Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 05, 14:51)
kiek tu sverti nori?

Noriu sverti 50-51 kg ir negalvokit, kad as pamisusi distrofike ar anoreksike biggrin.gif , atsizvelgiant i mano ugi, tai normalus svoris, mano ugis 162 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2006 05 05, 18:54)
Sveikutes, gal galit sitai zaliai naujokiai patarti kaip isikelti ta linksmaja liniuote? biggrin.gif

Atsakyti
zaidziu su ta liniuote, doh.gif bet taip jos noriu, paziuresiu ar ji atsiras
Atsakyti
Sveikutes, papasakosiu koki as lesala naudoju.
Reikia:
kvieciu gemalu 600 gr.
saulegrazu 50 gr.
moliugu seklos 50 gr.
lazdyno riesutu 50 gr.
alyvuogiu aliejaus 50 gr.
juros kopustu 50 gr.
linu seklu 50 gr.
Viska sumalti su mesmale ar kombainu, gemalus pakepti atskirai su alyvuogiu aliejumi (gemalu as nemaliau, tik pakepiau), tada viska sumaisiau ir valgau 3 kartus i diena po 2 desertinius saukstus.
Jeigu suvartojus misini dar karta daraisi, reikia gemalu deti 400 gr. o linu seklu 200 gr.
Gal kas bandete toki misinuka, papasakokit daugiau, nes as pirma karta ji bandau, bet sako kad veiksmingas. As su dviem savo kursiokem ji pradejau valgyti nuo pirmadienio, tai siandien susitikom su viena, ji numete 2 kg ir nesilaike jokios dietos. Man tikrai reikes ir dietos ar mazinti maisto doze, nes svoris nenori kristi.
Atsakyti
ash "sali" mishiny pirkau Mandarino vaistineje tik kad nepigus uz 250g sumokejau virsh 14 lt ir jau baigiu sulest ir skanus visai ir alky uzmusha galechiau valgyt ir valgyt bet nuo pirmadienio jau grieztai tik agurka graushiu blush2.gif nes y pernykshcias kelnias ner shansu ylyst g.gif
Atsakyti
Sveikute, as skaiciau to misinio sudeti, visai neblogas, bet mano kitoks, ar tas misinys greitai duoda geru rezultatu? Aisku reikia ir maista derinti, bet apie sveika mityba nieko nenusimanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2006 05 06, 12:31)
Sveikute, as skaiciau to misinio sudeti, visai neblogas, bet mano kitoks, ar tas misinys greitai duoda geru rezultatu? Aisku reikia ir maista derinti, bet apie sveika mityba nieko nenusimanau g.gif

nesuprantu ir ash apie sveika mityba net nelabai domiuosi bet mishinys greitai pasijauchia pas mane ant pakelio parashyta kad reikia suvalgyti 2 desertinius shaukstus priesh valgy ir uzgert stikline skyschio tai ash ryte tuos shaukshtus suvalgau ir dazniausiai to ir uztenka kitos kiek zinau saziningai jy lesa ir rezultatu jis tikrai duoda nereikia ilgai laukt
Atsakyti
Na mes čia savo mišinuką lesam 3 kartus per dieną, tai yra prieš kiekvieną valgyną 4u.gif Maisto derinimas ar šiaip kokia dieta, tai kiekviena sau taikosi individualiai, pagal poreikį 4u.gif
Atrodo lesėjos džiaugiasi gražiu oru ir mažai sėdi prie kompo thumbup.gif Turbūt rezultatai svorio metimo turėtų pradėt gerėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipisinas: 08 gegužės 2006 - 15:21
sveikos. pirma karta girdziu, kad reikia pakepinti kvieciu gemalus. ar ir jus visos taip darote. Naudoju ki savaite, bet jokio poveikio nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2006 05 08, 18:21)
sveikos. pirma karta girdziu, kad reikia pakepinti kvieciu gemalus. ar ir jus visos taip darote. Naudoju ki savaite, bet jokio poveikio nejauciu.

ne, pakepinti reikia sezamo seklytes ax.gif
Atsakyti
Nagi ziuriu sitame skyrelyje labai mazai lesejeliu beliko. Cia turbut grazus oras savo daro.

O man tai niekaip nesigauna pagal taisykles to misinuko vartoti. Ir is viso kazko nebenoriu as jo. Truputi geda, kad taip greit paluzau blush2.gif , bet nors dietos laikytis nenustojau.

Sekmes visoms likusioms paukstytems mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš savaitgalį be mišinio praleidau, irnesakyk.gif nieko baisaus. Bet iš mamos su nuodėmėm grįžau tongue.gif
Atsakyti