Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Sveikutes 4u.gif
tai chia turbut shi savaitgali daug kas su nuodemem praleidom blush2.gif
ash ir buvau svechiuose tai negi sakysi ash to nevalgau ano nevalgau, ir mishinuko nesivezhiau ax.gif
bet nuo shiandien vel lesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai niekas ir nebande tokio kaip mano misinukas, bet as suvartosiu dabar savaji ir jeigu jis man pasirodys neveiksmingas as pasidarysiu kaip jusu g.gif . O vis delto jeigu girdejote apie maniski misinuka ar atsiras kuri bandete tai parasykite. doh.gif
Atsakyti
sveikos, na as savaitgali tai lesiau tai nelesiau, griesijau daug, tai siandien svarstykles daug labai rodo, tik pasukas siandien geriu, turetu issilyginti kaip pries savaitgali
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2006 05 09, 10:25)
Sveikutes, tai niekas ir nebande tokio kaip mano misinukas, bet as suvartosiu dabar savaji ir jeigu jis man pasirodys neveiksmingas as pasidarysiu kaip jusu g.gif . O vis delto jeigu girdejote apie maniski misinuka ar atsiras kuri bandete tai parasykite. doh.gif

Manau ir tavo mišinio esmė tokia pati :žarnyno valymas. Aš pirmą kartą kai dariau dėjau moliūgų, šį kartą nedėjau (man jie neskanūs). Dar kažkuri irgi su jūros kopūstais darėsi.

Aš tai kažkaip dar gundausi obuolių sidro kapsulių nusipirkti, tipo apytaką greitina... yra ir su vitaminais Walmark firmos apie 17 lt. gal kuri bandėt?
Atsakyti
As bandziau obuoliu sidro kapsules, bet man labai nuo ju apetitas sukilo ir valgidavau kaip besote, todel man jos nepadejo, bet va zaliosios arbatos kapsules tai buvo labai liuks, dabar irgi zadu nusipirkti.
Atsakyti
Kokia kaina ir koks jos veikimas?
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2006 05 09, 14:06)
As bandziau obuoliu sidro kapsules, bet man labai nuo ju apetitas sukilo ir valgidavau kaip besote, todel man jos nepadejo, bet va zaliosios arbatos kapsules tai buvo labai liuks, dabar irgi zadu nusipirkti.

sveikos, ir koks gi efektas buvo? g.gif beje ir kokia kainele ? nes man ir idomu, reiktu nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Kainos tikslios ir nebeprisimenu kazkas apie 17 ar 18 Lt. Bet efektas man geras, nes mano yra zemas spaudimas ir as be kavos negaliu, be to ansvoris buvo ir tada tik mazesnis, bet kai pradejau vartoti tas kapsules man kavos nebereikejo ir energijos atsirado kaip niekada, taip pat ir svoris pradejo nezymei kristi, bet as dvi pakuotes isgeriau ir atsipalaidavau, daugiau nebenusipirkau blush2.gif
Atsakyti
ramune papasakok koks efektas ir kiek kainuoja, mums labai idomu
Atsakyti
As dar norejau paklausti apie ta jusu misinuka, nes tikrai isbandysiu ji pati, bet nelabai supratau jeigu sezamo seklas reikia pakepti sausoje keptuveje, tai kaip su alyvuogiu aliejumi, ji reikia paprastai su viskuo sumaisyti mastau.gif
Papildyta:
Tu zaliuju kapsuliu efektas toks, kad jos valo is organizmo slakus, tonizuoja kitaip sakant normalizuoja spaudima ir padeda liekneti, nes paspartina medziagu apykaita. Viena kapsule atstoja 10 zaliosios arbatos puodeliu. Galeciau gerti ta arbata taip daznai, bet norint geresnio efekto reikia per diena isgerti 3 kapsules, tiek puodeliu arbatos tikrai neisgerciau.
Atsakyti
obuoliu sidra bandziau š visiskas, ne gramas nenukrito, o paskui suzinojau, kad dar ir skrandzio vezi gali sukelti ilgas vartojimas, tipo tas pats kas obuoliu acta gerti. o zaliosios aarbatos kapsuliu nebandziau, idomu. matau nei vienai nepasitvirtino tas misinys, ane, kas pamete, turbut del sureguliuotos mitybos, o ne del paties misinio, bent jau as jei maziau valgau pametu kg, tik savaitgali daugiau, vel sugrizta, zodziu kaip ir iki misinio vartojimo. kai pabaigsiu ji, kazkur uz savaites, daugiau nebepirksiu, needant ir taip svoris krenta, o del zarnyno, tai pradzioj jauciau rezultata, o dabar jau priprato matomai, kruopas ir darzoves valgydama puikiausiai eidavau i tulika po kelis kartus, taip kad va
Atsakyti
Man tai ka tik pradejusiai lesti, tai jauciasi, kad reikalai gereja, pas nykstukus einu daug dazniau, nes seniau taip nebudavo, tik neaisku ar taip visa laika bus, nes organizmas kai pripras gali ir man rankos nusvirti, bet nuo siandien pradejau valgyti kopustiene, nes vien nuo misinuko svoris nekrenta. g.gif
Atsakyti