1 metų dukra turi 6 dantis.123 viršuj ir 123 apačioj iš dešinės pusės.
Vakar pamačiau, kad išlindo ir krūminis.
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.
QUOTE(Amelija @ 2005 08 30, 13:43)
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.
Tikriausiai tai ir reiskia,kad isdygo kruminis dantis.

QUOTE(Amelija @ 2005 08 30, 13:43)
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.
Kaip tai suprasti?
Ačiū už info.
tai viskas normalu, taip ir suprast

Tiesiog dukrytei dantukai dygsta anksčiau

Laba diena,
Noriu Jūsų paklausti, mano sūnus turi 20 dantukų (jam dabar 4 metai), pastebėjau lyg patinusias dantenes. Kiek dar turi išdygti dantų tokio amžiaus vaikui?
Ačiū už atsakymą
Noriu Jūsų paklausti, mano sūnus turi 20 dantukų (jam dabar 4 metai), pastebėjau lyg patinusias dantenes. Kiek dar turi išdygti dantų tokio amžiaus vaikui?
Ačiū už atsakymą
QUOTE(RomaR @ 2005 09 21, 05:42)
Laba diena,
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
Ir turi turėti 20. Teoriškai šešti dantukai pradeda dygti 6 metukų. Bet aš turiu nemažai pacientukų, kurie jiems išdygo jau 5 ar net kartais 4,5 metukų. Tačiau nuo to vadinamo dantenėlių patinimo iki 6 dantukų pasirodymo kartais praeina nemažai laiko.
Sveiki,
Mūsų mažyliui 1,3 m. Turi 6 dantukus, kurie mėnesio bėgyje išdygo prieš pusmetį. Ar reiktų susirūpinti dėl to, kad tiek laiko nesulaukiame dygstant sekančių dantukų? Iš anksto ačiū
Mūsų mažyliui 1,3 m. Turi 6 dantukus, kurie mėnesio bėgyje išdygo prieš pusmetį. Ar reiktų susirūpinti dėl to, kad tiek laiko nesulaukiame dygstant sekančių dantukų? Iš anksto ačiū

QUOTE(tulpe @ 2005 11 18, 12:36)

Nuraminai

O ka mano odontologe siuo klausimu
Mums jau keturi menesiai kaip nedygsta sekantys dantukai

QUOTE(Milana @ 2005 11 26, 17:14)
O ka mano odontologe siuo klausimu
Mums jau keturi menesiai kaip nedygsta sekantys dantukai 

mum 1,1men,ir turym tik 4 dantukus,paskutynis islyndo rugpjuty

Rugpjucio menesi isdygo ketvirtas dantukas ir viskas,daugiau nedygsta
jau ir vaikas viska valgo, kramto,tik kad dantuku permazai tam kramtimui,normaliam valgymui,tai manau kad ir stambesnius gabaliukus ryja
patarkyt prasom ka daryt,gal kalcio reikia,ar siaip yra kokie spec.preparatai,tai parasykit,busiu dekinga.