Labas rytas antra dietos diena , šiek tiek nusižengta, bet - 70,4 ir tai džiugina, verčia toliau judėti Šiandien apelsinai - deja jų nevalgau, mane alergizuoja citrusai, tai valgysiu arbūzą manau, kad nebus blogiau Pradedu - pusryčiams puodelis juodos kavos
Labas rytas
antra dietos diena , šiek tiek nusižengta, bet - 70,4 ir tai džiugina, verčia toliau judėti
Šiandien apelsinai - deja jų nevalgau, mane alergizuoja citrusai, tai valgysiu arbūzą manau, kad nebus blogiau
Pradedu - pusryčiams puodelis juodos kavos
Sveikos bendražygės trečia diena prasidėjo - kol kas viskas ok, nemirštu iš bado, nors po pietų ir norėtųsi konors rimtesnio užvalgyti rezultatai yra : 06 13 - 72kg 14 - 70,4kg 15 - 69,7kg
Vika - šaunuolė taip ir toliau Kaip kitoms sekasi?
Sveikos bendražygės
trečia diena prasidėjo - kol kas viskas ok, nemirštu iš bado, nors po pietų ir norėtųsi konors rimtesnio užvalgyti
rezultatai yra :
06 13 - 72kg
14 - 70,4kg
15 - 69,7kg
Vika - šaunuolė taip ir toliau
Kaip kitoms sekasi?
Pradinis svoris 71,2 Po dvieju dienu -1,2kg Mazoka sakyciau, nu ziuresim kas cia toliau bus, a kris. Tik baisu, kad silpna nepasidarytu nuo tokio meniu.
Labas mergytes as laikausi sitos dietos siandiena pirma diena. Buvau atidariusi tokia pat tema,nes nemaciau ,kad ji jau yra )) Papildyta: kokiu jus gerete alieju? siandiena negeriau ,neisivaizduoju ,kaip praryti ji reikia
As geriu alyvuogiu. Geriu po sauksteli, per du kartus ir greitai uzgeriu daug vandens. Ryt 4 diena man, tai su darzovem as ji sumaisysiu. Laukiu ryto, noriu labai darzoviu
Sveikos, O as sios dietos net nenoriu prisimint butent dewl darzoviu dienos Laikiausi jos 2 kartus ir abu kartus darzoviu diena man buvo bado diena. Nu neskanu tos troskintos daroves be prieskoniu Sekmes P.S. po penktos dienos viskas tampa daug daug lengviau. Svarbiausia pirmas 5 dienas atlaikyt