QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 17, 10:29)
tai nieks nežino?

QUOTE(vilmelė @ 2007 04 28, 21:19)
Ar kas bandėte "Mišinį žarnyno valymui", kuris susideda iš džiovintų slyvų, razinų, senos lapų, medaus? Pirkau Šiauliuose valerijono vaistinėje. Labai efektyvi priemonė, kai reikia "skubios pagalbos". Svarbiausia, kad veikia kaip laisvinamieji, bet nėra jokių nemalonių pojučių.
Su senos lapais labai reikia atsargiai besilaukanciom, nes pirma trimestra gali sukelti net persileidima

ar yra kur nors pirkti sio misinio? nes netureciau kaip sumalti visu tu komponentu...
aš pati valgiau va tokį mišinuką, tikrai veikia
100g smulkintų senos lapų
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus
valgyti kasdien po šaukštą, dienos metu, nes vakare tikrai varysit kakų... aš su šituo makaliuzu numečiau beveik 10 kg. Skonis tai nelabai, ta sena šlykštoka...
ruošiuosi vėl jo pasigaminti
Papildyta:
pamiršau parašyti-viską sutrinti su blenderiu ir laikyti šaldytuve

100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus
valgyti kasdien po šaukštą, dienos metu, nes vakare tikrai varysit kakų... aš su šituo makaliuzu numečiau beveik 10 kg. Skonis tai nelabai, ta sena šlykštoka...

Papildyta:
QUOTE(bubuliauskinas @ 2008 02 07, 15:27)
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus

100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus

QUOTE(jovana @ 2006 04 21, 13:32)
O štai ir receptukas (šito kiekio 3-4 savaitėm užtenka):
Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) 200gr.
Moliūgų sėklos 200gr.
Lazdynų riešutų 200gr.
Lukštenti kviečių gemalai 200gr.
Maistinės sėlenos(kvietinės) 200gr.
Alyvuogių aliejus 200gr.
Viską sumalti ir sumaišyti.
Tai pirmasis receptas, kai kas jį šiek tiek pakeitė: vietoj lazdyno riešutų deda graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus
Nuo mišinio gali troškinti, tai labai gerai kuo daugiau vandens išgersit tuo Patartina gerti šiltą vandenį. Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą užsigeriant stikline vandens
pasigamink ir pirmyn
, tik jei nori , kad svoris kristu turi ir kokios nors dietos papildomai laikytis
kiekviena penktadieni sveriames , ir savo duomenis viesam teismui priduodam
sekmes
Lesam
Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) 200gr.
Moliūgų sėklos 200gr.
Lazdynų riešutų 200gr.
Lukštenti kviečių gemalai 200gr.
Maistinės sėlenos(kvietinės) 200gr.
Alyvuogių aliejus 200gr.
Viską sumalti ir sumaišyti.
Tai pirmasis receptas, kai kas jį šiek tiek pakeitė: vietoj lazdyno riešutų deda graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus
Nuo mišinio gali troškinti, tai labai gerai kuo daugiau vandens išgersit tuo Patartina gerti šiltą vandenį. Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą užsigeriant stikline vandens
pasigamink ir pirmyn

kiekviena penktadieni sveriames , ir savo duomenis viesam teismui priduodam

sekmes

Lesam

Mergaites o kur butu galima tokio misynio isigyti,nes is vienos puses tingiu pati daryti,neturiu dar su kuo sumalti,ir nelabai zinau kur isigyti kai kurias ingridientus.
Kazkada pirkau Liuto vaistineje,bet dabar Ji bankrotavo,neparduoda.Ir dar kazkada vienas pazystamas buvo atvezes is Vilniaus 2 paketus.Tikva as is Klaipedos.

Pries kokius 6 metus vienas darbuotojas papasakojo apie dieta su Saly,zodziu jam kazkokia gyd.sudare valgiarasti ir reikejo vartuoti ta misini.Per 2 menes.as neatpazinau ta zmogu,sulesejo gal 10 kg.As paprasiau valgiarasti,kai pamaciau pagalvojau jei as taip valgysiu tai priaugsiu 20 kg,bet isbandziau,rezultatas minus 5 kg per menesi,ir labai gera dieta nes valgai daug ir viskuo...))
Tik va patarkyt kur ta Saly nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(bubuliauskinas @ 2008 02 07, 15:28)
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus
Papildyta:

100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
100 g medaus
100 g alyvuogių aliejaus

Papildyta:

O kada valgai??Pries pietus??kiek kartu per diena??
O visa kita maista derini ar ne??/10 kg tai per kiek laiko??
QUOTE(smalsiukė @ 2007 05 10, 22:47)
Sveikutės.
Pradedu lieknėti naudodama šį mišinį:
1.5 pokeliai kvietinių sėlenų.
2.300gr jūros kopūstų
3.100gr smulkintų linų sėmenų.
4.200gr saulėgrąžų
5.200gr graikiškų riešutų
6.0,5l alyvų ar linų sėmenų aliejaus.
Gal kas norit kartu pamėgint?
O gal kas jau naudojat ir norit su kitom pasidalint tai prašom.

Pradedu lieknėti naudodama šį mišinį:
1.5 pokeliai kvietinių sėlenų.
2.300gr jūros kopūstų
3.100gr smulkintų linų sėmenų.
4.200gr saulėgrąžų
5.200gr graikiškų riešutų
6.0,5l alyvų ar linų sėmenų aliejaus.
Gal kas norit kartu pamėgint?
O gal kas jau naudojat ir norit su kitom pasidalint tai prašom.

VA VA ta misyni kuri man atveze kaip tik turejo siuos ingridientus.
Sakyk o kur pirkti nr3,nr 1 >>??? is tavo isvardintu ??
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 17, 10:29)
anksciau pirkau prie Operos ir baleto teatro, je neklystu tai "Operos vaistine" vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(Alan @ 2007 02 26, 12:59)
Na, šiandien baigiau pirktą "Sali" mišinį. Kramčiau sąžiningai visą mėnesį, ribojau maistą, beveik nevalgiau bulvių, miltinių ir saldumynų, rezultatas - deja - tik minus vienas kg. Pabandžiau nusižiūrėjus į draugę - ji per mėnesį numetė 8 kg, bet man kažko nepavyko. Matyt, čia jau kam kas tinka...
Gal mazai vandens gerei?, nes vanduo ir ishplauna viska

Labutis visoms ir po balionėlį ateinančio savaitgalio proga
!
Paskaičiau, kad daug kas naudojo Sali mišinį, tai pasidalinsiu savo patirtimi.
Aš jį valgiau tik rytais, kad atprasčiau valgyti pusryčius..
Atsikeliu, praskalauju burną, atsigeriu vandens, po kokiu 5-10min Sali su stikline vandens, po ~2val kava su šaukšteliu fruktozės + koks nors 1 vaisius..
Šiaip dietologė rekomendavo jį valgyti prieš kiekvieną pagrindinį valgį.
Ir dar visoms patarimas, prieš valgį išgerkite siltos arbatos be cukraus arba vandens
Papildyta:
ieškok sveiko maisto skyriuose bet kurioje "Iki" arba "Maxima"

Paskaičiau, kad daug kas naudojo Sali mišinį, tai pasidalinsiu savo patirtimi.
Aš jį valgiau tik rytais, kad atprasčiau valgyti pusryčius..
Atsikeliu, praskalauju burną, atsigeriu vandens, po kokiu 5-10min Sali su stikline vandens, po ~2val kava su šaukšteliu fruktozės + koks nors 1 vaisius..
Šiaip dietologė rekomendavo jį valgyti prieš kiekvieną pagrindinį valgį.
Ir dar visoms patarimas, prieš valgį išgerkite siltos arbatos be cukraus arba vandens

Papildyta:
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 15:38)
Sakyk o kur pirkti nr3,nr 1 >>??? is tavo isvardintu ??
ieškok sveiko maisto skyriuose bet kurioje "Iki" arba "Maxima"
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 13:49)
Mergaites o kur butu galima tokio misynio isigyti,nes is vienos puses tingiu pati daryti,neturiu dar su kuo sumalti,ir nelabai zinau kur isigyti kai kurias ingridientus.
Kazkada pirkau Liuto vaistineje,bet dabar Ji bankrotavo,neparduoda.Ir dar kazkada vienas pazystamas buvo atvezes is Vilniaus 2 paketus.Tikva as is Klaipedos.
Pries kokius 6 metus vienas darbuotojas papasakojo apie dieta su Saly,zodziu jam kazkokia gyd.sudare valgiarasti ir reikejo vartuoti ta misini.Per 2 menes.as neatpazinau ta zmogu,sulesejo gal 10 kg.As paprasiau valgiarasti,kai pamaciau pagalvojau jei as taip valgysiu tai priaugsiu 20 kg,bet isbandziau,rezultatas minus 5 kg per menesi,ir labai gera dieta nes valgai daug ir viskuo...))
Papildyta:

Papildyta:
As ir is Klaipedos

Ir beje, o kas ten per dieta su Sali,kad galima kirst ka nori ir vistiek -5kg.

Taigi pasiskaitinejau cia pas jum
Ale visai linksma cia
Priimkit ir mane
Noreciau ir pagalbos
gal galit patarti kokie misinukai,dietos,papildai efektyviausi
Kas jums greiciausiai padejo?
Susiruosiau ir as numest tuos kelis kg likusios ant manes nuo trecios paneles mano
Iki tol jokiu problemu su svoriu neturejau,tad dietu nesilaikiau,esu zalia tame reikale
Tai net nezinau nuo ko pradet
Patarkit prasau
Busiu labai labai labai dekinga
Beje esu 172cm. Sveriu daba 62kg. Labai noriu susigrazinti savo 55kg.

Priimkit ir mane

Noreciau ir pagalbos

Busiu labai labai labai dekinga

Beje esu 172cm. Sveriu daba 62kg. Labai noriu susigrazinti savo 55kg.