Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Bukit geros, pasakykit kur sio misinio yra pirkti Vilniuje? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 17, 10:29)

tai nieks nežino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2007 04 28, 21:19)
Ar kas bandėte "Mišinį žarnyno valymui", kuris susideda iš džiovintų slyvų, razinų, senos lapų, medaus? Pirkau Šiauliuose valerijono vaistinėje. Labai efektyvi priemonė, kai reikia "skubios pagalbos". Svarbiausia, kad veikia kaip laisvinamieji, bet nėra jokių nemalonių pojučių.

Su senos lapais labai reikia atsargiai besilaukanciom, nes pirma trimestra gali sukelti net persileidima doh.gif
Atsakyti
ar yra kur nors pirkti sio misinio? nes netureciau kaip sumalti visu tu komponentu...
Atsakyti
aš pati valgiau va tokį mišinuką, tikrai veikia 4u.gif
100g smulkintų senos lapų
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus
valgyti kasdien po šaukštą, dienos metu, nes vakare tikrai varysit kakų... aš su šituo makaliuzu numečiau beveik 10 kg. Skonis tai nelabai, ta sena šlykštoka...
ruošiuosi vėl jo pasigaminti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bubuliauskinas @ 2008 02 07, 15:27)
aš pati valgiau va tokį mišinuką, tikrai veikia  4u.gif
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus
valgyti kasdien po šaukštą, dienos metu, nes vakare tikrai varysit kakų... aš su šituo makaliuzu numečiau beveik 10 kg. Skonis tai nelabai, ta sena šlykštoka...

pamiršau parašyti-viską sutrinti su blenderiu ir laikyti šaldytuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2006 04 21, 13:32)
O štai ir receptukas (šito kiekio 3-4 savaitėm užtenka):
Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) – 200gr.
Moliūgų sėklos – 200gr.
Lazdynų riešutų – 200gr.
Lukštenti kviečių gemalai – 200gr.
Maistinės sėlenos(kvietinės) – 200gr.
Alyvuogių aliejus 200gr.

Viską sumalti ir sumaišyti.
Tai pirmasis receptas, kai kas jį šiek tiek pakeitė: vietoj lazdyno riešutų deda graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus 
Nuo mišinio gali troškinti, tai labai gerai kuo daugiau vandens išgersit tuo  Patartina gerti šiltą vandenį. Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą užsigeriant stikline vandens

pasigamink ir pirmyn  4u.gif , tik jei nori , kad svoris kristu turi ir kokios nors dietos papildomai laikytis  smile.gif

kiekviena penktadieni sveriames , ir savo duomenis viesam teismui priduodam  lotuliukas.gif
sekmes 4u.gif

Lesam  ax.gif

Mergaites o kur butu galima tokio misynio isigyti,nes is vienos puses tingiu pati daryti,neturiu dar su kuo sumalti,ir nelabai zinau kur isigyti kai kurias ingridientus.
Kazkada pirkau Liuto vaistineje,bet dabar Ji bankrotavo,neparduoda.Ir dar kazkada vienas pazystamas buvo atvezes is Vilniaus 2 paketus.Tikva as is Klaipedos. blush2.gif
Pries kokius 6 metus vienas darbuotojas papasakojo apie dieta su Saly,zodziu jam kazkokia gyd.sudare valgiarasti ir reikejo vartuoti ta misini.Per 2 menes.as neatpazinau ta zmogu,sulesejo gal 10 kg.As paprasiau valgiarasti,kai pamaciau pagalvojau jei as taip valgysiu tai priaugsiu 20 kg,bet isbandziau,rezultatas minus 5 kg per menesi,ir labai gera dieta nes valgai daug ir viskuo...))
Tik va patarkyt kur ta Saly nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(bubuliauskinas @ 2008 02 07, 15:28)
aš pati valgiau va tokį mišinuką, tikrai veikia  4u.gif
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus
Papildyta:

pamiršau parašyti-viską sutrinti su blenderiu ir laikyti šaldytuve  4u.gif

O kada valgai??Pries pietus??kiek kartu per diena??
O visa kita maista derini ar ne??/10 kg tai per kiek laiko??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 21 vasario 2008 - 12:47
QUOTE(smalsiukė @ 2007 05 10, 22:47)
Sveikutės. 4u.gif
Pradedu lieknėti naudodama šį mišinį:
1.5 pokeliai kvietinių sėlenų.
2.300gr jūros kopūstų
3.100gr smulkintų linų sėmenų.
4.200gr saulėgrąžų
5.200gr graikiškų riešutų
6.0,5l alyvų ar linų sėmenų aliejaus.
Gal kas norit kartu pamėgint?
O gal kas jau naudojat ir norit su kitom pasidalint tai prašom.user posted image

VA VA ta misyni kuri man atveze kaip tik turejo siuos ingridientus.
Sakyk o kur pirkti nr3,nr 1 >>??? is tavo isvardintu ??
Atsakyti
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 17, 10:29)

anksciau pirkau prie Operos ir baleto teatro, je neklystu tai "Operos vaistine" vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(Alan @ 2007 02 26, 12:59)
Na, šiandien baigiau pirktą "Sali" mišinį. Kramčiau sąžiningai visą mėnesį, ribojau maistą, beveik nevalgiau bulvių, miltinių ir saldumynų, rezultatas - deja - tik minus vienas kg. Pabandžiau nusižiūrėjus į draugę - ji per mėnesį numetė 8 kg, bet man kažko nepavyko. Matyt, čia jau kam kas tinka...

Gal mazai vandens gerei?, nes vanduo ir ishplauna viska smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms ir po balionėlį ateinančio savaitgalio proga 4u.gif !
Paskaičiau, kad daug kas naudojo Sali mišinį, tai pasidalinsiu savo patirtimi.
Aš jį valgiau tik rytais, kad atprasčiau valgyti pusryčius..
Atsikeliu, praskalauju burną, atsigeriu vandens, po kokiu 5-10min Sali su stikline vandens, po ~2val kava su šaukšteliu fruktozės + koks nors 1 vaisius..
Šiaip dietologė rekomendavo jį valgyti prieš kiekvieną pagrindinį valgį.
Ir dar visoms patarimas, prieš valgį išgerkite siltos arbatos be cukraus arba vandens smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 15:38)
Sakyk o kur pirkti nr3,nr 1 >>??? is tavo isvardintu ??

ieškok sveiko maisto skyriuose bet kurioje "Iki" arba "Maxima"
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 13:49)
Mergaites o kur butu galima tokio misynio isigyti,nes is vienos puses tingiu pati daryti,neturiu dar su kuo sumalti,ir nelabai zinau kur isigyti kai kurias ingridientus.
Kazkada pirkau Liuto vaistineje,bet dabar Ji bankrotavo,neparduoda.Ir dar kazkada vienas pazystamas buvo atvezes is Vilniaus 2 paketus.Tikva as is Klaipedos. blush2.gif
Pries kokius 6 metus vienas darbuotojas papasakojo apie dieta su Saly,zodziu jam kazkokia gyd.sudare valgiarasti ir reikejo vartuoti ta misini.Per 2 menes.as neatpazinau ta zmogu,sulesejo gal 10 kg.As paprasiau valgiarasti,kai pamaciau pagalvojau jei as taip valgysiu tai priaugsiu 20 kg,bet isbandziau,rezultatas minus 5 kg per menesi,ir labai gera dieta nes valgai daug ir viskuo...))
Tik va patarkyt kur ta Saly nusipirkti
Papildyta:
O kada valgai??Pries pietus??kiek kartu per diena??
O visa kita maista derini ar ne??/10 kg tai per kiek laiko??

As ir is Klaipedos ax.gif Ir buciau dekinga jei kas pasufleruotu vizgi kur galima to Sali misinio isigyti drinks_cheers.gif

Ir beje, o kas ten per dieta su Sali,kad galima kirst ka nori ir vistiek -5kg. bigsmile.gif Ar galit smulkiau bigsmile.gif Labai labai reikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Taigi pasiskaitinejau cia pas jum 4u.gif Ale visai linksma cia 4u.gif
Priimkit ir mane ax.gif

Noreciau ir pagalbos unsure.gif gal galit patarti kokie misinukai,dietos,papildai efektyviausi g.gif Kas jums greiciausiai padejo? g.gif Susiruosiau ir as numest tuos kelis kg likusios ant manes nuo trecios paneles mano doh.gif Iki tol jokiu problemu su svoriu neturejau,tad dietu nesilaikiau,esu zalia tame reikale blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tai net nezinau nuo ko pradet doh.gif doh.gif doh.gif Patarkit prasau 4u.gif
Busiu labai labai labai dekinga drinks_cheers.gif

Beje esu 172cm. Sveriu daba 62kg. Labai noriu susigrazinti savo 55kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
jurgiuks, tai kad Jums nereikia lieknintis, pas Jus ideali figura, dar sveikatai pakenksit schmoll.gif
Atsakyti