Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

Labas merginos smile.gif matau yra naujų dietininkių smile.gif
Sėkmės ir ištvermės 4u.gif 4u.gif
prieš mėnesį ėmiausi šios dietos, pradinis svoris buvo 72kg, išsilaikiau tik 4 dienas ir numečiau 3,4 kg, iki 68,6 kg- prasidėjo daug įvairių pagundų, tad dieta baigėsi verysad.gif
po mėnesio jaučiuosi šiek tiek pasunkėjusi, pagundų nenusimato tad vėl bandau dietintis blush2.gif
Startuoju vėl - svoris 69,8
1diena -
pradžiai puodelis juodos kavos be cukraus smile.gif

Atsakyti
Jungsiuosi nuo rytojaus as 4u.gif
pasipirksiu priduktu ir startuosiu siai mazai valgau bet svoris isikibes laikos doh.gif
nuo gimdymo greit krito o paskui stojo ir sustojo ziuresim kaip seksis tik svrastykliu neturiu g.gif bet vistiek jausiu pagal save ar lengviau biggrin.gif
kas prisijunks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2012 07 09, 10:39)
Jungsiuosi nuo rytojaus as  4u.gif
pasipirksiu priduktu ir startuosiu siai mazai valgau bet svoris isikibes laikos  doh.gif
nuo gimdymo greit krito o paskui stojo ir sustojo ziuresim kaip seksis tik svrastykliu neturiu  g.gif bet vistiek jausiu pagal save ar lengviau  biggrin.gif
kas prisijunks? ax.gif

šaunuolė 4u.gif
kibsime į kovą su svoriu kartu thumbup.gif
ir pas mane svoris krito kol maitinau, bet kai nustojau, keli kilai dar užsidėjo doh.gif
Atsakyti
Aš supykau ant savo svorio, nes per dvi dienas nenukrito nei kiek doh.gif Gal vėl iš naujo reikia pradėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chiliokas @ 2012 07 09, 12:19)
šaunuolė  4u.gif
kibsime  į kovą su svoriu kartu  thumbup.gif
ir pas mane svoris krito kol maitinau, bet kai nustojau, keli kilai dar užsidėjo  doh.gif

o tai liuks thumbup.gif as jau siandien ivadine daraus ruosiu skrandi kad nebutu stresas biggrin.gif daaaug vandenuko ir tik saltibarksciu lekstute ziesiu kaip vakare nes man vakare didziausios pagundos kai vyras jau namie doh.gif
o ta sauksta aliejaus tai koki, alyvuogiu? g.gif neisivaizduoju kaip nuryt reikes blush2.gif

AuksoPieva kiekvienai skirtingai krenta svoris nenuleisk ranku nepradek organizmas supras ko is jo nori ir prades kristi svoris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2012 07 09, 15:09)
Aš supykau ant savo svorio, nes per dvi dienas nenukrito nei kiek doh.gif  Gal vėl iš naujo reikia pradėti  unsure.gif

Atsiprasau, kad isikisu blush2.gif
Tiesiog norejau pasidalint patirtimi, kad mano svoris kazkur 6-8 dietu dienomis nekrenta visai, o kartais net ir pakyla. Veliau persilauzia ir vel ima krist.
Ir cia normalu. Svarbiausia atlaikyt ta psichologine pusiausvyra, kad taip sunku, o svoris nekrenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 07 09, 17:36)
Atsiprasau, kad isikisu  blush2.gif
Tiesiog norejau pasidalint patirtimi, kad mano svoris kazkur 6-8 dietu dienomis nekrenta visai, o kartais net ir pakyla. Veliau persilauzia ir vel ima krist.
Ir cia normalu. Svarbiausia atlaikyt ta psichologine pusiausvyra, kad taip sunku, o svoris nekrenta  4u.gif

Tiesiog supykau ant savo kūno biggrin.gif kitos rašo, kad jau po pirmų dienų rezultatas yra, o maniškis nė krust doh.gif Nors kai laikiausi Vaikulės dietos, tai jau po dviejų dienų nebuvo beveik 2kg bigsmile.gif tad ryt iš naujo pradėsiu nuo kefyro ir žiūrėsiu kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2012 07 09, 16:49)
o tai liuks  thumbup.gif as jau siandien ivadine daraus ruosiu skrandi kad nebutu stresas  biggrin.gif daaaug vandenuko ir tik saltibarksciu lekstute ziesiu kaip vakare nes man vakare didziausios pagundos kai vyras jau namie  doh.gif
o ta sauksta aliejaus tai koki, alyvuogiu? g.gif neisivaizduoju kaip nuryt reikes  blush2.gif

na va, siandien sveciu prisiriko su skanestais, vyneliuuuu kepta mesyte doh.gif doh.gif doh.gif
sugriesinau blush2.gif
tad ryt pradesiu nuo pradziu su kefyruuuuuu smile.gif
o aliejaus as negeriu, negaliu prisiversti mirksiukas.gif bet siap gerciau kogero alyvuogiu
smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
na va prasideda dieta, ir jau tikrai jokių nukrypimų schmoll.gif net MB pasakiau, kad prie manęs nieko į burną ni ni ni biggrin.gif ir kad jokių mėsyčių kepimo, jokio vynelio bent savaitę doh.gif
mažius miega tai negaliu nueiti pasisverti, bet jaučiu po vakarykščio ėdimo, dar pridėjau g.gif
Na ką startuojam drinks_cheers.gif
1diena pradžiai puodelis juodos kavos be cukraus

group.gif
Atsakyti
QUOTE(chiliokas @ 2012 07 09, 22:37)
na va, siandien sveciu prisiriko su skanestais, vyneliuuuu kepta mesyte  doh.gif  doh.gif  doh.gif
sugriesinau  blush2.gif
tad ryt pradesiu nuo pradziu su kefyruuuuuu  smile.gif
o aliejaus as negeriu, negaliu prisiversti  mirksiukas.gif bet siap gerciau kogero alyvuogiu
smile.gif

ir as nusidejau lotuliukas.gif gryzo vyras as taip santuriai misrainikes teuzvalgiau sakau lendam kur nors akd namie pagundu nebutu nulekem pas uosvius nu ir prasidejo doh.gif kad siandien man tas kefyras kaip tik sueis sveikatai pataisyt lotuliukas.gif
as tik jauciu sokoladines dienos nesidarysiu nusipirkau tuno tai ta geriau valgysiu as su saldainiais nedraugauju schmoll.gif jau geriau ryziu kokiu pliku suvalgysiu juk irgi angliavandeniai g.gif
Atsakyti
Man irgi šiandien pirma diena su kefyru 4u.gif Kadangi neseniai atsikėliau, tai stengiuosi ištverti kuo ilgiau neužsinorėjus valgyti biggrin.gif biggrin.gif Pasižadėjau sau, kad jokių nukrypimų nebebus!
Atsakyti
norėčiau ir aš išbandyt šią dietą? ar labai sunku visas 12 dienų atsilaikyt?
Atsakyti