QUOTE(Rugiaveide @ 2007 01 05, 18:25)
O aš tai dabar jau bijau turėti daugiau vaikų... Nors mažai tikimybės, kad kitas vaikelis vėl susirgtų vėžiu kūdikystėje, bet juk visko būna... O juk dar galiu persileisti ar vaikelis gimti nesveikas - kas tada? Juk tokių mamų tiek daug. Manau, dar karto neištverčiau. Akyse tebestovi tokios ilgos mano mažiuko kančios ir maldaujančios akys...
Kaip nugalėti tą baimę? Neįsivaizduoju. Žinoma, gyvenimas priverčia nugalėti visus sunkumus. Tik kodėl jų daugiausia patiria mylintys tėvai?
Manau, kad mano psichologinė būsena dar nestabili, kad dabar ryžčiausi kitm vaikeliui. Nebent būtų netyčiukas... O šiaip manau, kad geriausia, jei vaikelis pilvelyje gyvena be streso - kiek tai įmanoma mūsų atveju.
Didžiuojuosi Jumis, pasiryžusiomis turėti kitą vaikelį.
Kaip nugalėti tą baimę? Neįsivaizduoju. Žinoma, gyvenimas priverčia nugalėti visus sunkumus. Tik kodėl jų daugiausia patiria mylintys tėvai?
Manau, kad mano psichologinė būsena dar nestabili, kad dabar ryžčiausi kitm vaikeliui. Nebent būtų netyčiukas... O šiaip manau, kad geriausia, jei vaikelis pilvelyje gyvena be streso - kiek tai įmanoma mūsų atveju.
Didžiuojuosi Jumis, pasiryžusiomis turėti kitą vaikelį.
Rasau cia pirma karta. Uzsukau i si skyreli, nes pati esu isgyvenusi dukrytes netekti. Mano dukryte isgyveno tik 1,5 menesiuko:(
Mano istorija turbut kaip ir kitu. Idealus nestumas, lauktas vaikelis, supirkta viskas nuo - iki. Net baisiausiam sapne nebuciau susapnavusi, kad ir man gali taip atsitikti. Deja, likimas neziuri, ar tu turtingas, ar vargsas.... Kam skirta, tam skirta.... Dukryte gime po cezario su padidejusiomis kepenytemis. Kadangi susije su kepenimis, tai gyd. pasake, kad neaiskios kilmes hepatitas, ko pasekoje kepenu ciroze????? Daug klaustuku, daug neatsakytu klausimu? Kaip? Is kur? kas ir del ko, jei mes su vyru visiskai sveiki.Gyd taip ir nesugebejo paaiskinti...
Praejo 4 metai. Dabar as sedziu prie kompo, o salia, vezimelyje, guli kita dukryte, kuriai jau 4 menesiukiai. Ji gime sveikut sveikutele.

Ilgai bijojau net pagalvoti apie antra leliuka. Bet susikaupiau, tiesiog isitikinau, kad si karta viskas bus gerai. Ant tiek itikejau, kad neabejojau, kad si karta viskas bus gerai. Taip ir nutiko. Ir tu nebijok. Palauk, kol ateis laikas, pati pajusi, kada vel busi pasirengusi nestumui. Isitikinau, kad tikejimas labai padeda.
As manau, kad zaibas du kartus i ta pati medi netrenkia.