Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

O vat kaip man prisiversti kokius atsilenkimus daryt, tai jau neįsivaizduoju. Kaip pagalvoju, kad nuo kovo jau koks galėjo presiukas būt - susinerviju. Nu nuo šiandien bandysiu...
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2006 05 03, 21:18)
Dariau as pertraukele 2 savaites. Ne kas buvo man. Viduriai uzkietejo.
Kiti pataria tik selenas su pienu ryte g.gif
Niu, nezinau, cia jau tau sprest, bet as likau prie misinio,kad neuzsicementuotu man blush2.gif

Tai pasakyk, kiek jau numetei? bigsmile.gif
As nieko  verysad.gif

Man per šią savaitę nukrito tik 0,5 kg, bet per klubus sumažėjo 2 cm, blauzda 1 cmč taigi kažkas vyksta 4u.gif

Papildyta:
Šiandien dar girdėjau puikių atsiliepimų apie žalios arbatos kapsules, moterytė sakė, kad per metus pametė 20 kg ir nors dabar negeria svoris nebeauga. Tik nepirkti lietuviškų Sanekso, sakė jokio naudos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lipisinas @ 2006 05 04, 19:37)
Man per šią savaitę nukrito tik 0,5 kg, bet per klubus sumažėjo 2 cm, blauzda 1 cmč taigi kažkas vyksta 4u.gif

Papildyta:
Šiandien dar girdėjau puikių atsiliepimų apie žalios arbatos kapsules, moterytė sakė, kad per metus pametė 20 kg ir nors dabar negeria svoris nebeauga. Tik nepirkti lietuviškų Sanekso, sakė jokio naudos.  biggrin.gif

as nuo vakar jas geriu , tai gamintojas ''sanitas'' Kaunas , tai kazi ar jos irgi niekam tikusios unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lipisinas @ 2006 05 04, 20:37)

Papildyta:
Šiandien dar girdėjau puikių atsiliepimų apie žalios arbatos kapsules, moterytė sakė, kad per metus pametė 20 kg ir nors dabar negeria svoris nebeauga. Tik nepirkti lietuviškų Sanekso, sakė jokio naudos.  biggrin.gif

as kaip tik sian reklama skiaciau apie jas ir masciau gal ir man nusipirkt kad arbatos nereiktu gert:)
Papildyta:
plem man pmsas ir toksalkio jausmas kad nzn ka daryt:) sedziu sian univere klausau apie testamentus o mintys apie maista;)
Atsakyti
Ups ax.gif truputi nusišnekėjau aš gi apie sanitą galvojau, o parašiau kažkokią nesaponę doh.gif Mano mažoji per papus baigia smegenis ištraukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sako, kad vieniem liuksiškai suveikia, o kitiems nieko, bet juk ne karvė pabandyt galima... Tik va aš turėsiu palaukti, kol mažylę baigsiu maitint, nes žaliosios arbatos kapsulės turi tonizuojantį poveikį. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lipisinas @ 2006 05 04, 20:42)
Ups  ax.gif truputi nusišnekėjau aš gi apie sanitą galvojau, o parašiau kažkokią nesaponę  doh.gif Mano mažoji per papus baigia smegenis ištraukti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sako, kad vieniem liuksiškai suveikia, o kitiems nieko, bet juk ne karvė pabandyt galima... Tik va aš turėsiu palaukti, kol mažylę baigsiu maitint, nes žaliosios arbatos kapsulės turi tonizuojantį poveikį.  cool.gif

na tu cia ir pavarei thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
susinervinau , daba galvoju , kad jos tikras slamstas doh.gif nu gersiu vistiek , juk lauk nemesiu blink.gif , o tai kitos uzsienietiskos buna g.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra32 @ 2006 05 04, 22:48)
na tu cia ir pavarei  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
susinervinau , daba galvoju , kad jos tikras slamstas  doh.gif  nu gersiu vistiek , juk lauk nemesiu  blink.gif , o tai kitos uzsienietiskos buna  g.gif  ax.gif  ax.gif

Nu kaip ir užsenietiškos biggrin.gif rusiškos ar latviškos, jos geresnės thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Skanaus kas pusryčiauja smile.gif
Svoris mano 59kg,bedroj sumoj esu numetusi 3kg.
Geros dienos visoms
Atsakyti
labas rytas, siandien primerka. tai prisiduodu su savo tais paciais 71 kilu, visi cm savo vietoje
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 05 05, 08:30)
labas rytas, siandien primerka. tai prisiduodu su savo tais paciais 71 kilu, visi cm savo vietoje

man nukrito 1 kg
Atsakyti
Labas rytas, vakar vaistinėj su drage užklausėm apie tą Formaline, tai 60 lt, o gerti reik po 2 tabl. 2 kartus per dieną. Pakuotėj 48 tabl. Taip kad 2 savaitėm. Brangu...
Aš šiandien neprisiduodu - nepasisvėriau..
Atsakyti
nu jau nerealiai brangus, eina sau
Atsakyti