Įkraunama...
Įkraunama...

Pasijuokime ir mes!

Pagal prigimti visos moterys yra angelai.Taciau kai joms aplauzo sparnus,tenka skraidyti ant sluotos
+++
Pasauliniam ekonominiam sunkmečiui besitęsiant ekspertai bei apžvalgininkai vienbalsiai nutarė, kad matosi šiokios tokios stabilizacijos požymiai. Panašu, kad sunkmetis darosi stabilus.
+++
Neištekėjusios moterys būna trijų tipų:
1) dar neištekėjusios;
2) jau neištekėjusios;
3) vėl neištekėjusios.
Atsakyti
Katino Broniaus (vardas pakeistas) pabėgimo dienoraštis.


1 diena. Viskas. Apsisprendžiau. Vakar mačiau lauką. Kates. Reikia sprukt.

5 diena. Įsidrąsinau išbėgt į lauką kai šeimininkai paliko duris truputį praviras. Rado mane apstulbusį po stalu du metrai nuo laiptų. Tikėkimės toliau bus geriau.

7 diena. Buvau nubėgęs nuo durų iki gyvatvorės, o tai jau bus koks 15 metrų, bet vėl pagavo.

10 diena. Tris paskutines naktis girdėjau kaip mane šaukė katės. Planavau sprukt naktį, bet miegas stipresnis.

15 diena. Po šešias valandas per dieną prabudžiu prie laukujų durų, gal kas atidarys ir spėsiu pasprukt.

16 diena. Vakarykštė taktika beveik pasiteisino, bet kai pavyko prasmukt, mano šeimininkė pasirodo labai susinervino ir mestelėjo mane nuo laukųjų durų iki dujinės viryklės. Gerai, kad snukis ir taip plokščias.

18 diena. Sugalvojau ištrūkęs į lauką pakeist kryptį – neskuost iš karto į gatvę, o mėtyt pėdas. Pavyko išsmukt, nėriau į kairę, apibėgau pastatą ir tik kai man prieš nosį atsirado voljeras, prisiminiau, kad jie dar turi aviganį. Nesigiriu, bet manau bėgdamas namo sumušiau kokį nors rekordą.

23 diena. Dėl mano nuolatinio tykojimo, pasigirdo kalbos apie kastravimą. Už tai, prikakojau koridoriuje, prie pat dėžutės. Turėkitės.

25 diena. Girdėjau, šeimininkės broliui padovanojo orinį šautuvą. Nemanau, kad jis taiklus. Pamatysim ką jis sugeba kai pradės rinktis svetimi klaidžiojantys katinai.

28 diena. Jis taiklus. Trys patvirtinti pataikymai. Drąsa nyksta.

29 diena. Jie rupūžės mane erzina, žaidžia su mano protu. Kol aš ant palangės ant jų keikiuos, jie iš lauko barbena į stiklą ir šypsosi. Šlykštynės.

30 diena. Visas mėnuo bandymų pabėgt, nei vieno sėkmingo. Palūžau. Morališkai ir dvasiškai. Ne taip čia ir blogai, ėst gaunu, miegu visą laiką... Gal jei nebandysiu bėgt, išsaugosiu vienintelį turtą. Kaip sakoma – be kiaušių gyventi galima, bet liūdna...
Atsakyti
Žmonos laiškas

Rašau tau šį laišką norėdama pranešti, kad palieku tave. Skambino tavo viršininkas, kad man pasakytų, jog tu išėjai iš darbo. Aš buvau tave gerbianti žmona visus septynerius mūsų bendro gyvenimo metus, o tu manęs visiškai nevertinai. Paskutinės dvi savaitės buvo tiesiog pragariškos. Prieš savaitę parėjęs namo, tu net neatkreipei dėmesio, kad aš nusikirpau plaukus, pasidariau manikiūrą ir šukuoseną. Tu nepastebėjai, kad aš paruošiau tavo mėgstamą patiekalą. Tu niekaip į tai nesureagavai, per kelias minutes viską suvalgei, paskui pažiūrėjai per televizorių futbolą ir nuėjai miegoti. Aš esu įsitikinusi, kad esi man neištikimas arba nemyli manęs. Todėl aš tave palieku.
P.S. Nebandyk manęs ieškoti, nes vis tiek nerasi. Aš išvažiuoju su tavo broliu, ir mes tikimės, kad laimingai gyvensime. O tu ieškokis kitos.

Tavo buvusi žmona

(Ką atsakė vyras – rasite skaitydami toliau)

Vyro Laiškas

Baigęs skaityti tavo laišką, aš pašokau iš džiaugsmo. Mes iš tiesų susituokę jau septynerius metus, bet pastaruoju metu tu nesielgei kaip mylinti žmona. Taip, aš žiūriu futbolą, bet tik todėl, kad nusiraminčiau po tavo rėkimo. Aš atkreipiau dėmesį į tavo nagus ir šukuoseną, bet pirmoji mintis buvo tokia, kad tu labai panaši į vyrą. Aš tau to nepasakiau, nes mama mane išmokė, kad geriau yra patylėti, jeigu negali pasakyti nieko gero. Kai tu gaminai mano mėgstamiausią patiekalą, veikiausiai supainiojai mane su broliu: aš pašteto nevalgau jau 10 metų. Po to, kai pamačiau, kad ant tavo švarko kabo kaina ,,99,99LT” aš prisiminiau, kaip brolis prieš savaitę skolinosi iš manęs 100 litų., ir tuojau pat nuėjau miegoti. Aš iki šiol tave mylėjau ir tikėjausi, kad mes įveiksime visas problemas. Tad iškart po to, kai loterijoje išlošiau 14 milijonų litų, išėjau iš darbo ir nupirkau mums bilietus į kelionę po pasaulį. Tačiau grįžęs, tavęs neradau. Aš linkiu tau laimingo gyvenimo, kokio tu visuomet ir norėjai. Beje, po to, kai parodžiau advokatui tavo laišką, jis pasakė, kad dabar aš tau neskolingas nė vieno cento. Saugok save.
P.S. Nepamenu, ar aš tau sakiau, kas mano brolis Donatas gimęs gavo vardą Donata? Tikiuosi, tai nesidarys jums problemų.

Tavo buvęs vyras
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
cia tiems, kas dar nepamirso rusiskai, arba ismoko siais laikais biggrin.gif


1. КТО РАНО ВСТАЕТ - ТОТ ДАЛЕКО ОТ РАБОТЫ ЖИВЕТ.

2. НИЧЕГО НА СВЕТЕ ЛУЧШЕ НЕТУ, ЧЕМ СКРИПЕТЬ КРОВАТЬЮ ДО



РАССВЕТУ

3. НАДПИСЬ В ТУАЛЕТЕ: ГЛАВНОЕ НЕ ДОБЕЖАТЬ, А ДОНЕСТИ.

4. РЕВНОСТЬ - ПОДОЗРЕНИЕ, ЧТО ИЗМЕНЯЕШЬ НЕ ТОЛЬКО ТЫ,

НО И ТЕБЕ

5. СКОЛЬКО МУСОРНОЕ ВЕДРО НИ УТРАМБОВЫВАЙ - ВЫНОСИТЬ

ВСЕ РАВНО ПРИДЕТСЯ.

6. Я НЕ ГРУСТНЫЙ, Я ТРЕЗВЫЙ.

7. ЛИЧНО Я ВКЛАДЫВАЮ ДЕНЬГИ В ВОДКУ! ГДЕ ЕЩЕ МОЖНО

ПОЛУЧИТЬ 40%?

8. КАК БЫСТРО ЛЕТИТ ВРЕМЯ: НЕ УСПЕЛ ПРОСНУТЬСЯ, А УЖЕ

ОПОЗДАЛ НА РАБОТУ.

9. ОДИНОЧЕСТВО - ЭТО КОГДА ТЫ ВСЕГДА ЗНАЕШЬ, КТО

НАСВИНЯЧИЛ НА КУХНЕ.

10. ОБХОДЯ РАЗЛОЖЕННЫЕ ГРАБЛИ - ТЫ ТЕРЯЕШЬ ДРАГОЦЕННЫЙ

ОПЫТ!!!

11. ПЕРЕХОДЯ ЧЕРЕЗ ДОРОГУ, СМОТРИТЕ НЕ НА СВЕТОФОР, А

НА МАШИНЫ - СВЕТОФОРЫ ЕЩЕ НИКОГО НЕ СБИВАЛИ

12. МЕНЯ ВЫГНАЛИ ИЗ ДОМА. ЗА НЕПОСЕЩАЕМОСТЬ
Atsakyti
Kas per durna liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Naktį. Rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Kaip reikia manęs nemylėti, kad apsidirbusiam vaikinui vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuką burnon įkištų. Nuo jo sausiau juk nepasidaro...
Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta.

APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato.

Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažka yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.

O čia kas per snukis apsimiegojęs išlindo? Koks, nafig, „Valgyt jis nori“??? Šlapia man!

Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau trys apsimiegoję snukiai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas čia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersą pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man...

Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersą reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė. Eeee... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ką ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Ėsti noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – „Vėl apsimyžo“?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersą nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O ėsti kaip norisi, jomajo... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris durnas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Lafa... Ko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas durnesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu... Hrrrr...
lotuliukas.gif
Atsakyti
Bičas pirmą kartą eina į teatrą. Na atėjo kaip į futbolą, su alum ir džiovinta žuvim. Pradėjo gesti šviesos, prasideda veiksmas, bičiukas pradėjo blaškytis kur čia alaus butelį atidaryt. Čia kaimynas jį baksnoja:
- Tu ką, pirmą syk teatre?
- Nu tipo jo, o ką?
- Taigi po kėde yra labai patogus kabliukas, suo juom tą butelį patogiai atidarysi.
Bičas žiūri po kėde - akurat, kabliukas įsuktas. Na atidaro jis tą alaus butelį ir pradėjo valyti žuvį. Nuvalė, rankoje pilna žvynu ir peleku, pradėjo vėl blaškytis kur čia juos išmest. Kitas kaimynas baksnoja:
- Tu ką, pirmą syk teatre?
- Taip blyn! Pirmą! Ir ką?
- Tai o kam tada programėlę turi? Suvyniok viską į ją ir bus tvarkoj!
Na bičiukas suvyniojo viską į programą, sėdi patenkintas, geria alu, užkanda žuvimi, žiūri veiksmą. Po kažkurio tai laiko alus pasibaigė (priėjo iki galo:) ir bičas užsimanė pamyžt. Na stojasi bando išeiti pro eiles. Vėl jį kažkoks kaimynas baksnoja:
- Blyn vaikine, toks jausmas kad tu pirmą kartą teatre!
- Užknisot jau mane! Taip! Aš pirmą kartą teatre!
- Nu taigi tu balkone!
- Na ir kas?
- Taigi prieik prie krašto ir pavaryk žemyn! Visvien tamsu ir nifiga niekas nematys!
Pagalvojo bičas, "ale tikrai, nieks gi nepamatys". Na priėjo jis prie krašto ir pavarė čiurkšlę žemyn. Praėjo 5 sek., nedaugiau.
Apačioj klyksmas:
- B!@#, ^&@!!! Kas ten pirmą syk teatre!!! I šonus vedžiok idiote!!!
Atsakyti

kalbasi dvi merginos



Mes mylejomes vakar,katastrofa ! Jis parejo is darbo, pavalgem pietus
per 3 min , pasimylejom per 4 min o po dvieju min jis uzmigo !

Kaip sekesi tau ?

Fantastiskai ! jis pavaisino mane pietumis restorane , kuri isrinkau
as,namo gryzom is leto pasivaiksciodami po 1 val.Namie jis uzdege
zvakes, glamones uztruko 1 val, po to nuostabus seksas 1val, ir
galiausiai tik pagalvok, po to mes dar 1 val kalbejomes.

Pasaka, kitaip tariant ....

Ju vaikinai kalbasi:

Vakar mylejomes. Nuostabu ! Gryzau namo vakariene jau buvo ant stalo,
pavalgem , pasimylejom,po to iskart uzmigau.Ar gali buti geriau?

O kaip pats?

! Gryzau namo is darbo, dingus elektra.Teko pakvieti panele pietu,
skanu nebuvo , uztai brangu, neliko pinigu taksui, taigi teko namo
kulniuoti pesciomis.Gryzom, elektros vis dar nebuvo, teko uzsidegti
zvakes, kad ka nors matytum.Buvau toks supykes kad prireike valandos
kad susijaudinciau..Kai pagaliau pasistojo, Susinervinau, tai prireike
valandos , kad baigciau, kai pagaliau baigiau, gulejau neuzmigdamas
kol ji uzsnekino mane negyvai !!!


biggrin.gif
Papildyta:



(sorry uz klaidas, kurios ne mano wink.gif tiesiog padariau copy-paste wink.gif )
Atsakyti
Programuotojas sėdi vėlai vakare prie kompiuterio ir staiga pajaučia kažkokį lengvą prisilietimą iš nugaros. Atsisuka - stovi jo žmona, gundančiai nuoga, ir meiliai šypsosi.
Programuotojas: - Atleisk, brangioji, bet kompas užimtas…

Vyras programuotojas grįžta namo iš darbo:
- Good evenning, dear, I'm now logged in!
Žmona: - Ar nupirkai duonos?
Vyras: - Bad command or file name!
Ž.: - Bet aš tavęs dar ryte prašiau!
V.: - Syntax error. Abort?
Ž.: - Duok man savo kredito kortelę, aš pati nueisiu į parduotuvę ir nusipirksiu.
V.: - Sharing violation. Access denied.
Ž.: - Tu mane myli - ar tik savo kompus? O gal tiesiog tyčia mane erzini?
V.: - Too many parameters...
Ž.: - Be reikalo už tavęs tekėjau...
V.: - Data type mismatch...
Ž.: - O kur tavo atlyginimas?
V.: - File in use... Try after some time.
Ž.: - Tai, pagaliau, kas aš tau?! Koks mano statusas šeimoje?!
V.: - Unknown virus.


Ir čia toks šiaip sau biggrin.gif

Važiavo naujasis rusas su savo BMW ir pamatė pakelėj sustojusį senuką su savo zaporožiečiu. Galvoja padės senam žmogui. Sustoja ir sako:
- patempsiu tave, jei pergreit lėksiu, tai tu man šviesom pamirksėk.
Na ką, senelis sutiko. Važiuoja jie ir BMWą mersas aplenkia. Naujasis rusas nepasiduos... pradėjo jie lenktyniauti. Taip greit lekia, kad net vaizdas susiliejo. Ir pralekia jie pro mentus. Mentas sako kolegai:
- žinai, katik BMW su mersu ant kokių 200 pralėkė...
- nu, tai ką?
- nieko... bet iš paskos zapas lėkė, ir dar mirksėjo, kad praleistų!
laugh.gif
Atsakyti
tiesiai is ''tiesioginio eterio'':
mazius siuo metu piesia su akvarele, kaip smarkiai lyja is debesio, ir sako:

LIETUS SUDEGINO MANO SKETI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimis22 @ 2010 02 08, 02:27)
Programuotojas sėdi vėlai vakare prie kompiuterio ir staiga pajaučia kažkokį lengvą prisilietimą iš nugaros. Atsisuka - stovi jo žmona, gundančiai nuoga, ir meiliai šypsosi.
Programuotojas: - Atleisk, brangioji, bet kompas užimtas…



Cia geras smile.gif ypac paziurejus kuria valanda autorius parase smile.gif
Atsakyti
Chi chi - ax.gif Blondino tokie liaudiški anekdotai. O aš jums klausimėlį: Ar žinot, kas yra latvis? Atsakymas: neapsisprendęs lietuvis!
Atsakyti