Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikėlio mirtis. Kaip išgyventi?

Beana, sveikinu! 4u.gif Ir labai labai dėl tavęs džiaugiuosi.
Atsakyti
Dėkui visoms už sveikinimus 4u.gif Kol kas retokai prisėdu prie kompiuterio, nes kadangi mane kirpo ir teko siūti, tai dar negaliu sėdėti, o stovint baisiai nepatogu prie kompiuterio ax.gif Mano dukrytės gimimas nustūmė į antrą planą skausmą, nors žiūrėdama į savo stebukliuką dažnai pagalvoju, kokia dabar būtų mano pirmoji dukrytė. Šiaip jaučiuosi laiminga. Nors kažkur širdies kertelėje kirba baimė, kad tik viskas būtų gerai. Bet bet kokiu atveju, noriu pasakyti toms kurios dar abejoja, kitas vaikutis yra geriausias vaistas, kuris vėl išmoko nuoširdžiai šypsotis.
Atsakyti

Beana, nuoširdžiausiai sveikinu susilaukus mažylės 4u.gif

Kaip gera žinoti, kad išdrįsai ir nugalėjusi visas baimes susilaukei tokio džiaugsmelio !!!!!!!

Labai labai džiaugiuosi, kad viskas gerai ir sveikatėlės abiem, aukite ir stiprėkite
wub.gif

Atsakyti
QUOTE(beana @ 2007 03 05, 13:42)
Dėkui visoms už sveikinimus  4u.gif  Kol kas retokai prisėdu prie kompiuterio, nes kadangi mane kirpo ir teko siūti, tai dar negaliu sėdėti, o stovint baisiai nepatogu prie kompiuterio ax.gif Mano dukrytės gimimas nustūmė į antrą planą skausmą, nors žiūrėdama į savo stebukliuką dažnai pagalvoju, kokia dabar būtų mano pirmoji dukrytė. Šiaip jaučiuosi laiminga. Nors kažkur širdies kertelėje kirba baimė, kad tik viskas būtų gerai. Bet bet kokiu atveju, noriu pasakyti toms kurios dar abejoja, kitas vaikutis yra geriausias vaistas, kuris vėl išmoko nuoširdžiai šypsotis.

Nuoširdžiai sveikinu ir linkiu kuo geriausios sveikatytės 4u.gif Labai džiaugiuosi dėl jūsų ir linkiu augti gražioms ir sveikoms[kaip būsimai uošvienei,man tai svarbu wub.gif ]
Atsakyti
Beana, labai džiaugiuosi tavo laime ir kuo nuoširdžiausiai sveikinu susilaukus savo stebuklėlio 4u.gif
Vis pagalvodavau apie tave, o tu jau sūpuoji savo mažylę. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, labiausiai gydo sielos žaizdas kurias paliko išėjęs vaikelis, tai nauja gyvybė. Aš irgi atsigavau tik po antro kūdikio gimimo, iki to laiko buvo didelė baimė, kad vėl viskas nepasikartotų... Dabar esu labai laiminga mama, mano sūnelis mane apkabina, bučiuoja, myliu jį labiausiai už viską pasauly, bet dažnai prisimenu savo pirmagimį, kiek jam dabar laiko būtų buvę, kaip abu broliukai drauge būtų augę... Sunku, bet aš dėkoju Dievui, kad atsiuntė man mano Matuką, be to žinau kad pirmą sūnelį jis pasiėmė, nes jam pritrūko angelėlių danguj, ir dabar jis ten laimingas. Taigi mamytės kurios netekot savo kūdikėlių, nebijokit vėl bandyti, antrą kartą tokios nelaimės paprastai nesikartoja.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Beskaitant jusu pasakojimus labai verkiau,asaros liejosi tiesiog savaime.Negaliu rasyti,kad suprantu jusu skausma,nes pats to nepatyres negali zinoti kas tai per skausmas,bet tikrai labai nuosirdziai jums visoms noriu pareikst savo uzuojauta netekus savo mazyliu.Linkiu jums begalines stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dannge: 09 kovo 2007 - 15:48
Kaip laikotės mamytės ? 4u.gif
Ar bent matot kaip viskas pradeda žaliuoti...? kaip gieda paukščiukai...?
aš pernai neatsimenu nei pavasario, nei vasaros, nei rudens..., tai kažkaip kai pažiūrėjau vieną rytą, kad jau žalia ir paukščiukai gieda, kažkaip keista pasirodė, taip senai buvę...
Šiltų Jums Velykų 4u.gif
Atsakyti
Labutis.
Jau du metus nešvenčiau Velykų, nemačiau pavasario - tik pro klinikų langą. Tai dabar taip keista...
Nors ne kažin kiek ir dabar matau: Martynas kosėja jau trečia savaitė, nepadeda jokie vaistai nuo kosulio ir nuo astmos. Dabar antra diena - antibiotikai, bet pagerėjimo - jokio... Tai ir sėdim namie. Bijau, kad netektų Velykų ir vėl klinikose sutikti...
Ir Jums visoms gerų Velykų.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 04 07, 16:59)
Labutis.
Jau du metus nešvenčiau Velykų, nemačiau pavasario - tik pro klinikų langą. Tai dabar taip keista...
Nors ne kažin kiek ir dabar matau: Martynas kosėja jau trečia savaitė, nepadeda jokie vaistai nuo kosulio ir nuo astmos. Dabar antra diena - antibiotikai, bet pagerėjimo - jokio... Tai ir sėdim namie. Bijau, kad netektų Velykų ir vėl klinikose sutikti...
Ir Jums visoms gerų Velykų.

Svarbiausia nepasiduoti blogoms nuojautoms, tikėk, kad Martynukui viskas bus gerai ir košuliukai praeis 4u.gif
O man Velykos viena iš liūdnų švenčių, nes per Velykas turėjau gimdyti, tai man dabar antri metai jos asocijuojasi su negerumais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daskeviciai @ 2007 03 07, 23:17)
Sveikos mamos, labiausiai gydo sielos žaizdas kurias paliko išėjęs vaikelis, tai nauja gyvybė. Aš irgi atsigavau tik po antro kūdikio gimimo, iki to laiko buvo didelė baimė, kad vėl viskas nepasikartotų... Dabar esu labai laiminga mama, mano sūnelis mane apkabina, bučiuoja, myliu jį labiausiai už viską pasauly, bet dažnai prisimenu savo pirmagimį, kiek jam dabar laiko būtų buvę, kaip abu broliukai drauge būtų augę... Sunku, bet aš dėkoju Dievui, kad atsiuntė man mano Matuką, be to žinau kad pirmą sūnelį jis pasiėmė, nes jam pritrūko angelėlių danguj, ir dabar jis ten laimingas. Taigi mamytės kurios netekot savo kūdikėlių, nebijokit vėl bandyti, antrą kartą tokios nelaimės paprastai nesikartoja.

O mes beveik kartu liudejom ir dziaugemes, mano sunus gime 2004 11 19 ir isgyveno tik savaite, o jo sesute gime 2006 11 05 ir tuom labai dziaugiuosi.
Atsakyti
Kurį laiką bendravau šioje temelėje, taigi noriu pasidžiaugti - aš vėl laukiuosi!
Labai tikiuosi, kad šįkart tikrai viskas bus gerai.
Atsakyti