Labukas.Paciute su gimtadieniu Tave :-) Spinduleli remonta darot?ech ir mes pries metus pabaigem remontus,pagaliau,nes taip jau dakniso,ne tas zodis.
O mes vis vargstam su sloga.Pats smagumas nakti.Vaje pradejau rasyt ir prisimeniau, jog eterinio aliejuko nenupirkau.Gal kas gali pasakyt kur galima isigyt?uz ne kosmine kaina.
Retai iseina pasijungt ir taip per telef.Sian mazius miegojo per visa diena viena karta ir 1h.o visa kita laika sedziu su jo ir zaidziu, nesiuoju.Nes vienas nezaidzia blin. Tai nieko su jo ir nepadarau,nei pietu,nei tvarkos.kol valgo duoniuka,tai as tada nors kavos galiu atsigert.ko toliau, to linksmiau :-D
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 08, 21:40)
Labukas.Paciute su gimtadieniu Tave :-) Spinduleli remonta darot?ech ir mes pries metus pabaigem remontus,pagaliau,nes taip jau dakniso,ne tas zodis.
O mes vis vargstam su sloga.Pats smagumas nakti.Vaje pradejau rasyt ir prisimeniau, jog eterinio aliejuko nenupirkau.Gal kas gali pasakyt kur galima isigyt?uz ne kosmine kaina.
Retai iseina pasijungt ir taip per telef.Sian mazius miegojo per visa diena viena karta ir 1h.o visa kita laika sedziu su jo ir zaidziu, nesiuoju.Nes vienas nezaidzia blin. Tai nieko su jo ir nepadarau,nei pietu,nei tvarkos.kol valgo duoniuka,tai as tada nors kavos galiu atsigert.ko toliau, to linksmiau :-D
As perku is vaistines, bet yra ir maximoje, ir iki berods. Buna ir su nuolaidom. Kaina ta nera astronomine, nes jo ilgam uztenka.
As net ant siurblio filtro uzlasinu arbatmedzio eterinio, tai liuks man.

Pas mus remontas, svelniai pasakyta. Darem kazkada buto remonta, tai palyginus juokai. Cia jau visa trioba

Svajojam nors ant nauju iseit, galesim po purvynus braidyt, nes aplinka netvarkyta

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 08, 19:46)
Nea, nenoriu, kad skrandi plautu, jau issivemes tiek.
Siandien nieko nevalge, truputi dziuvesiu ir arbatos tik. Matysiu, kaip cia ryt, jei kas, vesiu i priimamaji. Vat, man ta temperatura nepatinka truputi, nors man jis linkes greit apsinuodyt. O cia vis, mama, duok lita, na ir prisiperka visokiu s...
Ale ir taip laika tempiau, 5 parvaziavo plyteles, vis skambina kas diena, atvaziuot. As taip ir galvojau, kad cia ne taip lengva bus, bet kad tai sunku
Gerai, kad dar protingai supakuotos po 6 plyteles, grindu po 4 berods. O tai nepakelus grindiniu viena buciau niekaip 
Siandien nieko nevalge, truputi dziuvesiu ir arbatos tik. Matysiu, kaip cia ryt, jei kas, vesiu i priimamaji. Vat, man ta temperatura nepatinka truputi, nors man jis linkes greit apsinuodyt. O cia vis, mama, duok lita, na ir prisiperka visokiu s...
Ale ir taip laika tempiau, 5 parvaziavo plyteles, vis skambina kas diena, atvaziuot. As taip ir galvojau, kad cia ne taip lengva bus, bet kad tai sunku

Kai mums ka vezdavo,tas atvezes diedas paklausdavo kur sudet ,aisku parodydavau koki garaza ,kad iskart po stogu ir sudetu-esu davusi 20lt.bet seip jiems priklauso atvezti ir sukrauti
O as pagiriojuos:D aisku be jokiu ten skausmu, tiesiog... Tyngiu kazka daryt, net galva nuo pagalves pakelt:D tiek sampes vakar prisiragavus. O siandien mastau palekt iki parduotuves ka nors nusipirk, nes kai nori eit, tai aisku neturi ka apsirengt:D ir sugalvojau plana xuligana, paprasysiu mamos ateit pas mane nakvot, o as uzmygdzius Gabija noriu su draufem i kluba nuvaryt:) taip seniai nebuvau (MB neisleisdavo, o ir kartu neeidavo), o ir vaiko as nuo gimimo neesu niekam palikus, visada pati viena, tai reik sau svente padaryt iseit lasiaka pakratyt:D
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 09, 07:11)
Kai mums ka vezdavo,tas atvezes diedas paklausdavo kur sudet ,aisku parodydavau koki garaza ,kad iskart po stogu ir sudetu-esu davusi 20lt.bet seip jiems priklauso atvezti ir sukrauti
Na, matai, as sakiaus pagal uzsakyma spec., jie tokiom net neprekiauja. O ir siaip maza parduotuvike, neveza jie, kiek esu pirkus. Tai teko ir parsivezti, ir susinesti.Ir dar per kelis kartus. Dar 6 maisus kliju. Sian ir man, ir dukrai raumenis skauda. Dazniau taip pasidarbuot reiktu.

Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 06 09, 09:05)
O as pagiriojuos:D aisku be jokiu ten skausmu, tiesiog... Tyngiu kazka daryt, net galva nuo pagalves pakelt:D tiek sampes vakar prisiragavus. O siandien mastau palekt iki parduotuves ka nors nusipirk, nes kai nori eit, tai aisku neturi ka apsirengt:D ir sugalvojau plana xuligana, paprasysiu mamos ateit pas mane nakvot, o as uzmygdzius Gabija noriu su draufem i kluba nuvaryt:) taip seniai nebuvau (MB neisleisdavo, o ir kartu neeidavo), o ir vaiko as nuo gimimo neesu niekam palikus, visada pati viena, tai reik sau svente padaryt iseit lasiaka pakratyt:D
Kaip smagu tau

QUOTE(janneta @ 2012 06 09, 10:48)
Sveikutės
Ne kas šiandien ir man
Vakar buvom partijos sąskrydyje tai sidriuko, šampaniuko paragavau o šiandien mirštu
Labai smagiai laiką praleidom, koncertavo lemon joy ir cicinas
o vaikams kiek džiaugsmo, prisilaksčiau paskui juos 

O tai tu kazkokiai partijai priklausai? Klok dabar viska

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 09, 11:00)
Ne ne nepriklausau, kadangi šalia vyko tai ir važiavom koncerto pažiūrėti nebūtinai priklausyti partijai

Na nupirkau eukalipto eterinio aliejaus.Uzlasinau i puodeli su siltu vandeniu,kaip sake vaistininke ir pastaciau ant palanges.NJa ziuresim,gal bus geriau, bet man isvis tie aliejaus kvapai nervina,nemegstu as, bet del maziuko pakentesiu.
As pora lasiuku ilasinau. O kur dar galima lasint?Sake ant lempos
Papildyta:
Super, butinai varyk, geru sokiu

Papildyta:
Girtuokleliuj kampelis ziuriu
O as sian buvau su drauge sjusitikjus, alaus pora bakalju isgeriau, ryte bus niekas, nes kazkodel njuo alaus man kita diena toks jajusmas, jog visa nakti geriau

Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 06 09, 09:05)

Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 06 09, 10:48)
Sveikutės
Ne kas šiandien ir man
Vakar buvom partijos sąskrydyje tai sidriuko, šampaniuko paragavau o šiandien mirštu
Labai smagiai laiką praleidom, koncertavo lemon joy ir cicinas
o vaikams kiek džiaugsmo, prisilaksčiau paskui juos 

QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 09, 22:07)
Na nupirkau eukalipto eterinio aliejaus.Uzlasinau i puodeli su siltu vandeniu,kaip sake vaistininke ir pastaciau ant palanges.NJa ziuresim,gal bus geriau, bet man isvis tie aliejaus kvapai nervina,nemegstu as, bet del maziuko pakentesiu.
Papildyta:

Papildyta:
O as sian buvau su drauge sjusitikjus, alaus pora bakalju isgeriau, ryte bus niekas, nes kazkodel njuo alaus man kita diena toks jajusmas, jog visa nakti geriau 

Papildyta:

Papildyta:

Va, va. As per vaiko isleistuves isgeriau 1,5 bokalo, bet ryte toks jausmas, kad kibira

Aliejuku dar gali pagalvele patept. Ant pirsto uzsilasink ir patepk.
O as alaus noreciau dabar, salto

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 09, 22:11)
Va, va. As per vaiko isleistuves isgeriau 1,5 bokalo, bet ryte toks jausmas, kad kibira

As turiu saldytuve Dlight, bet netrauksiu, nes vaikis neprisisauks mamos nakti,jog pamaitintu

Papildyta:
Sunus nusprende apsitvarkyt namuose

Sorry uz foto kokybe (is telefono), rankos drebejo is laimes

Dar cia pavalysim

Mamyt, viska sutvarkiau

Papildyta:
Nenorejau tept pagalves,tai uzlasinau ant serveteles ir salia padejau

Labas rytas.Na ka dar miegat?Ka planuojat sian veikt?
As tai savo vakarikscius pirkinius sudesiu :-D ir gal sunus leis nagus nulakot.
As tai savo vakarikscius pirkinius sudesiu :-D ir gal sunus leis nagus nulakot.