Įkraunama...
Įkraunama...

Nedygsta pieniniai dantys

1 metų dukra turi 6 dantis.123 viršuj ir 123 apačioj iš dešinės pusės.
Vakar pamačiau, kad išlindo ir krūminis.
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(Amelija @ 2005 08 30, 13:43)
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.

Tikriausiai tai ir reiskia,kad isdygo kruminis dantis. smile.gif Nevisada viskas dygsta pagal grafika.
Atsakyti
QUOTE(Amelija @ 2005 08 30, 13:43)
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.

tai viskas normalu, taip ir suprast smile.gif
Atsakyti
Tiesiog dukrytei dantukai dygsta anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu Jūsų paklausti, mano sūnus turi 20 dantukų (jam dabar 4 metai), pastebėjau lyg patinusias dantenes. Kiek dar turi išdygti dantų tokio amžiaus vaikui?

Ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(RomaR @ 2005 09 21, 05:42)
Laba diena,

Noriu Jūsų paklausti, mano sūnus turi 20 dantukų (jam dabar 4 metai), pastebėjau lyg patinusias dantenes. Kiek dar turi išdygti dantų tokio amžiaus vaikui?

Ačiū už atsakymą

Ir turi turėti 20. Teoriškai šešti dantukai pradeda dygti 6 metukų. Bet aš turiu nemažai pacientukų, kurie jiems išdygo jau 5 ar net kartais 4,5 metukų. Tačiau nuo to vadinamo dantenėlių patinimo iki 6 dantukų pasirodymo kartais praeina nemažai laiko.
Atsakyti
Sveiki,
Mūsų mažyliui 1,3 m. Turi 6 dantukus, kurie mėnesio bėgyje išdygo prieš pusmetį. Ar reiktų susirūpinti dėl to, kad tiek laiko nesulaukiame dygstant sekančių dantukų? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveika mums iki 1m 3 men buvo sudyge 8 dantys ir iki 2 metuku buvo ilga pertrauka nei vieno o suejus 2 metams sudygo visi like per 2 men beje be dideliu vargu lindo visi kaip grybai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2005 11 18, 12:36)
4u.gif  sveika mums iki 1m  3 men buvo sudyge 8 dantys ir iki 2 metuku buvo ilga pertrauka nei vieno o suejus 2 metams sudygo visi like per 2 men beje be dideliu vargu lindo visi kaip grybai  ax.gif

Nuraminai smile.gif
Atsakyti
O ka mano odontologe siuo klausimu ax.gif Mums jau keturi menesiai kaip nedygsta sekantys dantukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 11 26, 17:14)
O ka mano odontologe siuo klausimu ax.gif  Mums jau keturi menesiai kaip nedygsta sekantys dantukai g.gif

mum 1,1men,ir turym tik 4 dantukus,paskutynis islyndo rugpjuty g.gif
Atsakyti
Rugpjucio menesi isdygo ketvirtas dantukas ir viskas,daugiau nedygsta verysad.gif jau ir vaikas viska valgo, kramto,tik kad dantuku permazai tam kramtimui,normaliam valgymui,tai manau kad ir stambesnius gabaliukus ryja verysad.gif patarkyt prasom ka daryt,gal kalcio reikia,ar siaip yra kokie spec.preparatai,tai parasykit,busiu dekinga. 4u.gif
Atsakyti