Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(janneta @ 2012 06 10, 13:31)
ką gaminsite pietums mirksiukas.gif galvoju gal reikia šaltibarščių padaryt ir mažius juos mėgsta ir į kūną labai neina ax.gif

As prikirtau ka tik vistienos kepsniuku su pievagrybiais,pomidoru su grietine,tai sedziu dabar visa apsipatenkinus biggrin.gif
Sesuo issiveze didiji savaitelei atostogu,tai likom dviese su maziuku.Taip keista,tylu namie,jau pasiilgau vaiko savo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 10, 15:36)
O mes nuo 13h jau lauke,mazas tik dabar uzmigo ,o dangus man nepatinka,kad tik nelytu,nes vel normaliai nepamiegos lauke,na varysiu link namu

pas mus irgi apsiniaukė, blyn skalbinių tiek pridžioviau g.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 06 10, 15:37)
As prikirtau ka tik vistienos kepsniuku su pievagrybiais,pomidoru su grietine,tai sedziu dabar visa apsipatenkinus biggrin.gif
Sesuo issiveze didiji savaitelei atostogu,tai likom dviese su maziuku.Taip keista,tylu namie,jau pasiilgau vaiko savo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi jau prikirtau doh.gif Tokia buvau darbinga o dabar aptingau blush2.gif
Atsakyti
Kokios jus darbstuoles, as tai nieko nedariau, ateisiu tai gal salotu su tunu padarys, vaje gi visus pomidorus suvalgiau,reiks i turgeli varyt
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 10, 16:09)
Kokios jus darbstuoles, as tai nieko nedariau, ateisiu tai gal salotu su tunu padarys, vaje gi visus pomidorus suvalgiau,reiks i turgeli varyt

o pas mus jau lyja, vos spejau skalbinius susirinkt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, na ka as po klubo, grizau tik apie 5 ryto, atsisokau, prisiminiau, kad dar turiu parako biggrin.gif
tingiu siandien kanors daryt, bet va kaip tycia brangioji nerimsta doh.gif
Atsakyti
Paciute super kad laika praleidai gerai!
Janeta o pas mus tik keleta lasiuku buvo, padariau salotas, nuskutau bulvytes, nupirkau sviezias desreles,atvažiuos mama pora valandu begy, pasiliks nakvot, vis ne taip liudna bus
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 10, 19:06)
Paciute super kad laika praleidai gerai!
Janeta o pas mus tik keleta lasiuku buvo, padariau salotas, nuskutau bulvytes, nupirkau sviezias desreles,atvažiuos mama pora valandu begy, pasiliks nakvot, vis ne taip liudna bus

pas mus normaliai nulijo g.gif o aš nebejaučiu nei kojyčių nei rankyčių, fuuu pagaliau baigiau tvarkytis rolleyes.gif reiks eit rūbus rytojui susiruošt, maudytis ir į lovą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 10, 20:04)
pas mus normaliai nulijo g.gif o aš nebejaučiu nei kojyčių nei rankyčių, fuuu pagaliau baigiau tvarkytis rolleyes.gif reiks eit rūbus rytojui susiruošt, maudytis ir į lovą ax.gif

Darbstuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 10, 20:04)

As ir nieko nejauciu. Visa diena po statybas daviaus, gryzau, kepsniu pririjau, issimaudziau ir guliu kaip lavonas dabar doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kas per oras doh.gif doh.gif doh.gif o ryt ta stovykla nelemta, jaučiu nupušim ten per tokį orą unsure.gif
Atsakyti
Sveikos padruskes mirksiukas.gif
janneta ,guminius isidek rytoj tongue.gif
Spindulele,ar zentas atvaziavo?
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 11, 09:49)
Sveikos padruskes mirksiukas.gif
janneta ,guminius isidek rytoj tongue.gif
Spindulele,ar zentas atvaziavo?

Dar ne, po 4 berods dienu. Sake, vakar zento gimtadienis 20 sukakokojo blink.gif
Oras tai tikrai. Mama vis lauke, kad palytu. Jos noras issipilde, bet mane nervina. Dabar su mazuoju reiks kariaut, kad teliko neziuretu, o ir suo is lauko kaip kiaule is purvyno gryzta doh.gif
Atsakyti