viskas gerai. O nuotaikos kur kas ramesnės, kartais net pačiai keista, kad jau viskas pamiršta, išnyra prisiminimai tik kaip šešėliai ir atrodo, kad viskas ne mano istorija.
O kaip tu? Kaip darbo paieškos? Aš irgi pradedau galvot apie darbą. Žinau, kad Alytuje rasti nėra taip lengva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BusGerai: 27 lapkričio 2006 - 23:06
QUOTE(BusGerai @ 2006 11 28, 01:05)
Sveikute,
Man visai patinka Alytuje, bet kažkaip jau pradėjau ilgėtis namų (o namai vistik jaučiu Vilniuj), dažnai nuvažiuojam į Vilnių, tai pasidžiaugiu, pasigraudenu ir vėl viskas gerai. O nuotaikos kur kas ramesnės, kartais net pačiai keista, kad jau viskas pamiršta, išnyra prisiminimai tik kaip šešėliai ir atrodo, kad viskas ne mano istorija.
O kaip tu? Kaip darbo paieškos? Aš irgi pradedau galvot apie darbą. Žinau, kad Alytuje rasti nėra taip lengva.

as panasiai jauciuosi...lyg ne man tai buvo nutike.kartais paverkiu,bet tik viena ir tik kartais.ant kapelio vaziuoju tik karta per savaite,nera kaip dazniau,anksti temsta.i uzsieni neisvaziavom,nesenai pradejau dirbti sekretore tai kol nauja vieta,darbo daug,nera kada ir pagalvoti apie savo bedas.tik sunku buvo per pokalbius del darbo.visiems idomu:istekejusi...nesenai...vaiku nera...tai kodel?potenciali gimdyve ir niekas nenori priimti i darba.ziauru.visgi alytuje dar toks mastymas...paskuti karta uzkniso tas klausimas ir pasakiau kaip buvo ir kad apie kita vaikeli dar ilgai negalvosiu.ir prasom:dirbu jau savaite.gal gaila zmogui manes pasidare,nezinau,bet esme kad darba gavau neturedama patirties ir is daugelio kandidaciu.ir man visai negeda naudotis savo padetimi.jei jau taip mane gyvenimas nuskriaude tai kodel is to neisspaust siek tiek naudos...
o alytuje su darbais is tikruju sunkoka jei pazystamu neturi,bet imanoma...reikia tik paieskot ir nelaukti kol kas paduos skelbima.paciai siusti savo cv.darbas gerai,daug greiciau laikas eina ir nera kada taip daug galvoti apie esama situacija ir jos blogumus...sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(Melinda @ 2006 11 28, 21:18)
as panasiai jauciuosi...lyg ne man tai buvo nutike.kartais paverkiu,bet tik viena ir tik kartais.ant kapelio vaziuoju tik karta per savaite,nera kaip dazniau,anksti temsta.i uzsieni neisvaziavom,nesenai pradejau dirbti sekretore tai kol nauja vieta,darbo daug,nera kada ir pagalvoti apie savo bedas.tik sunku buvo per pokalbius del darbo.visiems idomu:istekejusi...nesenai...vaiku nera...tai kodel?potenciali gimdyve ir niekas nenori priimti i darba.ziauru.visgi alytuje dar toks mastymas...paskuti karta uzkniso tas klausimas ir pasakiau kaip buvo ir kad apie kita vaikeli dar ilgai negalvosiu.ir prasom:dirbu jau savaite.gal gaila zmogui manes pasidare,nezinau,bet esme kad darba gavau neturedama patirties ir is daugelio kandidaciu.ir man visai negeda naudotis savo padetimi.jei jau taip mane gyvenimas nuskriaude tai kodel is to neisspaust siek tiek naudos...
o alytuje su darbais is tikruju sunkoka jei pazystamu neturi,bet imanoma...reikia tik paieskot ir nelaukti kol kas paduos skelbima.paciai siusti savo cv.darbas gerai,daug greiciau laikas eina ir nera kada taip daug galvoti apie esama situacija ir jos blogumus...sekmes tau

Tai labai sveikinu tave su darbo radimu! Ir gerai, kad daug darbo - tikrai mintys kitos tada galvoje. O kad į užsienį neišvažiavot, tai tikrai džiaugiuosi. Na nežinau ar aš čia patriotė pasidariau, bet man tai baisu, kai tiek žmonių iš Lietuvos bėga ir ne visi ten laimę randa. Tikiuosi, kad ir čia ateis jums linksmesni geresni laikai. Be to tikiuosi, kad dar susitiksim.
O dėl apklausų per priėmimus, tai žinok iš tikrųjų visur - ir Vilniuj ir Alytuj tas pats, ypač "tardo" neištekėjusias paneles, liepia prižadėti,kad bent 5 metus vaikų neturės, nu čia tai jau absurdas. doh.gif
Nemanau, kad pasinaudojai savo padėtimi, tiesiog pasakei teisybę, o darbdavio teisė rinktis, na ir šaunu - pasirinko tave.
Na tai tikiuosi susirašysim dar. Iki
Atsakyti
Tai kaip Jūsų visų nuotaikos? Tikriausiai ne kokios angel_sadangel.gif
Visi bėga, lekia, skuba, džiaugiasi, perka eglutes...
O mes su vyru pirmą kartą per 7 metus nepuošime eglės... Nedėsime viršūnės, kurią planavom kabint su Mažiuku... verysad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti