Įkraunama...
Įkraunama...

Nedygsta pieniniai dantys

Kokia eiga dygsta dantukai? Kaip daznai pasitaiko isimtys?Ar gali pirmas dantukas isdygti kruminis ar salia jo? Mano dukrytei toj vietoj lyg paburke ir pabaltave siek tiek, kisa pirstukus i burna ir rekia, kanda viska su piktumu... Ar gali buti toj vietoj dantukas? unsure.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei irgi baltavo demele virsutineje zandenoje kaip kruminis dantukas... Gydytoja sako, kad nelabai gali buti, nes dzniausiai isdygsta apatiniai priekinys ar virsutiniai priekinys.... Mano mergina jau seniai viska griauzia kas paipla po rankute ir seilejasi litrais laugh.gif o dantuku kaip nera taip nera sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacikas: 26 rugpjūčio 2004 - 05:36
Del to, kad dantukai pradejo kaltis anksciau, jokiu papildomu maisteliu duoti tikrai nereikia. O del gedimo, tai galima sakyti yra teisybe, kadangi kuo anksciau dantukai isdygsta, tuo greiciau jie, veikiami nepalankiu aplikos faktoriu ir sugenda. Labai svarbu dabar dantukus valyti. Taip galite tiketis ir ankstyvo nuolatiniu dantuku pasirodymo. Jau nuo 4.5 metuku vis paziurekite, ar nedygsta sesti nuolatiniai dantukai. wink.gif
Atsakyti
Siaip jau beveik visada pirmiausia isdygsta priekiniai dantukai. Bet visose taisyklese pasitaiko isimciu.
Atsakyti
mano dukrytei greitai bus 4 men, ir jau pora savaiciu apacioje matosi dvieju dantuku uzuomazgos... atrodo, kad tuoj dygs , bet jie niekaip neislenda. pradzioje turejo temperaturos, viska kisosi i burna ir labai seilejosi, o dabar nurimo, kaip niekur nieko. 2.gif idomu,ar kai uzsimezga dantukai jie islenda iskart, ar tai gali ilgai uztrukti?
Atsakyti
Tikrai nepergyvenkite. Pirmieji dantukai isdygsta mazdaug 6-7 menesiu. Aisku gali buti tam tikros variacijos, bet nuo sukietejusiu danteneliu iki dantuku pasirodymo gali praeiti ir keli menesiai.
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Mano dukryte is tu, kuriems dantukai dygsta anksti: pirmas isdygo 4 men, o metu ir 1 men jau turejom 16! Dabar jai metai ir 3 menesiai. Staiga vel tapo irzli, kisa pirstukus i burna, nevalgo. Tai ir kilo klausimas: ar gali taip anksti dygti tie paskutiniai antrieji kruminiai? Kada Jusu maziukams dygo? Ypac "spartuoliams"?
Atsakyti
vat ir man butu idomu suzinot,nes labai panasi situacija unsure.gif g.gif
Atsakyti
Pas mumis 1 dantukas isdygo 6 menesiu, bet po to pakankamai operatyviai dygo ir visi kiti wink.gif
1 m. mes turejome dabar tiksliai nepasakysiu, bet gal kokius 14-16 dantuku. O paskutiniai kruminiai mums pradejo dygt mazdaug 1 m. 7 men. o pilnai isdygo 1 m. 9 men. Tai nezinau net ar mes cia prie tu spartuoliu g.gif
Bet manau, kad tikrai ali paskutiniai kruminukai kaltis ir 1 m. 3 men. wink.gif
Atsakyti
Pauliui dabar 2 metukai ir 2,5 menesiuko. Liko neisdyges dar vienas is antruju apatiniu kruminuku, o visus kitus jau turi. Antrieji kruminukai paprastai dygsta 20 - 30 menesiu.
Atsakyti
Aš negalėčiau pasakyti, kad maniškis iš tų bedančių, bet kažkodėl dantukai nustojo dygti. Jam dabar jau 2m. ir 3 mėn. o paskutiniai dantukai išdygo praeitų metų gruodį, vadinasi, beveik prieš 10 mėn. Iš viso yra išdygę 16 dantų. Ar jau reikia imti kokių nors priemonių dantukų dygimui skatinti, ar dar reikia laukti?
Atsakyti
na mum jau 1,5 o dantu turim tik 5. unsure.gif
Atsakyti