QUOTE(Ggabija @ 2005 04 07, 19:44)
Mums 3.5 men. pradeda digti dantukai. Mergaite blogai miega, dazniau prabunda ir verkia. Kaip padeti vaikui? Pries miga idejau zvakute viburkol nepadejo.
Bandykite patepti dantenėles specialiais minkštinančiais kremukais, skirtais dantukų dygimui (teiraukitės vaistinėse), tačiau bet kuriuo atveju šį neramų periodą reikės išlaukti.

Laba diena, va tai tokia bėda, jau 10 mėn, o dantuko nė vieno ir atrodo net nesiruošia pasirodyti
Noriu pasisakyti, kad kokius 2-jus mėn pamiršau duoti vitamino D, gal dėl to tie dantukai vėluoja?

QUOTE(Julena @ 2005 04 19, 11:23)
Laba diena, va tai tokia bėda, jau 10 mėn, o dantuko nė vieno ir atrodo net nesiruošia pasirodyti
Noriu pasisakyti, kad kokius 2-jus mėn pamiršau duoti vitamino D, gal dėl to tie dantukai vėluoja?

Mano pirmagimiui pirmas dantukas pasirodė 1m.2mėn

Julena, maniskiui pirmas dantukas isdygo lygiai metuku. Niekis, pasivys. Iki metu gali nesijaudinti- normalu

QUOTE(ursule @ 2005 04 20, 00:01)
mum pirmas 10.5
Nepergyvenk.Mano sūnui už savaitės bus 11 mėn. 10 mėn šventėm dar be dantukų, po savaitės išdygo pirmas dantukas, o dabar jau turime 6 dykstančius dantukus.Dantys dygo kiekviena diena. Aš jau irgi buvau pradėjusi nerimauti..
Daktare, mes jau 11 mėnesių laukiam dantukų, o jų vis nėra
. Na. ir atrodo, kad net nežada kaltis
Ar tai yra normalu?

Paskaitykite temelę su mūsų dantukų dygimo sąrašėliu viršuje ir nusiraminkite.

Mamytės, kas laukiat vaikiukų dantukų, ir jų gana ilgai nesulaukiat, nepergyvenkit

Mano mažiukei beveik 11mėn.o dantuko dar nei vieno neturi.Galvoju gal kokio kalcio trūksta? Gydytojos neklausiu nes labai prastą turim,tai noriu kuo mažiau bendrauti,nebent labai reikia..O dantukų laukiam jau nuo 4mėn.,jei tik suirzusi,nemiega ar karščiuoja-vis kaltinam dantukus.O jų vis nėra ir nėra,o tuo metu mažiukei ką nors kitą skauda-o mes dantukų laukiam.