Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Nu merginos, kur prapuolę, tema kur?
Atsakyti
Nu as tai niekaip nebeprisiverciu lest misinuko, nu niekaip schmoll.gif . Teks drebt lauk. O man maisto derinimas tai labai patinka. Misinuku is pradziu taip nesidziaugiau, tik buvo apemes bandos jausmas. Visos lesa tai ir as. Nu, bet as jo nenoriu.
Atsakyti
Nu ir nesikankink, svarbu, kad atradai, tai ko pati nori ir tau patinka ir svarbiausia - sveika. Aš dar lesioju, bet ir derinu 4u.gif
Atsakyti
as irgi ir derinu ir lesioju, bet tolko is to nieko, pradedu galvoti, kad man su medziagu apykaita kas ne taip, tikejausi, kad misinys kai pravalys zarnyna, pageres ir apykaita, zarnyna isvale, o svoris vietoj liko
Atsakyti
Mane vyras pyzdavoja(oi atsiprasau, bet tiesiogine to zodzio prasme), kad dariaus dariaus ta misini, o dabar nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
lesam lesam dar lotuliukas.gif
nors medzhiagu apykaita nesiskunchiu, bet manau vis vien gerai tas zharnyno pravalymas thumbup.gif
Atsakyti
laba, o ka cia siandien nepriduodam gyvo svorio? biggrin.gif
mano laikosi tie patys 54 kg, jau nebelesu, karsta, maziau valgau ir tiek ax.gif
Atsakyti
Žiūriu tema apmirė... negi teigiamų rezultatų, kad ir nedidelių, nepatyrėt?
mano:
* apetitas sumažėjo
* svorio truputį 5 kg netekau
* žarnynas susitvarkė

Tokie pagrindiniai, o prie jų ir mažesnių yra :valant organizmą svarbu nekišti bile ko, todėl susidomėjau maisto derinimu. ir tai papildomai teigiamai veikia mano organizmą ir kilogramus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaži kur mano svorio liniuotė dingo???????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 14 gegužės 2006 - 12:36
4u.gif Sveikutės štai ir aš ką tik iš Palangos parlėkiau. Nugi vaikščiojau po aštuonias valandas per dieną, vaiką tampiau, mažai valgiau, lesiau... Galvoju na, kai grįšiu, tai būsiu pametus nors 2 kilus tai tikrai gun_bandana.gif Depresiakas 0!!! cray.gif
Atsakyti
na ka svoris jau nuo praeitos savaites laikosi 72, nors valgau labai mazai, lesu, iskrovos dienas darau, zodziu š gaunasi. einu liniuotes taisyti
Atsakyti
Mano liniuotės vietoj kryžiuką rodė, tai ištryniau, turėsiu laiko - pasidarysiu kitą.... bet jaučiu žemiau 60 nenukrito...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 05 14, 12:40)
Žiūriu tema apmirė... negi teigiamų rezultatų, kad ir nedidelių, nepatyrėt?
mano:
* apetitas sumažėjo
* svorio truputį 5 kg netekau
* žarnynas susitvarkė

Tokie pagrindiniai, o prie jų ir mažesnių yra :valant organizmą svarbu nekišti bile ko, todėl susidomėjau maisto derinimu. ir tai papildomai teigiamai veikia mano organizmą ir kilogramus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaži kur mano svorio liniuotė dingo???????????

Pas mane irgi panasiai, tik 3 kg numeciau, apetitas "pasizabojo" ir labai susidomejau maisto derinimu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 05 16, 22:08)
Pas mane irgi panasiai, tik 3 kg numeciau, apetitas "pasizabojo" ir labai susidomejau maisto derinimu thumbup.gif

Atsakyti