Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Pamėginkit pasidaryt

O štai ir receptukas (šito kiekio 3-4 savaitėm užtenka):
Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) – 200gr.
Moliūgų sėklos – 200gr.
Lazdynų riešutų – 200gr.
Lukštenti kviečių gemalai – 200gr.
Maistinės sėlenos(kvietinės) – 200gr.
Alyvuogių aliejus 200gr.

Viską sumalti ir sumaišyti.
Tai pirmasis receptas, kai kas jį šiek tiek pakeitė: vietoj lazdyno riešutų deda graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus
Nuo mišinio gali troškinti, tai labai gerai kuo daugiau vandens išgersit tuo Patartina gerti šiltą vandenį. Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą užsigeriant stikline vandens

2 šaukšteliai turi apie 53kcal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 02 08, 08:50)
A kur jis Kaune parduodamas  g.gif  g.gif  g.gif Vaistinese sako kad nebuna...o isieskojau visa maxima skersai ir isilgai ir neradau...... blush2.gif

Laba.
Kaune gali nusipirkti prtieš hyper maxima esančioj sveiko maisto parduotuvej savanorių pr.nr neatsimenu ten tai tikrai yra.
Atsakyti
4u.gif Ar galima šią dietą naudoti, jei maitini kūdikį? 4u.gif
Atsakyti
Cia jokia ne dieta, cia zarnyno reikalus patvarkyt, apetita apribot...
Atsakyti
Gal kuri valesi su Fortrans milteliais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 02 19, 14:06)
Gal kuri valesi su Fortrans milteliais? rolleyes.gif

as dariau. bet tai vienkartinis dalykas. visa diena gulineji ir geri, lakstai i wc. kazkokiu stebuklu nepajutau. norejau kad oda pageretu, atseit kitoms padeda wink.gif
Atsakyti
Na, šiandien baigiau pirktą "Sali" mišinį. Kramčiau sąžiningai visą mėnesį, ribojau maistą, beveik nevalgiau bulvių, miltinių ir saldumynų, rezultatas - deja - tik minus vienas kg. Pabandžiau nusižiūrėjus į draugę - ji per mėnesį numetė 8 kg, bet man kažko nepavyko. Matyt, čia jau kam kas tinka...
Atsakyti
aš dariausi pati ta mišinį kurio receptukas duotas pradžioje, su tokiu entuziazmu aš viską pirkau, daraiuasi, ir še kad nori, pakandu šaukštelį į burną, nei pirmyn nei atgal... geriu tą vandenį nuryti vistiek neina, tai šiaip ne taip aš nurijau tuos du šaukstelius, bet visą dieną paskui mane pykino blink.gif blink.gif
daugiau aš jo nevalgysiu, ir bandau visiems įsiūlyti kas ji nuo manęs nusipirktų, nes vistiek apie 20 litų išėjo, kam duodu paragauti, tai tik vienam žmogui jis patiko, bet jam dėl antsvorio nėra problemų blush2.gif schmoll.gif schmoll.gif
vien pagalvojus kad reikės tą mišinį valgyti gali noras išvis valgyti praeiti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2007 02 28, 13:49)
aš dariausi pati ta mišinį kurio receptukas duotas pradžioje, su tokiu entuziazmu aš viską pirkau, daraiuasi, ir še kad nori, pakandu šaukštelį į burną, nei pirmyn nei atgal... geriu tą vandenį nuryti vistiek neina, tai šiaip ne taip aš nurijau tuos du šaukstelius, bet visą dieną paskui mane pykino blink.gif  blink.gif
daugiau aš jo nevalgysiu, ir bandau visiems įsiūlyti kas ji nuo manęs nusipirktų, nes vistiek apie 20 litų išėjo, kam duodu paragauti, tai tik vienam žmogui jis patiko, bet jam dėl antsvorio nėra problemų  blush2.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
vien pagalvojus kad reikės tą mišinį valgyti gali noras išvis valgyti praeiti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif tai irgi gerai, kad pagalwojus apie misini praeina noras walgyti..... reiskia misinys padeda lieknejimui lotuliukas.gif blush2.gif
Sweikos merginos!!
uzsikreciau ir as "Saly" manija. Man misinys patiko, nes as labai megstu iwairiausius "lesalus". Gal jis ir nedaro stebuklu, bet man pagreitino medziagu apykaita. Didziausia problema - netrarka su widuriais. Zinau dar wiena mergina, kuriai taip pat misinys sutvarke "isejima i lauka".
Spitrybes ir kantrybes!!!!!!!!!! Neapgaudinekite sawes ir tikrai pasieksite norimo rezultato!!!!
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 02 26, 12:59)
Na, šiandien baigiau pirktą "Sali" mišinį. Kramčiau sąžiningai visą mėnesį, ribojau maistą, beveik nevalgiau bulvių, miltinių ir saldumynų, rezultatas - deja - tik minus vienas kg. Pabandžiau nusižiūrėjus į draugę - ji per mėnesį numetė 8 kg, bet man kažko nepavyko. Matyt, čia jau kam kas tinka...

drinks_cheers.gif
Ir man tas pats, aš net to vieno kg nenumečiau! verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sėkmės visoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš net šiek tiek pavydžiu jums, kad valgydamos šį mišinį lieknėjate, nes man visai jis skanus pasirodė. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
gal kam nors reikia to mi6inuko, pati dariausi bet jis stovi pas amne nenaudojamas, galiu atiduoti juk vistiek mesiu lauk, kas iš klaipėdos ir norit mišinuko rašykit į Až
Atsakyti
nu *****... 4u.gif skaitau ir net atrodo,kad ne apie ta pati "patiekala"cia kalbama...as va nuo vakar ji irgi lesiu,tai man netgi skanu thumbup.gif su tokiu pasigardziavimu tuos 2 saukstelius sukramtau g.gif as siek tiek razinu ten idejus,tai tikrai gerai eina,apie pykinima tai net minties but negali,nes skanu lotuliukas.gif klausykit,o kiek laiko ji reik valgyt?juk visa gyvenima gal nelesim tongue.gif
Atsakyti