Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

Labukas.Paciute su gimtadieniu Tave :-) Spinduleli remonta darot?ech ir mes pries metus pabaigem remontus,pagaliau,nes taip jau dakniso,ne tas zodis.
O mes vis vargstam su sloga.Pats smagumas nakti.Vaje pradejau rasyt ir prisimeniau, jog eterinio aliejuko nenupirkau.Gal kas gali pasakyt kur galima isigyt?uz ne kosmine kaina.
Retai iseina pasijungt ir taip per telef.Sian mazius miegojo per visa diena viena karta ir 1h.o visa kita laika sedziu su jo ir zaidziu, nesiuoju.Nes vienas nezaidzia blin. Tai nieko su jo ir nepadarau,nei pietu,nei tvarkos.kol valgo duoniuka,tai as tada nors kavos galiu atsigert.ko toliau, to linksmiau :-D
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 08, 21:40)
Labukas.Paciute su gimtadieniu Tave :-) Spinduleli remonta darot?ech ir mes pries metus pabaigem remontus,pagaliau,nes taip jau dakniso,ne tas zodis.
O mes vis vargstam su sloga.Pats smagumas nakti.Vaje pradejau rasyt ir prisimeniau, jog eterinio aliejuko nenupirkau.Gal kas gali pasakyt kur galima isigyt?uz ne kosmine kaina.
Retai iseina pasijungt ir taip per telef.Sian mazius miegojo per visa diena viena karta ir 1h.o visa kita laika sedziu su jo ir zaidziu, nesiuoju.Nes vienas nezaidzia blin. Tai nieko su jo ir nepadarau,nei pietu,nei tvarkos.kol valgo duoniuka,tai as tada nors kavos galiu atsigert.ko toliau, to linksmiau :-D

As perku is vaistines, bet yra ir maximoje, ir iki berods. Buna ir su nuolaidom. Kaina ta nera astronomine, nes jo ilgam uztenka.
As net ant siurblio filtro uzlasinu arbatmedzio eterinio, tai liuks man. thumbup.gif Bakterijoms naikint.
Pas mus remontas, svelniai pasakyta. Darem kazkada buto remonta, tai palyginus juokai. Cia jau visa trioba lotuliukas.gif Penkmecio statybos doh.gif Bet jau jau panaseja i namus.
Svajojam nors ant nauju iseit, galesim po purvynus braidyt, nes aplinka netvarkyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 08, 19:46)
Nea, nenoriu, kad skrandi  plautu, jau issivemes tiek.
Siandien nieko nevalge, truputi dziuvesiu ir arbatos tik. Matysiu, kaip cia ryt, jei kas, vesiu i priimamaji. Vat, man ta temperatura nepatinka truputi, nors man jis linkes greit apsinuodyt. O cia vis, mama, duok lita, na ir prisiperka visokiu s...
Ale ir taip laika tempiau, 5 parvaziavo plyteles, vis skambina kas diena, atvaziuot. As taip ir galvojau, kad cia ne taip lengva bus, bet kad tai sunku doh.gif Gerai, kad dar protingai supakuotos po 6 plyteles, grindu po 4 berods. O tai nepakelus grindiniu viena buciau niekaip schmoll.gif

Kai mums ka vezdavo,tas atvezes diedas paklausdavo kur sudet ,aisku parodydavau koki garaza ,kad iskart po stogu ir sudetu-esu davusi 20lt.bet seip jiems priklauso atvezti ir sukrauti
Atsakyti
O as pagiriojuos:D aisku be jokiu ten skausmu, tiesiog... Tyngiu kazka daryt, net galva nuo pagalves pakelt:D tiek sampes vakar prisiragavus. O siandien mastau palekt iki parduotuves ka nors nusipirk, nes kai nori eit, tai aisku neturi ka apsirengt:D ir sugalvojau plana xuligana, paprasysiu mamos ateit pas mane nakvot, o as uzmygdzius Gabija noriu su draufem i kluba nuvaryt:) taip seniai nebuvau (MB neisleisdavo, o ir kartu neeidavo), o ir vaiko as nuo gimimo neesu niekam palikus, visada pati viena, tai reik sau svente padaryt iseit lasiaka pakratyt:D
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 09, 07:11)
Kai mums ka vezdavo,tas atvezes diedas paklausdavo kur sudet ,aisku parodydavau koki garaza ,kad iskart po stogu ir sudetu-esu davusi 20lt.bet seip jiems priklauso atvezti  ir sukrauti

Na, matai, as sakiaus pagal uzsakyma spec., jie tokiom net neprekiauja. O ir siaip maza parduotuvike, neveza jie, kiek esu pirkus. Tai teko ir parsivezti, ir susinesti.Ir dar per kelis kartus. Dar 6 maisus kliju. Sian ir man, ir dukrai raumenis skauda. Dazniau taip pasidarbuot reiktu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 06 09, 09:05)
O as pagiriojuos:D aisku be jokiu ten skausmu, tiesiog... Tyngiu kazka daryt, net galva nuo pagalves pakelt:D tiek sampes vakar prisiragavus. O siandien mastau palekt iki parduotuves ka nors nusipirk, nes kai nori eit, tai aisku neturi ka apsirengt:D ir sugalvojau plana xuligana, paprasysiu mamos ateit pas mane nakvot, o as uzmygdzius Gabija noriu su draufem i kluba nuvaryt:) taip seniai nebuvau (MB neisleisdavo, o ir kartu neeidavo), o ir vaiko as nuo gimimo neesu niekam palikus, visada pati viena, tai reik sau svente padaryt iseit lasiaka pakratyt:D

Kaip smagu tau 4u.gif Jei tik yra proga ir varyk.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ne kas šiandien ir man doh.gif Vakar buvom partijos sąskrydyje tai sidriuko, šampaniuko paragavau o šiandien mirštu doh.gif Labai smagiai laiką praleidom, koncertavo lemon joy ir cicinas ax.gif o vaikams kiek džiaugsmo, prisilaksčiau paskui juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 09, 10:48)
Sveikutės 4u.gif Ne kas šiandien ir man doh.gif Vakar buvom partijos sąskrydyje tai sidriuko, šampaniuko paragavau o šiandien mirštu doh.gif Labai smagiai laiką praleidom, koncertavo lemon joy ir cicinas ax.gif o vaikams kiek džiaugsmo, prisilaksčiau paskui juos doh.gif

O tai tu kazkokiai partijai priklausai? Klok dabar viska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 09, 11:00)
O tai tu kazkokiai partijai priklausai? Klok dabar viska lotuliukas.gif

Ne ne nepriklausau, kadangi šalia vyko tai ir važiavom koncerto pažiūrėti nebūtinai priklausyti partijai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nupirkau eukalipto eterinio aliejaus.Uzlasinau i puodeli su siltu vandeniu,kaip sake vaistininke ir pastaciau ant palanges.NJa ziuresim,gal bus geriau, bet man isvis tie aliejaus kvapai nervina,nemegstu as, bet del maziuko pakentesiu.
As pora lasiuku ilasinau. O kur dar galima lasint?Sake ant lempos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 06 09, 09:05)

Super, butinai varyk, geru sokiu thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 06 09, 10:48)

Girtuokleliuj kampelis ziuriu lotuliukas.gif
lotuliukas.gif O as sian buvau su drauge sjusitikjus, alaus pora bakalju isgeriau, ryte bus niekas, nes kazkodel njuo alaus man kita diena toks jajusmas, jog visa nakti geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 09, 22:07)
Na nupirkau eukalipto eterinio aliejaus.Uzlasinau i puodeli su siltu vandeniu,kaip sake vaistininke ir pastaciau ant palanges.NJa ziuresim,gal bus geriau, bet man isvis tie aliejaus kvapai nervina,nemegstu as, bet del maziuko pakentesiu.
As pora lasiuku ilasinau. O kur dar galima lasint?Sake ant lempos  lotuliukas.gif
Papildyta:
Super, butinai varyk, geru sokiu  thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:

Girtuokleliuj kampelis ziuriu  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  O as sian buvau su drauge sjusitikjus, alaus pora bakalju isgeriau, ryte bus niekas, nes kazkodel njuo alaus man kita diena toks jajusmas, jog visa nakti geriau  lotuliukas.gif

Va, va. As per vaiko isleistuves isgeriau 1,5 bokalo, bet ryte toks jausmas, kad kibira lotuliukas.gif

Aliejuku dar gali pagalvele patept. Ant pirsto uzsilasink ir patepk.

O as alaus noreciau dabar, salto mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 09, 22:11)
Va, va. As per vaiko isleistuves isgeriau 1,5 bokalo, bet ryte toks jausmas, kad kibira lotuliukas.gif

Aliejuku dar gali pagalvele patept. Ant pirsto uzsilasink ir patepk.

O as alaus noreciau dabar, salto mastau.gif  hihihi.gif

As turiu saldytuve Dlight, bet netrauksiu, nes vaikis neprisisauks mamos nakti,jog pamaitintu lotuliukas.gif
Papildyta:
Sunus nusprende apsitvarkyt namuose thumbup.gif
Sorry uz foto kokybe (is telefono), rankos drebejo is laimes lotuliukas.gif
user posted image

Dar cia pavalysim ax.gif

user posted image

Mamyt, viska sutvarkiau thumbup.gif

user posted image

Papildyta:
Nenorejau tept pagalves,tai uzlasinau ant serveteles ir salia padejau smile.gif saldziu sapnu mamukai
Atsakyti
Labas rytas.Na ka dar miegat?Ka planuojat sian veikt?
As tai savo vakarikscius pirkinius sudesiu :-D ir gal sunus leis nagus nulakot.
Atsakyti