O vat kaip man prisiversti kokius atsilenkimus daryt, tai jau neįsivaizduoju. Kaip pagalvoju, kad nuo kovo jau koks galėjo presiukas būt - susinerviju. Nu nuo šiandien bandysiu...
QUOTE(pakasiukas @ 2006 05 03, 21:18)
Dariau as pertraukele 2 savaites. Ne kas buvo man. Viduriai uzkietejo.
Kiti pataria tik selenas su pienu ryte
Niu, nezinau, cia jau tau sprest, bet as likau prie misinio,kad neuzsicementuotu man
Tai pasakyk, kiek jau numetei?
As nieko
Kiti pataria tik selenas su pienu ryte

Niu, nezinau, cia jau tau sprest, bet as likau prie misinio,kad neuzsicementuotu man

Tai pasakyk, kiek jau numetei?

As nieko

Man per šią savaitę nukrito tik 0,5 kg, bet per klubus sumažėjo 2 cm, blauzda 1 cmč taigi kažkas vyksta

Papildyta:
Šiandien dar girdėjau puikių atsiliepimų apie žalios arbatos kapsules, moterytė sakė, kad per metus pametė 20 kg ir nors dabar negeria svoris nebeauga. Tik nepirkti lietuviškų Sanekso, sakė jokio naudos.

QUOTE(lipisinas @ 2006 05 04, 19:37)
Man per šią savaitę nukrito tik 0,5 kg, bet per klubus sumažėjo 2 cm, blauzda 1 cmč taigi kažkas vyksta
Papildyta:
Šiandien dar girdėjau puikių atsiliepimų apie žalios arbatos kapsules, moterytė sakė, kad per metus pametė 20 kg ir nors dabar negeria svoris nebeauga. Tik nepirkti lietuviškų Sanekso, sakė jokio naudos.

Papildyta:

as nuo vakar jas geriu , tai gamintojas ''sanitas'' Kaunas , tai kazi ar jos irgi niekam tikusios

QUOTE(lipisinas @ 2006 05 04, 20:37)
Papildyta:

Papildyta:

as kaip tik sian reklama skiaciau apie jas ir masciau gal ir man nusipirkt kad arbatos nereiktu gert:)
Papildyta:
plem man pmsas ir toksalkio jausmas kad nzn ka daryt:) sedziu sian univere klausau apie testamentus o mintys apie maista;)
Ups
truputi nusišnekėjau aš gi apie sanitą galvojau, o parašiau kažkokią nesaponę
Mano mažoji per papus baigia smegenis ištraukti
Sako, kad vieniem liuksiškai suveikia, o kitiems nieko, bet juk ne karvė pabandyt galima... Tik va aš turėsiu palaukti, kol mažylę baigsiu maitint, nes žaliosios arbatos kapsulės turi tonizuojantį poveikį.

Sako, kad vieniem liuksiškai suveikia, o kitiems nieko, bet juk ne karvė pabandyt galima... Tik va aš turėsiu palaukti, kol mažylę baigsiu maitint, nes žaliosios arbatos kapsulės turi tonizuojantį poveikį.

QUOTE(lipisinas @ 2006 05 04, 20:42)
Ups
truputi nusišnekėjau aš gi apie sanitą galvojau, o parašiau kažkokią nesaponę
Mano mažoji per papus baigia smegenis ištraukti

na tu cia ir pavarei

susinervinau , daba galvoju , kad jos tikras slamstas

QUOTE(bagyra32 @ 2006 05 04, 22:48)
na tu cia ir pavarei
nu gersiu vistiek , juk lauk nemesiu
, o tai kitos uzsienietiskos buna

Nu kaip ir užsenietiškos

Labas rytas.
Skanaus kas pusryčiauja
Svoris mano 59kg,bedroj sumoj esu numetusi 3kg.
Geros dienos visoms
Skanaus kas pusryčiauja

Svoris mano 59kg,bedroj sumoj esu numetusi 3kg.
Geros dienos visoms
labas rytas, siandien primerka. tai prisiduodu su savo tais paciais 71 kilu, visi cm savo vietoje
QUOTE(Zivilka @ 2006 05 05, 08:30)
labas rytas, siandien primerka. tai prisiduodu su savo tais paciais 71 kilu, visi cm savo vietoje
man nukrito 1 kg
Labas rytas, vakar vaistinėj su drage užklausėm apie tą Formaline, tai 60 lt, o gerti reik po 2 tabl. 2 kartus per dieną. Pakuotėj 48 tabl. Taip kad 2 savaitėm. Brangu...
Aš šiandien neprisiduodu - nepasisvėriau..
Aš šiandien neprisiduodu - nepasisvėriau..
nu jau nerealiai brangus, eina sau