Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

Labas rytas smile.gif
antra dietos diena , šiek tiek nusižengta, bet - 70,4 thumbup.gif ir tai džiugina, verčia toliau judėti mirksiukas.gif
Šiandien apelsinai - deja jų nevalgau, mane alergizuoja citrusai, tai valgysiu arbūzą bigsmile.gif manau, kad nebus blogiau g.gif
Pradedu - pusryčiams puodelis juodos kavos 4u.gif

Kaip kitoms merginoms sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiliokas: 14 birželio 2012 - 07:58
labas rytas! prasidejo ketvirta dienele. siryt rezultatas 63,5.
judam judam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chiliokas @ 2012 06 14, 08:55)
Labas rytas smile.gif
antra dietos diena , šiek tiek nusižengta, bet - 70,4  thumbup.gif  ir tai džiugina, verčia toliau judėti  mirksiukas.gif
Šiandien  apelsinai - deja jų nevalgau, mane alergizuoja citrusai, tai valgysiu arbūzą  bigsmile.gif manau, kad nebus blogiau  g.gif
Pradedu - pusryčiams puodelis juodos kavos  4u.gif

Kaip kitoms merginoms sekasi?

1600 geras reziltatas, sveikinu! thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas! Prasidejo penkta diena, svoris nuo vakar nepasikeite. Jauciuosi gerai, lengvute, alkio jausmo nera. Kaip jums merginos sekasi? Kaip laikotes?
Atsakyti
Sveikos bendražygės smile.gif
trečia diena prasidėjo - kol kas viskas ok, nemirštu iš bado, nors po pietų ir norėtųsi konors rimtesnio užvalgyti blush2.gif
rezultatai yra :
06 13 - 72kg
14 - 70,4kg
15 - 69,7kg

Vika - šaunuolė thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Kaip kitoms sekasi?

Atsakyti
QUOTE(chiliokas @ 2012 06 15, 12:14)
Sveikos bendražygės  smile.gif
trečia diena prasidėjo -  kol kas viskas ok, nemirštu iš bado, nors po pietų ir norėtųsi konors rimtesnio užvalgyti  blush2.gif 
rezultatai yra :
06 13 - 72kg
    14 - 70,4kg
    15 - 69,7kg

Vika - šaunuolė  thumbup.gif taip ir toliau  4u.gif
Kaip kitoms sekasi?

Tikriausia kitu nebera..
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi jums? As sestadieni nuklydau nuo dieto, bet vel ir grizau kita diena.
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2012 06 18, 09:14)
Sveikutes, kaip sekasi jums? As sestadieni nuklydau nuo dieto, bet vel ir grizau kita diena.

O kelinta diena buvo sestadieni ir kiek nuklydote?

as pradejau, antra diena, kertu apelsinus. Na ziuresim kiek istempsiu. Kol kas tai faina, pilvukas apmazejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.rrr: 18 birželio 2012 - 11:26
QUOTE(www.rrr @ 2012 06 18, 12:26)
O kelinta diena buvo sestadieni ir kiek nuklydote?

as pradejau, antra diena, kertu apelsinus. Na ziuresim kiek istempsiu. Kol kas tai faina, pilvukas apmazejo  smile.gif

sesta diena turejo but, o nuklydau - normaliai smile.gif vaziavom i Jurmala, tai visa diena ne pagal dieta isejo.
sveika prisijungus, www.rrr 4u.gif
Atsakyti
Pradinis svoris 71,2
Po dvieju dienu -1,2kg
Mazoka sakyciau, nu ziuresim kas cia toliau bus, a kris. Tik baisu, kad silpna nepasidarytu nuo tokio meniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.rrr: 19 birželio 2012 - 07:06
Labas mergytes as laikausi sitos dietos siandiena pirma diena. Buvau atidariusi tokia pat tema,nes nemaciau ,kad ji jau yra smile.gif))
Papildyta:
kokiu jus gerete alieju? smile.gif siandiena negeriau ,neisivaizduoju ,kaip praryti ji reikia g.gif
Atsakyti
As geriu alyvuogiu. Geriu po sauksteli, per du kartus ir greitai uzgeriu daug vandens. Ryt 4 diena man, tai su darzovem as ji sumaisysiu. Laukiu ryto, noriu labai darzoviu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O as sios dietos net nenoriu prisimint butent dewl darzoviu dienos biggrin.gif Laikiausi jos 2 kartus ir abu kartus darzoviu diena man buvo bado diena. Nu neskanu tos troskintos daroves be prieskoniu cool.gif
Sekmes 4u.gif
P.S. po penktos dienos viskas tampa daug daug lengviau. Svarbiausia pirmas 5 dienas atlaikyt smile.gif
Atsakyti